reno Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Andy - czekamy. spoty ustalone na cotygodniowe środy. no i po czekoladzie czy pizzy lub zimnym lechu /bezalkoholowym/ zaczeliśmy smyrać po mieście. a niech nas widzą! tylko czym waść będziesz to robił?
pilot Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Andy - czekamy. spoty ustalone na cotygodniowe środy. no i po czekoladzie czy pizzylub zimnym lechu /bezalkoholowym/ zaczeliśmy smyrać po mieście. a niech nas widzą! tylko czym waść będziesz to robił? Na rolkach niech się męczy jak pozbył się Burgmana. Albo Reno pożyczysz mu Kasinki chińczyka tylko czy będziemy jeździć tylko w prawo.
Gość radiolog Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jutro środa aktualna o 18, w starym miejscu?
pilot Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wszystko bez zmian o godzinie 18 znów się spotkamy.
Użytkownicy Tony Opublikowano 22 Czerwca 2010 Użytkownicy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Postaram się po pracy dotoczyć
Ghandi Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witajcie!!! Przyjade po 19. (katamaranem).
andi.nb Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Andy - czekamy. spoty ustalone na cotygodniowe środy. no i po czekoladzie czy pizzylub zimnym lechu /bezalkoholowym/ zaczeliśmy smyrać po mieście. a niech nas widzą! tylko czym waść będziesz to robił? CZym robić to ja jeszcze mam ,a czym będe jeżdził to się okaże w krótce. Rolki mam tak że z podpięciem się do ,któregoś z was myśle że nie będzie większych problemów
Gość radiolog Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Milutko było tak grupowo mykać przez aleje, jedynie tym kolorem odstawałem od "policji" na skuterach Pizza też była apetyczna i ogólnie atmosfera też miła. No to do niedzieli, mam nadzieję
Michałp Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 jutro odbieram burgusia i przed wyjazdem pasuje trochę pośmigać wiec w srodę na pewno będę no i pasuje sie pożegnać!!!!! Pilot nie komentuj ze w końcu odnalazłem temat !scooter
reno Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 przecież Pilot nie umie czytać! środa aktualna, będę.
reno Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 w tajemnicy-szykuje się niespodzianka - zobaczycie w środę.
pilot Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja niestety mogę na spota nie przyjechać ale jak macie ochotę na lans to zapraszam jak by mnie nie było na Stella a tam zadecydujemy co dalej.
Gość radiolog Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 To dzisiaj szybciutka czekolada albo piwko i idzemy w lans, no chyba, ze to koliduje z niespodzianką Reno !OKK
reno Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 informacja dla chętnych - spotkanie z uwagi na wakacje nie w pomodorino a na placu po zajezdni MPK przy Stella Sawickiego. towary grillowe mile widziane jako dodatek. chętni moga pojeżdzić na torze do szkoleń. zapraszamy stałych bywalców i jeszcze nieobecnych.
Użytkownicy Tony Opublikowano 14 Lipca 2010 Użytkownicy Opublikowano 14 Lipca 2010 Był gril była kiełbaska z grila i boczuś i zimny żywiec i fajnie na torze można było pojeździć i było nas MAŁO
reno Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 przepraszam ale z przyczyna obiektywana zżarła mi czas przeznaczony na spot. postaram sie poprawic i pokornie proszę o usprawiedliwienie nieobecności. toony zrobiłeś mi "smaka" na kiełbaskę z grilla. a ilu was było?
Użytkownicy Tony Opublikowano 15 Lipca 2010 Użytkownicy Opublikowano 15 Lipca 2010 Rozgrzeszenia udzielamy a na pokutę coś wymyślimy Z maxi były tylko 3 sztuki (Pilot Milicja i ja) plus kilka osób związanych z Pilota dziełem
andi.nb Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Opublikowano 15 Lipca 2010 A ja byłem z wami duchem -jak zwykle. Ale tu mają fajne zakrętyyyyyyy !YES
Gość radiolog Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ta środa też na stella sawickiego?
Użytkownicy Tony Opublikowano 20 Lipca 2010 Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca 2010 Mam nadzieję że tak Ja niestety po pracy około 20-tej się dotoczę
Ghandi Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Witajcie! Ja spróbuję przyjechać, a jak nie to za tydzień. Pozdrawiam.
reno Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 przypominam, ze spotykamy sie na placu treningowym JUNAKA przy Stella Sawickiego a nie w Pomodorino /tę zostawiamy na czas zimowy/. hm, mile widziane dodatki grillowe dla zabicia czasu i głoda
Rekomendowane odpowiedzi