dr.big Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pływasz czy fotografujesz? PS. Zaraz skuterkiem ruszam na dechę, później jakaś rybka w smażalni- czego chcieć więcej . Kamizelka, pianka i inne utensylia mieszczą się wspaniale pod kanapą Tmaxa, a Slingshot czeka już na łódce .
windman Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pływam a potem kilka fotek tez pstryknę nawet jestem na 2 zdjęciach
Barteq Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zegarki zawsze mi się podobały lecz ja w swoich poczynaniach chciałbym mieć ich dużo lecz gdzie je trzymać. Moje nowe hobby od 10-ciu miesięcy to tarcze szkolne z całej Polski. http://tarcze-szkoln...a.pl/index.html Ciekawe czy mam już wasze szkoły. No proszę - posiadasz tarczę mojej szkoły Warszawa - nr. 228 - im. Ignacego Łukasiewicza. Gratuluję ciekawego hobby
dr.big Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Fotki z dzisiejszego rana, a od 11 był już niestety wiatr ... I na koniec mała reklama "firmy prowadzącej" ...
windman Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja właśnie dzisiaj czekałem na wiatr i się doczekałem 3 godz.fajnego pływania ale nie miał kto zdjęć robić.
dr.big Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No to jest zawsze największym problemem , są naprawdę fajne sytuacje i tricki, ale zdjeć nie ma ... Nie ma nigdy fotografa pod ręką mimo, że dobre lustrzanka z obiektywem zawsze się znajdą...Tu też przypadkowe ujęcia. PS. Zimą chyba zacznę jeździć na snowboardzie, albo zacznę prasować- tak mi się deska spodobała ...
toMMasz Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zegarki zawsze mi się podobały lecz ja w swoich poczynaniach chciałbym mieć ich dużo lecz gdzie je trzymać. Murzyni noszą na kostkach nóg....
Maser Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 W Czterech Pancernych i psie kapral Wichura miał trzy zegarki na ręku w pewnej scenie... Może to jest rozwiązanie?
Bosy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No proszę - posiadasz tarczę mojej szkoły Warszawa - nr. 228 - im. Ignacego Łukasiewicza. Gratuluję ciekawego hobby Jaki świat jest mały ... Też kończyłem tę zacną budę. Tylko chyba "kilka" lat wcześniej
Barteq Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jaki świat jest mały ... Też kończyłem tę zacną budę. Tylko chyba "kilka" lat wcześniej To też widzę, że "wyemigrowałeś" z Ochoty na Bemowo jak ja
ptaku_1 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Zegarki zawsze mi się podobały lecz ja w swoich poczynaniach chciałbym mieć ich dużo lecz gdzie je trzymać. O np w takim pudelku
dr.big Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 No chyba, że w roli klasyka występuje wojenna wersja silnie kryzysowa pędzona holtzgazem Ja tam nie mam nic przeciwko, ważne żeby był oryginalny, a nie jakiś "doklejony" szajs ...
marekcymbuch Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Skoro piszemy o hobby to: -od lat wielu z drobnymi przerwami mieszam wykrywaczami piasek na plaży, włażę w dziury i ruiny, tam gdzie mnie nie proszą -na wakacjach windsurfinguję się, a teraz jestem w trakcie budowy katamarana opartego konstrukcyjnie o 2 duże deski surfingowe -naprawiam i kombinuję z małymi pojazdami elektrycznymi
Mikołaj Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 A takie dłubanie po sezonie: "Takie tam" ? Piękna robota, podziwiam modelarzy za nieludzką cierpliwość, dokładność i staranność. Ojciec mojej dziewczyny buduje modele parowozów wąskotorowych. Od zera, łącznie z toczeniem części, mikro-spawaniem, konstrukcją kotłów ciśnieniowych i wykańczaniem. Efekty pracy są przewspaniałe. A co do hobby to przychodzą i odchodzą, moje zainteresowania zmieniają się z wiekiem. Ze stałych od dawien dawna to motocykle i skutery, podróże małe i duże, harmonijka bluesowa i wszelakiej maści horrorowe gry video (lubię się bać, im straszniej tym lepiej ). W zimie dochodzi snowboard, a w lecie surfing i jezdziectwo konne. Trenuje też całorocznie pływanie ale to bardziej z potrzeby regularnej aktywności, hobby to bym tego nie nazwał. To chyba tyle na chwilę obecną
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2013 A takie dłubanie po sezonie O! I to jest Modelarstwo! Przy Twoich pracach moje to parchy, gratuluję.
