ADMINISTRACJA Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Temat do wrzucania wszystkich linków na temat wypadków, o wypadkach, zdjęć wypadków, ich opisów, filmów, artykułów i wszelkich innych możliwych informacji dotyczących wypadków. Odnośnik do komentarza
mecenas Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No to ja pierwszy- dla kierownika hondy szacun za refleks. Odnośnik do komentarza
superspeedo Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Policja jest niebezpieczna : LINK Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 27 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Policja jest niebezpieczna : LINK Pewnie koleś miał coś na sumieniu skoro się aż tak przestraszył miśkowozu !zorro Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam, przejeżdżałem obok tego wypadku >>KLIK<< może nie tragiczny ale napewno bardzo kosztowny... Odnośnik do komentarza
Gość miki Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Pierwszy cieplutki dzien... Dla przestrogi: Smiertelny wypadek Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Kurcze nie lubię takich informacji KLIK Wczoraj o mały włos sam byłbym "przedmiotem" takiego artykułu - tu "pozdrawiam" kierownika corolli, który wymusił mi pierwszeństwo Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Nie jest dobrze, sezon wystartowal i odrazu takie newsy Klik1 Klik2 Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 W mordę i "tradycyjnie zawinili" motocykliści !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 22 Marca 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Niektore maile mnie wku***ja. Np ten z dziś z godziny 17.44 "Utrudnienia na dk 50 w km 176+300 ( granica m. Góra Kalwaria). Doszło do zderzenia samochodu osobowego z motorem - motocyklista ranny. Ruch wahadłowy kierowany przez policję. Przewidywany czas likwidacji utrudnienia ok. 1 godz." Lakoniczny a jednak bardzo wymowny. Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wczoraj Pajak mial dzwona.wypadek Lezy w szpitalu na Brodnie, rozmawialem z nim dzis ale dosc krotko, chlopak mial problemy z mowieniem, z informacji jakie uzyskalem ma jakies obrazenia wewnetrzne ale jeszce lekarze nie ustalili co i jak. Czeka go cala masa badan aby ustali co mu jest. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Słyszałem już o tym wypadku. Smutne. Pająk, wracaj szybko do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Pająk jesteśmy z tobą! Trzymaj się i wracaj szybko do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Przemo_ST Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Waluś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 I ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia i równie szybkiego powrotu na 2oo Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 3M się chłopaku Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia i do jazdy na 2oo !OKK . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrówka i Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia, przecież już niedługo otwarcie sezonu Burgmanii !YES pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze valdi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szybkiego powrotu do zdrowia, Odnośnik do komentarza
michalu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zdrowiej chłopie Odnośnik do komentarza
Daro Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Pająk jak najszybciej wracaj do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Trzymaj się chłopie.Wracaj szybko do zdrowia Odnośnik do komentarza
ucienta Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzis ok. 14 na drodze Nieporet-Marki mijalam Aprilie (ktoras ze scigaczy) w rowie. Kierownik ranny. Karetki jeszcze na miejsu nie bylo. Za to tirowek cala masa ;/ Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zdrowiej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi