Miro71 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Flyman, powinieneś jeszcze dodać -> uciekał na zgniły Zachód ... teraz sie wydalo :-) TO TY TEZ UCIEKLES PRZED WOJSKIEM hihihih
Maser Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A ja mam kilka kilo fotośmiecia (aparaty różne, różniste)i od czasu do czasu odpalam to i owo. Generalnie podstawowym sprzętem foto jest mój K200d od Pentax-a. W działce foto ponad 20 lat...
RONIN Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ehhh, Grzesiu piękne to twoje hobby, nie słuchaj tych co się nie znają, pewnie w garażu mają Kia lub Hyundai'a
ravw Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja mam wiele hobby ale najważniejsze dla mnie to te: fotografia, komputery (heh właściwie wszystko co elektroniczne i da się oprogramować), oraz piwo, które sam warzę, sam dobieram słody, chmiele a potem degustuje może już nie sam W tym roku będę robił już niedługo kolejne piwko jeszcze nie wiem jakie. Oczywiście zaproszę was na degustacje
windman Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Windsurfing i jeszcze raz windsurfing ale czekamy na jesień szkoda że w tym roku taka kiiszka z wiatrem na śródlądziu i jeszcze foto kilka lat niezmiennie Pentax k200D
ravw Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Windsurfing i jeszcze raz windsurfing ale czekamy na jesieńszkoda że w tym roku taka kiiszka z wiatrem na śródlądziu i jeszcze foto kilka lat niezmiennie Pentax k200D Witaj bracie mój to pentax k30 Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
ptaku_1 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Więc postaraj się i zostań nam Ministrem Transportu - wreszcie będą skuty górą... Bez przesady pisamki nie mialy o czym pisac to zrobily afere, ot czlowiek ma hobby i tyle.
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wszyscy tak się chwalą... to może i ja coś wrzucę. Co prawda ładnych parę lat już nie siedziałem nad tym, ale co jesień sobie obiecuję że wrócę do tego... może w tym roku? Kilka moich prac: Skala 1:35 (czyli figurka ma ok. 5 cm wysokości) , niewielkie wzbogacenie blaszkami fototrawionymi. Parę projektów czeka na dokończenie (niestety).
Maser Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na marginesie widzę że posiadacze pentax-ów posiadają i skutery. Pentax w foto to jak maxi wśród motocykli. Posiadacz to Orginał z smakiem.
toMMasz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ot czlowiek ma hobby i tyle. No pewnie - ja zbieram puszki po piwie... (62 szt = 1 kg)
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (...)Jakby mu jeszcze wrzucić zawias od HR'a to byłaby rewela... bo przodem zalatuje "kozą" (...) No na tamtym zdjęciu jakoś niefortunnie stanąłem... ogólnie oryginalne sprężyny są zdecydowanie minimalnie za wysokie, ale tylko trochę... Przynajmniej teraz bez stresu mogę jeździć po "zwalniaczach" w nawierzchni, a i dziurawa droga 102 w Dziwnowie mi nie straszna ... PS. Felgi to Lorinser Tak wygląda na prostej nawierzchni...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dorzucisz 100 kg do kufra i będzie super
stefanekmac Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Szczerze zazdroszczę umiejętności modelarskich.Mnie lepiej wychodzą prace drwalskie niż precyzyjne.
Mareczek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dorzucisz 100 kg do kufra i będzie super A zapewne butla z gazem była by najlepszym rozwiązaniem, stałby równiutko i bardzo ekonomiczny.
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dorzucisz 100 kg do kufra i będzie super Takie proste to nie jest, hydraulika od razu wyreguluje i podniesie tył ... Po drugie szkoda obiążać dodatkowo i odejmować koni, których i tak nie za dużo jest ... 220 ... A zapewne butla z gazem była by najlepszym rozwiązaniem, stałby równiutko i bardzo ekonomiczny. Mareczku.... proszę Ciebie ... Nie jestem z gazowni ... W kamperze to masz butlę z gazem, żeby usmażyć sobie np. kotlety na kuchence ... Ale nie w jakimś samochodzie mającym zadatki na klasyka. Tam LPG to profanacja!
