Barti Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Barti, ZX-space. Sprawiacie wrażenie kogoś kto wszędzie widzi teorie spiskowe. !guns Barti ty chyba niekoniecznie rozumiesz co czytasz. Zamiast zadawać pytanie o różnicach w cenach (jakby to było najważniejsze !w00t i to w niecałe pół godziny po pierwszym poście w tym wątku), trzeba było się zapisać na zlot i zarezerwować lokum. Każdy miał równe szanse, więc nie rozumiem o co Wam chodzi. To nie jest kwestia teori spiskowej. Jakos ostatnio strasznie koloryzujesz Niby mogłem się zapisać, zarezerwować i wpłacić kasę ale pewnie tak jak pare innych osób też mam pracę i inne zajęcia. Poza tym ciężko się zdeklarować w parę godzin z czasem wolnym za pół roku i wpłaceniem od ręki kasy szczególnie że mamy grudzien i okres przedświąteczny Oczywiscie że wielki szacun dla organizatorów bo plan imprezy wygląda zacnie !OKK Proponuje jakąś nagrodę specjalną dla osoby która wygrała w pierwszej konkurencji na Burgmanii 2011 czyli wyścigu po miejscówki !OKK !piwko Mariusz dzieki że napisałeś o opcji bez noclegu co daje nam możliwość spania nie pod namiotem Pewnie tak będzie dla niektórych prościej !OKK Mariusz jeszcze jedna kwestia. Czy jesli wybiorę wariant w namiocie (oczywiście dla dwóch osób ) to będę mógl wjechać na teren skuterem i samochodem jeszcze? Niektórzy na ostatniej Burgmanii tak zrobili i dzięki temu mogli sie zabrac z namiotem lub spać w samochodzie. Przy okazji zawsze coś można komuś przewieść.
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Uzupełnienie listy zlotowej !w00t Dwie osoby dorosłe dopisane do nas to Bargacz i Ela. Sorki za zamieszanie. !piwko Kasa leci wieczorem. Pokoje zaklepane !guns
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 I moje konto trochę lżejsze !piwko Kasa powinna byc albo dzisiaj albo jutro. pzdr
Sympatycy Zenek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja tez prosze o dopisanie do listy zlotowej : Zenek + Agatka Kaska i wiecej szczegółów raczej kolo wiosny.
Marynarz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Z tego co widzę to tytlko 74 miejsca noclegowe (44 hotel + 30 domki) ?? to jakaś porażka !piwko przy takiej różnicy cenowej (30 zł) chyba muszę się grubo zastanowić... Najpierw nie szło się dodzwonić a teraz to już po ptakach...
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kazi!! dołącz do nas - wigwan ma dużo miejsca i zawsze jest dym.. Pokoje zostawiam dla dzieci...
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Proszę o wpisanie mnie na listę .
upiór Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Szacun Panie Panowie . No to mikołaj dotarł . ZACNA marka jedzie już w czwartek . Tylko ciekaw jestem czy mieszczanki w tym tak ZACNYM grodzie są pięknej urody !piwko . Proszę o dopisanie do listy a te dwie czy trzy godziny w nocy to ja mogę nawet kimnąc !guns na ZACNEJ !w00t !OKK . P.S Kasa wpłacona , odliczamy czas !OKK .
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 !piwko Witam wszystkich. No cóż - czas na pierwszy zlot. Proszę o dopisanie do listy"namiotowej" - przelew po Nowym Roku. Koszulka XL !guns
Arkadiusz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Siemik, wielki szacunek dla Ciebie za to co robisz dla nas. I nie przejmuj się wpisami niezadowolonych, muszą sobie sami poradzić z tym problemem. Oj tam, Oj tam, dobra Siemik, Szacun, Worlan ma rację !piwko !guns Dopisuj do listy Arkadiusz + Iwona + syn lat 11 Ps. Do Wolrlan i Wrzonia : Wy takich bananów nie miejcie na twarzach z tymi pokojami, bo i tak będziemy wszyscy spać na zamczysku, a najprędzej pod !OKK !OKK już ja tego dopilnuję. !OKK !w00t
Drek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie Asia + 1 dziecko. Kasa poszła.
Tomekgdz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie do listy Marzena&Tomekgdz
tomektt Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie mnie do listy zlotowiczów bez noclegu. Kasa będzie na wiosnę. Tubylców proszę o podawanie namiarów na jakieś sprawdzone i porządne agro w pobliżu, bo w necie nie wszyscy się w RP ogłaszają.
ptaku_1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak jak pare osob piszacych wczesniej strasznie ciekawi mnie skad wziela sie tak mala roznica cenowa hotel/namiot. Czy ktos z szanownch organizatorow moglby skreslic pare slow na ten temat. Na stronie OSiR-u jest cennnik i tam roznice sa bardzo zauwazalne.
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak jak pare osob piszacych wczesniej strasznie ciekawi mnie skad wziela sie tak mala roznica cenowa hotel/namiot. Czy ktos z szanownch organizatorow moglby skreslic pare slow na ten temat. Na stronie OSiR-u jest cennnik i tam roznice sa bardzo zauwazalne. Domek dla 3 osób: 120 Pln czyli 40 Pln za osobę 3 osoby w jednym dużym namiocie 14 Pln za osobę x 3 = 42 Pln Namiot duży - 14 Pln Razem 56 Pln czyli 18,66 za osobę Wszystko cena za dobę!!! Przy grupach zbiorowych jest rabat do 50% czyli 20,00 za osobę w domku 9,33 za osobę w namiocie Wychodzi na to, że różnica jest za duża !happybth Przy rezerwacji całego środka ceny są zawsze z kosmosu i naszą korzyść !happybth Czy tak trudno policzyć sobie samemu, męczy mnie już to biadolenie o cenę, cena jest taka jaka jest i koniec.
ptaku_1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Orzech ja nie marudze o cene bo ona i tak jest atrakcyjna biorac pod uwage plan imprezy. Poprostu roznca cenowa mnie zaciekawila, nie szukam afery. Jestem poprostu ciekawy, mysle ze nie ja jeden. Tez policzylem i bez rabatow wyszlo mi co innego. wyszly mi takie ceny za 1osobe za pobyt 2 dniowy namiot - 14zl rozstawienia + 5zl moto + 14zl osoba/doba x2 (dwa dni)= 1 osoba w namiocie 47zl 2 osoby w namiocie za glowe 38zl 3 osoby w namiocie za glowe 35zl pokoje (2os) 140zl x2dni = 140zl/osoba pokoje (3os) 160zl x2dni= 107zl/osoba domki (3os) 120zl x2dni = 80zl/osoba Ceny bez liczenia rabatow. Jesli porownasz dwie osoby w namiocie i hotelu widac roznice. Swoja droga brawa do organizatorow za bardz przyzwoita miejscowke.
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 No dobrze tylko czemu mają służyć te wywody. Zamiast cieszyć się zlotem większość szuka dziury w całym. Może ten czas przeznaczysz na pomoc Siemikowi, co zrobisz aby było atrakcyjniej na zlocie? Siemik od kilku miesięcy lata po całym Malborku, załatwia jakieś pisma a po wrzuceniu info o zlocie musi czytać wywody o cenach, braku miejsc itd. itp. Zastanówcie się czasami co piszecie. W zeszłym roku tylko pomagałem w paru kwestiach przy zlocie i wiem ile to roboty i poświęcenia wymaga. Siemik nie ma wsparcia zbyt dużego a na dodatek same szpile, WSTYD!!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2010 Brawo Orzech, wreszcie ktoś napisał głośno to o czym inni tylko myślą. !OKK
ptaku_1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Po woli Panowie nie rozpedzajciese, nie mialem zamiaru wbijac szpil, a wy mnie na stos od razu chcecie dac. Poprostu zwrocilem uwage na cos co w wczesniejszych postach pare osob pytalo i nie uzyskalo odpowiedzi.
Bobas Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników. Bobas 1 sztuka !OKK PS Jak czytam tych panów z CBA to mi się włos na głowie jeży!!!
upiór Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 No dobrze tylko czemu mają służyć te wywody. Zamiast cieszyć się zlotem większość szuka dziury w całym. Może ten czas przeznaczysz na pomoc Siemikowi, co zrobisz aby było atrakcyjniej na zlocie? Siemik od kilku miesięcy lata po całym Malborku, załatwia jakieś pisma a po wrzuceniu info o zlocie musi czytać wywody o cenach, braku miejsc itd. itp.Zastanówcie się czasami co piszecie. W zeszłym roku tylko pomagałem w paru kwestiach przy zlocie i wiem ile to roboty i poświęcenia wymaga. Siemik nie ma wsparcia zbyt dużego a na dodatek same szpile, WSTYD!!! Orzech tak trzymaj . Wiedziałem że jesteś Gośc !OKK .
Marynarz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 i tak się zastanawiam... jak będę miał swoje 2oo to przyjadę a jak nie... zgadnijcie (bez komentarza !!!)
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2010 i tak się zastanawiam... Ty się nie zastanawiaj, tylko wpisuj się na liste !YES Transport zawsze się znajdzie,chociaż głęboko wierze ,że pojedziesz 2oo !OKK Ps.Co do zlotu ,to trzymam kciuki za Siemika, bo wyobrażam sobie ile to czasu i zaangażowania potrzeba do organizacji takiej imprezy !OKK
KUCHARZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie do listy Kucharza XL i Kucharyne S !OKK !OKK !YES \
Rekomendowane odpowiedzi