Sent Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Na trabienie mial czas, na przyhamowanie zero ochoty. A wystarczylo tylko zdjac noge z gazu . Może miał ochotę, ale na nowe auto. Ja ostatnio miałem taką sytuację, ledwo wyhamowałem, bo kobieta skręcała na skrzyżowaniu w lewo, a ja jechałem prosto (skrz. Ofiar Oświęcimia, Emilii Plater), samochód przed nią stanął przed pasami, a ona biedna już nie miała gdzie. Jakbym uderzył to pewnie taniej by było ubezpieczycielowi stwierdzić szkodę całkowitą
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Na trabienie mial czas, na przyhamowanie zero ochoty. A wystarczylo tylko zdjac noge z gazu . Z drugiej strony, ten z cytryny nie miał ochoty popatrzeć w lusterko. Myślę, że jakby "filmowiec" był motocyklistą inaczej by to było komentowane. Ja dość często trąbię kiedy jadąc 2oo, ktoś próbuje mnie zepchnąć z drogi. Aha, 2 palce obu rąk zawsze trzymam na "klamkach"... pzdr
dr.big Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Oczywiscie, ze wina tego z "cytryny", bezsprzecznie ... PS. Sam nie raz musialem w takiej sytuacji przyhamowac, bo ktos zaczal wyprzedzanie bez spojrzenia w lusterko.
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2011 KOLEJNY tym razem 2oo
Miro71 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 no to jeszcze jeden ... niestety tu pasazerka nie miala tyle szczescia i zmarla w drodze do szpitala .... http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/18631/ Miro71
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2011 Kolejny wypadek z udziałem Policjanta na motocyklu. Jakieś 30 minut temu w Wawie. Co z motonitą - nie wiem. Nie ma jeszcze info w mediach. EDIT:Już jest KLIK
GOODWAY Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Niestety, kolejna przykra informacja: KLIK
Arkadiusz Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 I to przez sarnę, piszą na wp.pl Klik
Klaud Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Na Rosoła w Warszawie Wpadłem wieczorem na Orlen po żarówkę do 4oo, akurat grupa kolegów zmarłego ułożyła duże koło ze zniczy [ ' ]
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2011 Kolejna bardzo smutna statystyka: !placz1 LINK oraz LINK
GOODWAY Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Niestety kolejne doniesienie o tragedii. Tym razem w Warszawie: ZGINĄŁ KIEROWCA SKUTERA
Bosy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Szczęście w nieszczęściu http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,dolina-sluzewiecka-zderzenie-forda-ze-skuterem,252372.html
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak czytając komentarze pod artykułami, to włos się na głowie jeży jakie ludzie pojęcie mają o skuterach i ich kierowcach. !sciana Większość sądzi, że skuter to tylko mała prykawka o V max 45 km/h, a jego kierowca to pijak, który stracił uprawnienia na motocykl. !yeah
ptaku_1 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie zebym wrzucal wszystkich do jednego worka ale coraz czesciej widze takie wyczyny kierowcow 50cm ze brak mi slow, wyprzedzanie po prawej, ustawianie sie przy lewoskrecie pod prad, zjazd z skrzyzowania korzystajac z przejscia dla pieszych itd... Dwa czy trzy lata temu kierowcy motorowerow jakos bardziej byli obeznani z przepisami a teraz to jakas masakra jest, chyba ze ja mam pecha do spotykania takich osobnikow.
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie zebym wrzucal wszystkich do jednego worka ale coraz czesciej widze takie wyczyny kierowcow 50cm ze brak mi slow, wyprzedzanie po prawej, ustawianie sie przy lewoskrecie pod prad, zjazd z skrzyzowania korzystajac z przejscia dla pieczych itd... Ale niestety przez takich "kierowników" opinia jest uogólniana na wszystkich, którzy jeżdżą !scooter .
ptaku_1 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 to chyba T-max http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,nie-zatrzymal-sie-na-czerwonym,252360.html# mam nadzieje ze kierownik za bardzo nie ucierpial
Gość miki Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,kierowca-skutera-nie-zyje-policja-szuka-tira,254284.html Troche malo wiadomosci... np. jaki to skuter i jak doszlo do wypadku?
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2011 http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,taksowka-wjechala-w-skuter,255820.html No i znowu !placz1 . mam nadzieję, że nic się mu nie stało. A tak patrzę na foto to chyba motocykl, a nie skuter.
Arkadiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kierownikowi współczuje, ale to faktycznie skuter to nie jest .
GOODWAY Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Co prawda nie skuter, ale też 2 kółka. Ręce opadają kto wsiada na motory. Sprawdza się powiedzenie, że Moto jest jak Media Markt..... Chciał wyprzedzić...
Marynarz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 eh... crash 1 crash 2 fak, uważajmy i wolniej
Rekomendowane odpowiedzi