Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 14 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 My?lę, że nadszedł czas by obwie?cić ?wiatu pierwsze informacje odno?nie II- giego Ogólnopolskiego Zlotu Maxi- Skuterowego... *BURGMANIA 2006* Zgodnie z pierwotnym założeniem zlot dużych skuterów miał się stać wydarzeniem cyklicznym, więc id?c za ciosem zaczynamy......... Może zacznę od tego, że miejsce pozostaje nie zmienione. Orientowałem się jak wygl?daj? inne propozycje w okolicach Zalewu Zegrzyńskiego i niestety bardzo szybko dochodziłem do wniosku, że nie jest to wła?ciwe miejsce pod zlot. Jako, że moja współpraca z o?rodkiem WDW Rynia przebiagała w zeszłym roku wzorowo (wad było bardzo mało), więc decyzja zapadła... Zlot BURGMANIA 2006 odbędzie się na terenie o?rodka WDW RYNIA Oto dokładne miejsce zlotu (dla tych którzy nie byli na BURGMANII 2005) Zlot Burgmania 2006 Impreza odbywać się będzie w dniach 16- 18 czerwca a pierwszych zlotowiczów będziemy oczekiwać w pi?tek od godziny 12- stej przy biurze zlotowym. Tak jak w poprzednim roku tak i w tym głównym miejscem zlotowym będzie przestrzeń między trzema dużymi domkami dwu piętrowymi... oraz zadaszonym grillowiskiem... Program imprezy na t? chwilę nie jest jeszcze zamknięty ale już teraz mogę powiedzieć, że będzie podobny do zeszłorocznego jednak wzbogacony o kilka nowo?ci ... niestety na t? chwile nic więcej powiedzieć nie mogę. Opłata zlotowa pozostanie nie zmieniona i wynosić będzie najprawdopodobniej 50 PLN. W opłacie zawarta będzie: - Oplata za trzy dni zlotu - Jadlo z grilla- w trakcie ustalania (piatek i sobota) - Napoje (piatek i sobota) - Piwo- szczegóły w trakcie ustalania (piatek i sobota) - Koszulka lub czapka zlotowa (z logiem klubu) - Gadzety firmowe - w trakcie ustalania - Udzial w konkursach, zabawach karaoke i paradzie maxi skuterowej. - Pokaz fajerwerków (Maximus edition ) - Atrakcje bliżej nieokre?lone na dzień 14 lutego Co do spraw noclegowych... Bardzo poważnym problemem był nasz termin ponieważ jest to długi weekend poł?czony ze ?więtem Bożego Ciała i o?rodek nie był gotowy na przyjęcie tak dużej ilo?ci braci skuterowej, jednak po długich pertraktacjach udało się zrealizować mój plan przekładaj?c zaplanowane już w 2005 szkolenia na inny termin Do rzeczy... mamy wstępnie zarezerwowan? tak? baze noclegow? (my?lę, że na każd? kieszeń): 1. Organizator zlotu- 3 duże domki wille z balkonami, łazienkami, TV (w sprawie blokowania dwóch z tych domków proszę kontaktować się ze mn?). Cena za domek 250 PLN. 2. Opcja droższa - komfortowa w budynku głównym: - Pokoje 2- osobowe z łazienk?, rtv itp. Cena 120 zł za pokój. Ilo?c pokoi ograniczona ! 3. Opcja tańsza- pawilony - Pokoje 2- osobowe z łazienk? (w segmencie 4- os). Cena 60 zł. za pokój. Ilo?ć miejsc - 24. - Pokoje 3- osobowe, łazienki na korytarzu. Cena 60 zł. za pokój. Ilo?c miejsc- 36. My?lę, że każdy znajdzie wła?ciw? opcje dla siebie. Chciałem w tym miejscu zaznaczyć, że tak jak w zeszłym roku nie będzie opcji rozbicia namiotu ponieważ o?rodek nie jest do tego przygotowany. Wydaje mi się, że cena 20 zł za dobe (tańsza opcja) jest na tyle do przełknięcia, że ci?gnięcie ze sob? namiotu nie ma większego sensu. Je?li idzie o rezerwacje pokoi w hotelu i pawilonach to już od jutra można je składać bezpo?rednio pod numerem telefonu: (0-22) 768- 01- 66 p. Elżbieta Szymczyk mail: wdw@wdwrynia.pl Dla tych, którzy będ? chętni na dodaktowe wyżywienie na terenie o?rodka poza zlotowym jadłem WDW Rynia oferuje ?niadania, obiady i kolacje w rozs?dnych cenach. Co do sponsorów i firm, które wł?cz? się do imprezy mogę powiedzieć wstępnie, że będ? to firmy ogólnie znane w ?wiecie skuterowym. Napewno podczas zlotu będ? różnego rodzaju prezentacje, pokazy czy możliwo?ci jazd próbnych nowymi modelami maxi (Suzuki, Kymco, Aprilia). Wszystko będzie wiadomo już