Mikołaj Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Renowacja 60letniego roweru Royal Enfield przebiegla pomyslnie. Teraz to tylko wszystko poskładać
Marcin S. Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 U mnie przez okres przerwy również pojawiła się identyczna zajawka Jednak odradzam palenisko z szamotki bo będzie dochodzić do pirolizy drewna i będziesz musiał się posiłkować dymo generatorem a paleniska używać tylko do wytworzenia temperatury http://wedlinydomowe...akosc-wedzonek/ . Samą wędzarnię zrób z drzewa a będziesz zadowolony Eee, nie było tak źle Wędzarnia wygląda teraz tak: Uploaded with ImageShack.us Dzisiaj wyjąłem z niej pierwsze wędzonki, na śliwie wędzone... Palce lizać Pzdr. M.
marekcymbuch Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Karzesz nam tak na wiarę brać jakość twoich wyrobów? A fuj, podesłałbyś po kawałeczku....
petrus34 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Witam! Kiedyś trafiłem na ten temat i bardzo mi się spodobał. Teraz jak już wiem jak dodawać zdjęcia to i ja się podzielę moim hobby. Moje drugie hobby to króliki. Oprócz przyjemności z hodowli to jeszcze czasem zdarzy się jakaś niespodzianka w postaci Więcej fotek moich puchatków jest: http://krolikiklapouchy.bloog.pl Moja ulubiona rasa królików to: "Francuski Baran" odmiana barwna nie gra roli, wszystkie miśki są słodziaki: Niestety ostatnio operator bloog.pl coś pozmieniał i nie mogę dodawać tam wszystkich zdjęć jakie bym chciał z podziałem na konkretne rasy ale najważniejsze są.
veljarek Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Moja inna pasja to współczesne gry planszowe. Grywam conajmniej raz w tygodniu ze swoją ekipą planszową. Kocham to Nie zaprezentuje jednak ciekawych zdjęć, ale polecam
PrzemekK Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 u mnie przez wiele lat prym wiodła fotografia, głównie portrety: http://www.przemekko...oject/portrety/ Od kilku lat także wspinanie - tu na Sokolicy, Jura Krakowsko-Częstochowska, 3 wyciągowa 5+: a teraz skutery, motory itd
xavier23 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 A moja nowa zajawka to Ural z Irbickiej Fabryki Motocykli (IMZ) Rosja. Na razie chodzi o grzebanie a nie jeżdżenie bo bez remontu kapitalnego się nie obejdzie. Ruska technika, całkiem inna od japońskiej.
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2014 Ja tam uwielbiam ( poza moto) carawaning. Ta niesamowita wolność, nieograniczone możliwości. Mamy ochotę jedziemy w prawo, nie to mozna w lewo.Od wyjazdu z domu cały czas przygoda. ..
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2015 A takie dłubanie po sezonie: Rzelu - SZACUN
kkuligowski Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 W sezonie prawie codzeinnie bywam na działce tzw RODos. Nie wiem czy to hobby ale poprawianie altanki,tarasu, sadzenie i pielenie sprawia nam przyjemność. Do "obrobienia" 390 m2 a tam trawniczek, ogrudeczek i kilka drzewek. Własne borówki, maliny nie wspominając o szczypiorku i piertuszce. W zimie co prawda żadko tam bywam ale w ładne weekendy sprawdzam ile szkody narobiły krety, wiewiórki i ... koty sąsadów.
tomekmajesty Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 fotografia, głównie ptaki ale w stylu retro, bo FujiFilm X20 no i rower, ale Dahon wszędzie się wsadzi, wycieczki samochodem z rowerami w bagażniku po 200-300 km a potem rowerem zwiedzanie
Elvis Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 W sumie interesuję się trochę fotografią ... a bardziej fotografowaniem ... Interesują mnie fotki panoramiczne a zwłaszcza tworzenie panoram z kilku fotografii ... Póki co jestem na początku tej drogi ... czyli początkujący w tej dziedzinie ... EDIT: próbka panoramy z dnia dzisiejszego ...
marcho Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 poza motórem, rowerem i działką ..... i na razie nie jest to etylina...... hmmmm
grom Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Wędkarstwo i amatorska hodowla ptaków, głównie papug.