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2013 Dzisiaj zabrałem się pierwszy raz w życiu za przygotowywanie mych begonii do zimowego snu. Ciekawy jestem co one mi powiedzą wiosną (?). Może ktoś również ma podobnego "bzika"?
Gość Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 A Ty pgizi znowu masz doła jakiegoś? Jakie parchy. Twoje są równie dobre i piękne.
Barteq Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Zapomniałem dodać o jeszcze jednym moim hobby, link poniżej https://www.facebook.com/Freshtimers
MARCVS Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 @pgizi, jak ja podziwiam ludzi potrafiących robić tak precyzyjne rzeczy, piękne! Ja, korzystając z wakacyjnej przerwy w śpiewaniu, zabrałem się za budowę "małej architektury ogrodowej" Znaczy, wędzarnię stawiam. Znudziło mi się wędzenie w beczce. Jest już palenisko (z szamotki, a jak) i kanał dymny. Teraz trzeba przesklepić i komorę wędzarniczą na górze postawić. Nad paleniskiem strop z cegieł przyciętych w klin, Żona pomagała stawiać, bo mi rąk zabrakło Uploaded with ImageShack.us Lubię wędzić, robię też wędliny z szynkowara, nalewkę na dereniu i czarnej porzeczce (to u mnie rośnie i pięknie owocuje). Trochę szkoda, że jabłek w tym roku nie ma, bo cydr z własnego tłoczenia to piękna sprawa. Chyba się starzeję... Pozdrawiam M. U mnie przez okres przerwy również pojawiła się identyczna zajawka Jednak odradzam palenisko z szamotki bo będzie dochodzić do pirolizy drewna i będziesz musiał się posiłkować dymo generatorem a paleniska używać tylko do wytworzenia temperatury http://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1383-piroliza-drewna-i-jej-wplyw-na-jakosc-wedzonek/ . Samą wędzarnię zrób z drzewa a będziesz zadowolony
marekcymbuch Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Tylko skonstruuj tak, aby kapiący z mięsiwa tłuszcz nie doszedł do paleniska np. rurą doprowadzającą dym bo będzie źle. Sam cały dzień odchorowywałem opijanie spalonej w ten sposób wędzarni. Teraz czekam na mrozy bo na targach na litewskim stoisku kupiłem (i pożarłem) suszone zimą surowe cienkie płaty wołowiny i wręcz zakochałem się w tym wynalazku. Wręcz jak Winnetou, książeczka, czerwone wino i cieniutkie paski suszonej surowszczyzny przy kominku...... Kurde ośliniłem klawiaturę...
Mikołaj Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Dzisiaj zabrałem się pierwszy raz w życiu za przygotowywanie mych begonii do zimowego snu. Ciekawy jestem co one mi powiedzą wiosną (?). Może ktoś również ma podobnego "bzika"? Oby się obudziły! My hodujemy orchidee, głównie ćmówki, zaczeło się całkiem niewinnie od jednej wręczonej nam jako prezent, teraz jest ich osiem, przepięknie kwitną przez większą część roku. Znajomi narzekają, że u nich umierają po sezonie, nasze trzymają się dzielnie już trzeci rok i wracają co sezon z większą ilością pąków.
ciachu Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 No na tamtym zdjęciu jakoś niefortunnie stanąłem... ogólnie oryginalne sprężyny są zdecydowanie minimalnie za wysokie, ale tylko trochę... Przynajmniej teraz bez stresu mogę jeździć po "zwalniaczach" w nawierzchni, a i dziurawa droga 102 w Dziwnowie mi nie straszna ... PS. Felgi to Lorinser Tak wygląda na prostej nawierzchni... ...aby Bigu nie czuł się samotny ;-)
wize60 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja również jak MARCVS poświęcam trochę wolnego czasu wytwarzaniu wędlin domowych wędzonych, pieczonych z szynkowara.Ostatnim moim osiągnięciem było zrobienie kindziuka litewskiego tylko w osłonce białkowej reeeewelacja polecam.
MARCVS Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 A ja polecam Kurczaki wędzone!!!! Kenio i kilku innych może poświadczyć
Rekomendowane odpowiedzi