wkrótce... narazie s? to wstępne zapowiedzi w trakcie pertraktacji... (możliwe że będzie można zobaczyć nowego An 400 K7 ). Napewno na zlocie pojawi się ekipa TVN Turbo, więc będzie można zobaczyć jeszcze w tym roku realacje w TV... mam nadzieje, że ciekaw? My?lę, że pojawi się także zwiastun naszego zlotu w programie Jedno?lad ale o tym innym razem... Będ? też informacje w |wiecie Motocykli i w kalendariach zlotowych. To tyle co mogę napisać na pocz?tek... Dla tych, którym nie było dane bawić się z nami na I- wszym Ogólnopolskim Zlocie Maxi- Burgmania 2005 podrzucam relacje i wrażenia ze zlotu. RELACJA ZE ZLOTU MAXI BURGMANIA 2005 MATERIAŁ BONUSOWY ZE ZLOTU MAXI BURGMANIA 2005 WRAŻENIA ZE ZLOTU MAXI SKUTEROWEGO BURGMANIA 2005 W RYNI Na bież?co będę Was informował co się zmieniło i jakie nowe szczegóły zostały wprowadzone do programu. Teraz czekam na Wasze głosy, pytania i wpisy chętnych, których mogę się spodziewać na prawdopodobnie największej imprezie skuterowej 2006 roku Odnośnik do komentarza
Mario Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 no i fajnie ale tego grila to ja nie pamietam ps. jak nie pojade na Eurovespe lub gdzies z rodzin? bo to długi weekend to będę. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 14 Lutego 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Hehe Mariuszku... Ja stawiam się na 100%. Wstępnie proszę o rezerwacje na Moj? osobę Willi, pewno tej samej w której byli?my ostatnio w tamtym roku. Do tygodnia czasu powinienem zebrać ludzi do mieszkania w Niej i wtedy też otrzymałby? pieni?żki na konto... Nie ma co zwlekać... Przyjechac PRZYJADĘ... Także 1 willa(ta pierwsza od biura zlotu), ta sama któr? w tamtym roku rezerwowałem niech będzie wpisana na Mnie... Biorę j? na 100%, pozostaje Mi tylko zebranie ludzi do spania w ?rodku... Co do samego zlotu, to JEZU|KU... Doczekać się nie mogę... Nawiasem mówi?c nawet jakby Mi wtedy sesja wyszła, to j? mam w ...( ) i przyjeżdżam, a sesję się zaliczy w następny weekend... Także narazie jestem załatwiony... Pozdrówkas, kuba P.S. hahahaha Mario nie pamiętasz? Ty wogóle mało pamiętasz chyba z wieczorów w Ryni ... Ahhh te ?piewy wieczorne... A grill jak stał, tak stoi nadal... Po prostu co? Ci się wzrok rozregulował Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Chyba nie musze mowic, ze bede staral sie pojawic Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Lutego 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Super ! Postaram się nie rzucać w oczy ze swoj? "popierdółk?" w parku maszyn, ale na imprezie to już mam nadzieję wesprzeć Maria... pzdr Odnośnik do komentarza
pawko Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja się pisze jako żółtodziób ( mam nadzieję że żadne obcinki kotów nie s? planowane ). Mam nadzieję że ekipa z WLKP będzie liczna Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 #$*&&^%% Następna impreza w czasie mojego żeglowania po Mazurach Jestem na jachcie kukiem, czyli oob? najważniejsz?, bo serwuj?c? zagrychę. Nie mogę nie jechać z chłopakami na doroczn? włóczęgę. Bawcie się tam dobrze Pozdrówka P.s. Wypiejmy wspólnie przy innej okazji Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Super ! Postaram się nie rzucać w oczy ze swoj? "popierdółk?" w parku maszyn, ale na imprezie to już mam nadzieję wesprzeć Maria... pzdr No nie wiem czy umywalka to wytrzyma, juz Maria ledwo pomiescila Ciesze sie na zlocik, jasne ze bede ! pozdrawiam RobB. Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Piękne info Mam nadzieje podobnie jak Kubo,że sesje będe miał w innym terminie i pozwoli mi to na pokazanie sie na tej imprezie. p.s Kubo dobrze zrozumiałem, ja jednak ucze sie w specyficznej szkole, gdzie sesja jest w jednym jedynym terminie, bez poprawek. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 14 Lutego 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Piękne info Mam nadzieje podobnie jak Kubo,że sesje będe miał w innym terminie i pozwoli mi to na pokazanie sie na tej imprezie. Hehe Rudy... Trochę mnie nie zrozumiałe?... Bo JA nawet je?li BĘDĘ MIAŁ sesję w tym terminie, to przyjade... Sesję się zaliczy w następnym terminie...A zlotu już w tym roku drugi raz się nie zaliczy ... hehe ale wolałbym nie ryzykować w ten sposób ... Pozdrówkas...Qbłek Odnośnik do komentarza