Skrystos Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja jestem z zawodu programista, z wykształcenia także inżynierem zasadniczo robie sobie małe projekty. W tej chwili próbuję zrobić własny model kasku z komputerem i ekranem przeziernym. Tak by mieć nawigacje, podgląd kto dzwoni z telefonu itd. Zasadniczo nie mam zamiaru w tym jeździć bo przepisy na to nie pozwalają w naszym kraju ogóle się nie mylę i sam chyba bym miał obawy odnośnie bezpieczeństwa i rozpraszania uwagi, ale chcę sobie udowodnić że potrafię. Kombinuję jeszcze jak wytłumaczyć w domu chęć kupna drukarki 3d by robić sobie części do takich wynalazków
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jako, że mocno lubię motoryzację lat 80 i 90 -tych wklejam takie C3, które kupiłem prawie "pod nosem", spod garażowego pokrowca ... A gdzie ja w poszukiwaniu ładnego "cygara" wcześniej nie jeździłem, bo różnych "laleczek dla konesera ", które na miejscu okazują się być pokleconymi paździerzami nie brakuje... Tak prezentuje się 26 letni samochód bez jakiejkolwiek "kosmetyki" i napraw blacharskich. Umyty na zwykłej myjce automatycznej.
Robi3m Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ładne, i nawet po lifcie, jakie tam serduszko brumbra ?
dr.big Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Typowy na tamte czasy 5- cio cylindrowy audik: 2,0l, 115 KM .
Mikołaj Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 W tej chwili próbuję zrobić własny model kasku z komputerem i ekranem przeziernym. Tak by mieć nawigacje, podgląd kto dzwoni z telefonu itd. Ha, tez mialem parcie na cos takiego (inspiracja tu), oprzec calosc na arduino, nawet kupilem kilka elementow lacznie z gps i lcd, zrobilem podstawowe testy itp ale plan na razie poszedl w odstawke bo praca, bo rodzina bo to bo siamto i owamto. Daj znac jak Tobie idzie?
zbys.ko Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja lubię coś robić i zajmować się czymś, ostatnimi czasy zbytnio czasu brakuje, bo wychowuje dziecko, ale zawsze coś się dzieje w wolnej chwili od wiosny do jesieni to moją pasją jest działka-ogród, ale to chyba każdy kto ma kawałek ziemi koło domu to jest co robić, latem z juniorem prawie cały czasz tam przesiadujemy i coś się robi, a to trawkę przystrzyc, drzewka, krzewy no i zabawa z dzieckiem Kurcze, ja to chyba wszystko zbieram , ma taką pasję-hobby Jakieś tam starocie i wiele innego " ZŁOMU " jak to moja żona mówi A nazbierało się tego Stare papiery z Mazur z okresu II wojny światowej, gazety, listy itp. I trochę sprzętu audio się ma W tamtym roku udało mi się takie coś wyrwać praktycznie całe rozwalone wszystko trzeba było naprawiać ale posiedziałem nad tym i teraz tak wygląda jak to ja mówię : OKO CIESZY No i Junior kiedyś po Tacie będzie miał może pamiątkę albo komuś kiedy pokazać: Zobacz jaki był sprzęt bo w dzisiejszych czasach młodzież, czy nasze dzieci nawet nie wiedzą jak to wyglądało, a nie mówiąc że widziało,czy słyszało i co do czego służyło No, ale jak to mówią: Czasy się zmieniają, kiedyś wszystko było duuże, a dziś zminimalizowane i wygodniejsze, a przede wszystkim technologia zdecydowanie rozwinęła się i te stare rzeczy zaczynają być zapominane
dziadzia Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 wiesz co kolego, po prostu jesteś zakręcony ale bardzo pozytywnie zakręcony, gratulacje zbiorów
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Grudnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Co do papierów i porcelany to fuj Ale radyjka z zielonym oczkiem - miód malina A grają choć niektóre ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 12 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2016 No, Kolego zbys.ko...
Rekomendowane odpowiedzi