Marcin S. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 @pgizi, jak ja podziwiam ludzi potrafiących robić tak precyzyjne rzeczy, piękne! Ja, korzystając z wakacyjnej przerwy w śpiewaniu, zabrałem się za budowę "małej architektury ogrodowej" Znaczy, wędzarnię stawiam. Znudziło mi się wędzenie w beczce. Jest już palenisko (z szamotki, a jak) i kanał dymny. Teraz trzeba przesklepić i komorę wędzarniczą na górze postawić. Nad paleniskiem strop z cegieł przyciętych w klin, Żona pomagała stawiać, bo mi rąk zabrakło Uploaded with ImageShack.us Lubię wędzić, robię też wędliny z szynkowara, nalewkę na dereniu i czarnej porzeczce (to u mnie rośnie i pięknie owocuje). Trochę szkoda, że jabłek w tym roku nie ma, bo cydr z własnego tłoczenia to piękna sprawa. Chyba się starzeję... Pozdrawiam M.
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tak wygląda na prostej nawierzchni... Piękna ta Mercedes. Kiedyś to jednak ludziom zależało, by było pięknie. A co do tyłu – to kto nie lubi, jak dupeczka lekko uniesiona jest? Lubię wędzić, robię też wędliny z szynkowara, nalewkę na dereniu i czarnej porzeczce (to u mnie rośnie i pięknie owocuje). Trochę szkoda, że jabłek w tym roku nie ma, bo cydr z własnego tłoczenia to piękna sprawa. Chyba się starzeję... Aż zgłodniałem.
ravw Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Piękna ta Mercedes. Kiedyś to jednak ludziom zależało, by było pięknie. A co do tyłu – to kto nie lubi, jak dupeczka lekko uniesiona jest? To żeś trafił w sedno Ale ja wolę jak dupeczka bardziej krągła jest niż taka kanciasta
Geni Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 W kamperze to masz butlę z gazem, żeby usmażyć sobie np. kotlety na kuchence ... Ale nie w jakimś samochodzie mającym zadatki na klasyka. Tam gaz to profanacja! No chyba, że w roli klasyka występuje wojenna wersja silnie kryzysowa pędzona holtzgazem
stefanekmac Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzis założyłem nowy nabytek-zegarek doxa.Trochę lubię taką biżuterię...może to i hobby ?.Mam kilka miłych dla oka egzemplarzy.Najbardziej mnie cieszy edox z fazami księżyca.A Mercedes cudo.
LEVY Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 a co powiesz na zegarek Casio PRW 1500???? Też ma fazy i dużo innych ciekawych funkcji które mogą się też przydać na motorek.
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zegarki zawsze mi się podobały lecz ja w swoich poczynaniach chciałbym mieć ich dużo lecz gdzie je trzymać. Moje nowe hobby od 10-ciu miesięcy to tarcze szkolne z całej Polski. http://tarcze-szkolne.cba.pl/index.html Ciekawe czy mam już wasze szkoły.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2013 moich szkół nie masz, ale niestety po tych wszystkich przeprowadzkach, które przeżyłam żadnej tarczy już nie mam
stefanekmac Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fajne te casio, jeden z moich gshocków leży na dnie zalewu sulejowskiego. Odpiął sie podczas pływania ! Ale w moim te fazy to śliczny złoty księżyc i gwiazdki obok. Kiedyś wrzucę fotki bo do tej pory mam aparat klasyk. Robi zdjęcia perfekt i mam je na papierze ! Można je np dać komus w prezencie.JAKOŚĆ POWALA. CYFRZE DALEKO. Moja tarcza z podstawówki była wyjątkowa. Nieraz dostałem po nosie o nią.Nie miała numeru tylko napis-Szkoła Ćwiczeń.To była szkoła w której zajęcia praktyczne mieli uczniowie szkoły średniej pedagogicznej.Inna szkoła w mieście bez numeru to była tzw specjalna dla tych trochę innych.Czasy fartuszków szkolnych a w ogólniaku mundurków.To lata 60 i 70. Czyli dinozaur ! Podziwiam hobby, Kiedyś puszki, nalepki od zapałek, dużo znaczków, puszki po piwie, monety.Powodzenia w tych Waszych konikach,hobby,..szacunek za zainteresowania .
windman Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Już trzy zegarki utopiłem podczas pływań http://augustyna.pl/02/20081220/index.htm może się spodoba takie hobby Pentax k200D
Rekomendowane odpowiedzi