Więcek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie mogłem opu?cić objazdówki po Warszawie, jest godzina 0:35 i skuter został złożony w 99,99 % , pozostały tylko nalepki, ale to już na po ?więtach. Jestem i melduję się w Route 66, a potem niech się dzieje wola nieba, kawa u Pablosa i lansowanie po Warszawie
Marynarz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie mogłem opu?cić objazdówki po Warszawie, jest godzina 0:35 i skuter został złożony w 99,99 % , pozostały tylko nalepki, ale to już na po ?więtach.Jestem i melduję się w Route 66, a potem niech się dzieje wola nieba, kawa u Pablosa i lansowanie po Warszawie !TAZ !TAZ Brawo ! , no proszę jak to można było łatwo kolegę zmobilizować Do zobaczenia w R66
pablos Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Na razie lista obecno?ci wygl?da tak: 1. Pablos 2. Teletubi? 3. Wokash 4. Marynarz 5. Vex 6. Bonczek_hydroforgroup 7. Worlan 8. Jul 9. Więcek 10. sebulba1971 11. Orzech 12. Artix 13. Mariusz Burgi 14. Wojtecki 15. Takeshi 16. Krzytro (obronię cię w razie czego przed Rozłupańcem ) 17. oakowsky 18. Michalu 19. Dacja 20. Jurgen 21. Wrzonio 22. Wrzonia osoba towarzysz?ca 23. Kisiel 24. Arecki 25. Grzegorz76 26. Gosia Artixowa 27. Pollacco 28. Pollacoowa !TAZ A oto i szczegółowe MENU: 1. Sałatka polska jarzynowa 2. |ledĽ z cebulk? i jabłkiem 3. Jajka z majonezem 4. Smalec z cebulk? 5. Barszczyk biały wielkanocny z jajkiem i kiełbas? 6. Grzybki 7. Ogórki 8. Chleb biały 9. Razowiec 10.Masło 11.Rolmops z cebulk? i ogórkiem Jeszcze cały czas negocjuję cenę ...... wszystko zależy od ilo?ci obecnych na chwilę obecn? wychodzi 35zł od osoby + trzeba zostawić jakiego? tipa dziewczynie która Nas będzie obsługiwać. Sala zarezerwowana. PS. PROSZE NIE PISAĆ W STYLU MOŻE SIĘ POJAWIĘ .... ALBO POSTARAM SIĘ gdyż muszę okre?lić jasno ilo?ć osób .... w celu przygotowania żarełka Do usłyszenia.
Wojtecki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jezeli nie zapozno to chetnie dolacze do grupki "jajcowej"
pablos Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie za póĽno ... listę będę aktualizował powyżej aby nie tworzyć nowych postów. Ew. dodatkowe uwagi będ? dodawane też w tym samym po?cie więc proszę o ew. podgl?d. Pozdrawiam
Gość Takeshi Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam nadzieje że też się wyrobiłem i dopisuję się w miarę możliwo?ci jako obecny.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2009 mam nadzieję że kolega Orzech mnie nie zabije i będę mógł się stawić !placz
Klubowicze oakowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Chetnie się doł?czę...
dacja Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie pozostało mi nic innego jak tylko się przywitać i potwierdzić nasz? obecno?ć : Nasz? tzn na 100 % Dacja + małżonek Jurgen +/- maleństwo Piotrus no chyba, że babcia się zajmie najmłodszym !placz Do zobaczenia jutro
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dopisuję dwie osoby i akcepuję propozycje. Pozdrawiam !placz Wiesiek
Sympatycy Kisiel Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Przybędę i ja !placz
Sympatycy Arecki Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jeżeli nie jest za póĽno, to proszę o dopisanie do listy. Do zobaczenia już na miejscu.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jeżeli można to proszę o dopisanie do listy.Będe na 100 %.
pablos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Czyżby nie było więcej chętnych na "jajeczko" klubowe ??? Listę zamykam o 16.00 i przekazuję do realizacji . Zawsze dla zabł?kanego/spóĽnionego miejsce przy Naszym stole się znajdzie. Tym z którymi nie uda się nam spotkać życzę Wesołych i pogodnych |wi?t Wielkanocnych. Pozdrawiam Pablos
Komar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Bzzzzzzzz Niestety nie dam rady spotkać się z Wami. Mimo szczerych chęci naprawdę nie mogę. Wszystkim Wam życzę zdrowych i spokojnych |wi?t Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego poniedziałku. Pozdrawiamy serdecznie Komarka, Mosquitek i Komar.
Pollacca Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 polaki tez melduja obecnosc na jajeczku, prosze nas dopisac;)
Wookash Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja też już mogę potwierdzić na 100% Do zobaczenia!
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja niestety przybyć nie mogę. Życzę jednak wszystkim Wam, miłego spotkania i wszystkiego najlepszego z okazji |wi?t Wielkiej Nocy. pzdr
pablos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jajeczko zaliczone !OK .... wspólny przejazd z Route 66 do klubu Level ... szybka konsumpcja i.... wiekszo?ć poleciała dalej do Więckana kawę .... jak On ich wszystkich upchnie !piwko . Za kilka dłuższych chwil wrzucę kilka fotek jakie udało mi sie pstrykn?ć. Pozdrawiam i życzę wszystkim Burgmaniakom udanych i miłych w rodzinnej atmosferze |wi?t Wielkiejnocy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Szkoda, przepadła mi darmowa kawa No i faktycznie Ci przepadła Orzeszku Ty do Grodziska a my do Wiecka na coffera polecieli?my. Pogadali?my tam o rozrz?dach (do kosiarek), magicznych sandałach Krzytra i takie tam... "Jajeczko" odbyło się zgodnie z planem. Dzięki Pablos za organizację wszystkiego dla grupy . No cóż... to Spokojnych |wi?t... a także Wesołego, twardego i kiełbasy bez tłuszczu
Więcek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 wiekszo?ć poleciała dalej do Więckana kawę .... jak On ich wszystkich upchnie . Jedni siedzieli na schodach, drudzy stali na tarasie, a jeszcze inni siedzieli w kuchni a ja muszę po nich kubki pozmywać Pablos jajeczko było super, sałatka , a żurek pierwsza klasa. Dzięki wszystkim i jeszcze raz spokojnych i zdrowych ?wi?t.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wiedziałem, że mnie wyrolujecie Pablos, Teletubi?, dzięki za zorganizowanie jajeczka. Krzytro, jako? Cię nie zabiłem, czyli wszystko jest już Wesołych Swi?t
Administrator Artix Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dziekuje za mile i rodzinne spotkanie Dzieki Pablos za podtrzymanie tradycji Burgmanii poprzez wspolne jajeczko Zycze wszystkim szczesliwych i pogodnych swiat
Rekomendowane odpowiedzi