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 14 Lutego 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Uwielbiam robić za sprzęt HiFi więc mam wobec Was obowi?zek być. Odnośnik do komentarza
dacja Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 przyjade ..... )))) Odnośnik do komentarza
Kubus Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Juz jutro robie przeglad skuterka na nowy sezon. Mam szalenczo daleki dystans do pokonania jakies 20 km. Trzeba bedzie sie niezle przygotowac Nie moge juz się doczekac zlotu w ryni i klubowego spotkania Odnośnik do komentarza
Gość scottie Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak nie jak tak... mnie Kubo mozesz juz zapisac do swojego domku, choc tym razem mozemy nie dzielic jednej kanapy jakby sie dalo ;p jak nie no to jakos przezyje o ile nie bedziecie sie znowu z Zenkiem bic nademna Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 jedziemy, jedziemy ... Magduska & Mareczek Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 14 Lutego 2006 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 - Pokaz fajerwerków (Maximus edition ) Widzę że zostałem już wpisany na listę zlotowiczów Mieszkanko może być wszędzie byle nie w pokoju z umywalk? i Mariem Odnośnik do komentarza
pablos Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Pablos i Aga się wstawiaj? ( dwie kolejne maszynki w parku maszyn się chyba zmieszcz?).... tylko nie wiem jak moi szefowie zareaguj? na tak częste nieobecno?ci w pracy zwi?zane z tak licznymi i zacnymi imprezami . Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Cieszę się, że będę mógł spotkać ekipę któr? miałem możliwo?ć poznać na |więtokrzyskim Rajdzie Maxi, mam też nadzieję poznać wielu innych z forum burgmanni osobi?cie I zobaczę osławione fajerwerki (Maximus edition ) Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiadoma rzecz- Plebania się melduje! Oj się będzie działo... Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 14 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No to i ja dodam ze z mojej strony zeby prada nie byla nudna to juz w zeszlym roku opracowalem 2 trasy przejazdu z czego jedna byla zaliczona w poprzednim roku a ta zapasowa inna od tamtej w 3/4 trasy zostaje na ten rok za rok bede sie martwil jak poprowadzic parade na ten rok trasa juz jest Oj bedzie sie dzialo ale szczegolow nie zdradzam Odnośnik do komentarza
Sympatycy zegar Opublikowano 14 Lutego 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam Również będe i postaram się tym razem zostać chociaż na jedn? noc-ciekawe co tam będzie ciekawego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
GREGORY Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam.Jestem na 100%.A jak sprzęcior się rozkraczy w połowie drogi,to i tak przyjadę-na lawecie :lol:p.s:zamawiam spanko w pawilonie.Niemam ochoty walczyć z komarami jak w tamtym roku .Pozdrawiam-Gregor. Odnośnik do komentarza
-=Dee Jay=- Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 tym razem bez wypadków - też przyjade Odnośnik do komentarza
pidzam Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Pidzamy w liczbie dwoch sztuk na 100%. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 15 Lutego 2006 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Pidzamy w liczbie dwoch sztuk na 100%. Znaczy się komplecik góra i spodenki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi