Lucjan73 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wpisuje się szybko bo może frekfencja będzie za niska i ten zlot też odwołają !winkiss Lucjan73 opcja Browar a jak będzie Sidney to jeszcze jedzie moja córka Julka lat 10 Mam jeszcze pytanie co do tego Hotelu (wariant z córką) jak daleko jest z hotelu do "zlotowiska " ?
Administrator Artix Opublikowano 8 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 8 Lutego 2010 Opcja browar x2 kajaki to tylko rospuda !winkiss
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2010 Mam pytanie - a jakie będą kapele grać wieczorami? Bo Wojtek powiedział, że jak będzie Sidney Polak to na pewno jedziemy. Karolina, osobiście to bardzo bym chciał ponownie posłuchać Sidneya, ale co powiesz na taką nutę, przecież wracamy do korzeni !yeah W Poznaniu był "ogórek", to może u nas Jarema Stępowski !winkiss Oczywiście to żart... ..w skuter szarpany.. a dla tych co idą zwiedzać browar
Administrator Artix Opublikowano 8 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 8 Lutego 2010 Tia "łeb w kokilke wsadził i kozaka udaje"
Gość grabson Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To i ja chciałbym się dopisać ze swoją Lepszą Połową. Wybieramy wariant kajakowy, po zwiedzeniu browaru Guinessa nie sądzę by Warka mnie czymś zaskoczyła.
SimonWarka Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ...jeszcze pytanie co do tego Hotelu (wariant z córką) jak daleko jest z hotelu do "zlotowiska " ? Pozwolę odpowiedzieć za Władze. Tu akurat jest minimalny problem, bo trzeba jechać troszkę na około, bo nie ma bezpośredniej przeprawy z kempingu do Hotelu. Jest plan budowy pewnego a'la mostu bezpośredniego, ale do wakacji nie ma co się łudzić, aby się taki pojawił Nie umiem dokładnie określić ile to km, ale w sumie jakieś 3-4km to będzie na pewno. Tak jak mówię, przeszkodą jest woda/rzeka, dlatego trzeba dojechać na okrągło do mostu. Pozdrawiam!
Klubowicze bargacz Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Zgłaszam na Burgmanię 2 osoby - Bargacz i Elga. Wariant II - zwiedzanie browaru Pozdrawiam
Gość suzuki.team Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Proszę o Dopisanie do listy Kriss i Aniula (Narzeczona) wariant 2x Kajak Pozdrawiam! !tut
antoniaczek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Również prosimy o dopisanie: Antoniaczek + Maja, wariant 2 (browar). Z gory dziekujemy !zorro Proszę o dopisanie jeszcze mojego szwagra z małżonką. Będziemy zaszczepiać w nich pasję !zorro Kamil i Marzena, wariant 2 (browar). !zorro
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 10 Lutego 2010 Lista została zaktualizowana. Proszę wszystkich o sprawdzenie zgodności !zorro . W związku ze zlotem ruszyła także pewna stronka !zorro : Strona zlotowa *Burgmania 2010*
ciochin Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Lista została zaktualizowana. Proszę wszystkich o sprawdzenie zgodności !zorro .W związku ze zlotem ruszyła także pewna stronka !zorro : Strona zlotowa *Burgmania 2010* Oooo jakoś się jeszcze nie zapisaliśmy chyba gdzieś nam to umkneło..... Proszę o dopisanie: Kasieńka i Ciochin wariant 2 z kajakami Pozdrawiam Piotr
KLIMEK Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 witam drobna zamiana w pozycji 107 zamiast browar Kajaki
Klubowicze robson Opublikowano 10 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2010 Ojcze Dyrektorze proszę i mnie dopisać , wariant kajak !happybth
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Czy jest możliwe wzięcie udziału w imprezie nie mając jeszcze skutera albo podjechanie na imprezę jako gość na jeden dzień? !happybth Z mojego punktu wiedzy o skuterach to najlepsza okazja, żeby powąchać temat i porozmawiać o temacie "na żywym" organiźmie i podejrzewam, że pół dnia z Burgmanami wniesie więcej niż pół roku pisania jeśli do tego czasu nie podjął bym decyzji co kupić. Byłbym oczywiście w takim przypadku smartem a to ... chyba nie koliduje? !happybth
dr.big Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 @Drek: lista znajduje sie w drugim poscie, na pierwszej stronie tego tematu. juz na niej jestes !happybth . @:Tomek: jest to troche skomplikowane, mozliwy jest przyjazd na zlot po uiszczeniu pelnej oplaty zlotowej, niezaleznie od czasu na nim spedzonego... Chcemy tym samym zaoszczedzic osobom odpowiedzialnym za osrodek i jego ochrone ogromu pracy. Na zlocie chcielibysmy widziec oczywiscie jak najwiecej skuterow !happybth , ale wiadomo przeciez, ze przyjazd mozliwy jest zarowno np. moto, samochodem, camperem, PKS czy PKP !YES ... Edit: (...)bo nie ma bezpośredniej przeprawy z kempingu do Hotelu(...) No chyba, ze przez most kolejowy... my sobie ten skrot drogi bardzo chwalilismy !YES ...
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ... kapuję . Moge przyjechać nawet na hulajnodze i na dwie minuty bylebym zapłacił za udział w zlocie wg opisu z poczatku tematu . Jasno i przejrzyście nawet jak dla mnie ... . No to lece poczytać szczegóły ... Ps. Gdzieś tu wyczytałem, że chyba Ty Doktorku też byłeś smartem (wóz techniczny ... plisss !w00t ... oczy mi krwią nadbiegły ) na jakims spotkaniu skuterowym w Germanii .
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2010 Ps. Gdzieś tu wyczytałem, że chyba Ty Doktorku też byłeś smartem (wóz techniczny ... plisss ... oczy mi krwią nadbiegły ) na jakims spotkaniu skuterowym w Germanii !w00t . Był, był tylko, że Mariusz Poszukaj MARL, o już znalazłem KLIK
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Wiedziałem, że gdzieś mi glingla ... MarioB za wóz techniczny . Dzięki Orzech !YES . Sorki za OT ... uczę sie co nie?
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2010 Sorki za OT ... uczę sie co nie? Pooooowooooli
SimonWarka Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 (...)bo nie ma bezpośredniej przeprawy z kempingu do Hotelu(...) No chyba, ze przez most kolejowy... my sobie ten skrot drogi bardzo chwalilismy ... Gdy w grę wchodzi piechota to tak - ale w przypadku moto to trzeba ganiać na okrągło !piwko
voit Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Tak się składa że od dziś do BURGMANII 2010 pozostalo 100 dni, a więc !tut "studniówka". !piwko !tut
Glub Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 a ja tradycyjnie nie będę... bo w czerwcu nie dostanę urlopu.
voy-ciach Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników zlotu !placz1 . Wariant 2 spływ kajakowy. Przelew zrobiony dzisiaj rano. !NOT
MARCVS Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a ja tradycyjnie nie będę...bo w czerwcu nie dostanę urlopu. Witam wszystkich!!! Ja jestem w trakcie zakupu AN 650! I w przeciwieństwie do kolegi stanę na głowie żeby być!!!! Jednak jeśli chodzi o konkretną deklarację, to muszę jeszcze poczekać (namawiam żonkę żeby przyjechała na OSIE) trochę mi nie wyszedł ten cytat, ale dopiero zaczynam, bywać na forvm !scooter proszę o używanie funkcji "edytuj" zamiast dopisywać kolejny post, posty łącze i poprawiam cytat Artix
Rekomendowane odpowiedzi