Gość Cappo Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Kolejna aktualizacja rezerwacji wykonana. ciekawskich zapraszam do pierwszego posta i strony zlotowej NEWS : - pojawił się nowy sponsor - nasz klubowy Kolega Worlan! dzięki jego uprzejmo?ci będzie o co walczyć - mamy 3 super nagrody! DZIĘKI WORLAN! pozdrawiam Cappo.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2009 Proszę o rezerwacje pokój 2 osoby lub połówka studia
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lutego 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2009 Może by tak zrobić listę skuterów jakie maj? przyjechać (nazwa i ilo?ć sztuk), tak jak zrobili to niemce.
KLIMEK Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 My nie Niemce my POLACY potomkowie Husarii , Ułanów , Kawalerzystów nie ważne kto na czym jeĽdzi ważne że jeĽdzi !piwko !w00t wła?nie piwko na końcu
KAZI Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Jeszcze nie wiem czy przyjadę z noclegiem ale na pewnosię zjawię
Abach Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Może by tak zrobić listę skuterów jakie maj? przyjechać (nazwa i ilo?ć sztuk), tak jak zrobili to niemce. W tej chwili na takie statystyki za poĽno. Gdyby przy rejestracji każdy podawał skuter, nie byłoby problemu. Niektórym trudno też przy rejestracji pół roku wcze?niej deklarować czym przyjad?, bo z tym różnie może być. Tymbardziej, że Burgmania to zlot rodzinny i dużo osób przyjeżdża samochodami. Najłatwiej jest to zrobić bezpo?rednio na zlocie - policzyć sprzęty na parkingu. W zeszlym roku tak zrobili?my i chyba gdzie? s? te dane w w?tku zlotowym.
Gość KRZYSIEK S Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ZAPISZCIE MNIE !!!!!! JAREKTAWIŁ W LUBLINIE POSTAWIŁ NA KOŁA SKUTEREK MAM CAŁY ZESPÓŁ NAPĘDOWY Z K7 PRZEBIEG 3700KM POZDROWIENIA DLA [PILOTA I SMOCZYCY!!!!JARKA I MAŁGOPSI (QUAKI). I POZOSTAŁYCH SKUTEROMANIAKÓW. ZAPOMNIAŁEM DODAĆ OD TYGODNIA MAM DRUGI SKUTEREK -YAMAHA -ROYAL VENTURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKIE MALEŃSTWO!!!! PROSZE O ZAPISANIE NA LISRĘ : KRZYSIEK I GOSIA.
dacja Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ZAPISZCIE MNIE !!!!!!JAREKTAWIŁ W LUBLINIE POSTAWIŁ NA KOŁA SKUTEREK MAM CAŁY ZESPÓŁ NAPĘDOWY Z K7 PRZEBIEG 3700KM POZDROWIENIA DLA [PILOTA I SMOCZYCY!!!!JARKA I MAŁGOPSI (QUAKI). I POZOSTAŁYCH SKUTEROMANIAKÓW. ZAPOMNIAŁEM DODAĆ OD TYGODNIA MAM DRUGI SKUTEREK -YAMAHA -ROYAL VENTURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKIE MALEŃSTWO!!!! PROSZE O ZAPISANIE NA LISRĘ : KRZYSIEK I GOSIA. Hallo spokojnie .... nie musisz aż tak się domagać zapisania na listę !piwko wystarczy wysłać pieni?dze i podać ile osób bedzie uczestniczyło w zlocie a organizatorzy przydziel? Cie do odpowiedniego pokoju. Czy wiesz, że pisanie dużymi literami na forach a także zbyt częste używanie wykrzykników nie jest mile widziane? Je?li tego nie wiesz to pozwól, że Cię poinforuje o tym i poproszę o pisanie w przyszło?ci zgodnie z regułami forum. Pozdrawiamy i do zobaczenia na zlocie.
Marynarz Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Oj Dacja, jak Ty już co? powiesz to aż ... !piwko Ale popieram !piwko i do zobaczenia na V Burgmanii
MISIEK Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ZAPISZCIE MNIE !!!!!!JAREKTAWIŁ W LUBLINIE POSTAWIŁ NA KOŁA SKUTEREK MAM CAŁY ZESPÓŁ NAPĘDOWY Z K7 PRZEBIEG 3700KM POZDROWIENIA DLA [PILOTA I SMOCZYCY!!!!JARKA I MAŁGOPSI (QUAKI). I POZOSTAŁYCH SKUTEROMANIAKÓW. ZAPOMNIAŁEM DODAĆ OD TYGODNIA MAM DRUGI SKUTEREK -YAMAHA -ROYAL VENTURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKIE MALEŃSTWO!!!! PROSZE O ZAPISANIE NA LISRĘ : KRZYSIEK I GOSIA. Witaj. Faktycznie... co? zablokował Ci się "CapsLk"-bez niego posty czyta się o wiele przyjemniej. Również pozdrawiamy -z krainy podziemnej pomarańczy. W imieniu wszystkich organizatorów gor?co zapraszam na zlot... oj, będzie się działo !piwko !OKK !YES ... mam tak? nadzieję Szczegóły co do zapisów i opłat na pocz?tku tego w?tku. Do zobaczenia !piwko Może by tak zrobić listę skuterów jakie maj? przyjechać (nazwa i ilo?ć sztuk), tak jak zrobili to niemce. W tej chwili na takie statystyki za poĽno. Gdyby przy rejestracji każdy podawał skuter, nie byłoby problemu. Niektórym trudno też przy rejestracji pół roku wcze?niej deklarować czym przyjad?, bo z tym różnie może być. Tymbardziej, że Burgmania to zlot rodzinny i dużo osób przyjeżdża samochodami. Najłatwiej jest to zrobić bezpo?rednio na zlocie - policzyć sprzęty na parkingu. W zeszlym roku tak zrobili?my i chyba gdzie? s? te dane w w?tku zlotowym. My?lę, ze tak? listę zrobimy bezpo?rednio na zlocie, s? to zawsze bardzo ciekawe dane, do których powraca wielu zlotowiczów
Ssylwia Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ech... Nas niestety nie będzie Termin koliduje nam z innym terminem :-)
dacja Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Sylwia - szkoda... no ale takie nasze życie w zeszłym roku mi kolidował termin a w tym roku Tobie ... zobaczymy której będzie kolidował za rok
Gość KRZYSIEK S Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam!!! Ale oberwałem za duże literki już się poprawiłem (tak się składa że nie bywam na czatach) st?d braki..odkupię to na zlocie. co się dzieje z Pilotem? do zobaczenia na zlocie
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Lutego 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2009 co się dzieje z Pilotem? To pytanie raczej do Pilota. Na forum się ostatnio nie udziela i tyle.
MISIEK Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Tak liczę... liczę od kilkudziesieciu dni... i doliczyłem się Klubowiczki i Klubowicze, miło?nicy maxi-skuterów mamy dzisiaj takie małe ?więto, mamy "studniówkę" przed "V -Zlotem Maxi-Skuterowym Burgmania 2009". Minęło już 87 dni od poinformowania o terminie i miejscu zlotu. Pozostało do zlotu równe 100 -dla jednych to dużo, a dla innych bardzo mało... Dzieje się w Poznaniu oj, dzieje... aha! poznaniacy nie ?pi?, działamy... działamy... działamy... zegar cyka, a jeszcze sporo pracy przed nami. Przykładamy się do organizacji i mamy nadzieję, że ten zlot zostanie na długo w pamięci zlotowiczów. Zapraszamy serdecznie wszystkich skuteromaniaków. !happybth Pozdrawiam MISIEK. Hmmm... 100 dni... jest okazja do uczczenia...
Gość jj23 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 prosze powiedziec gdzie jest Rogozno ?
Marynarz Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 chyba znasz tak? stronę jak ZUMI.PL ?? wystarczy wpisać RogoĽno i TO EFEKT WYSZUKIWANIA !
Klubowicze Profesor Opublikowano 13 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2009 W oparciu o info od Cappo - przelew poszedł. Proszę o potwierdzenie jak doleci. Pozdrówko!
dr.big Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Ostatnie dni do zrobienia oplat po najnizszych kosztach !bicz . Pozniej bedzie tylko drozej KLIK . W imieniu Organizatorow zapraszam na zlot Burgmanii .
DIZEL Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam. Kasiorka wła?nie idzie ..... ooo już poszła Poproszę o rezerwacje miejsca sztuk raz . A może kto? przygarnie samotnego zlotowicza ? Pozdrawiam DIZEL
MISIEK Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 prosze powiedziec gdzie jest Rogozno ? -jakie? 45 km na północ od Poznania, drog? nr. 11: o tutaj, proszę bardzo: KLIK Ostatnie dni do zrobienia oplat po najnizszych kosztach . Pozniej bedzie tylko drozej KLIK . W imieniu Organizatorow zapraszam na zlot Burgmanii !YES . No tak Bigu. Wszystko nam popsułe?... ech, a mieli?my taaaaaaakie plany Tak... tak... zegar cyka: cyku-cyk... Czas leci nieubłaganie... Zapraszamy. !YES !gora !happybth !holiday !piwko !OK !OKK !TAZ !piwko
Więcek Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Bigu. Wszystko nam popsułe?... ech, a mieli?my taaaaaaakie plany !happybth Czyż by dla pierwszej 50 opłata zlotowa ma być gratis a dla pozostałych wielki wielki rabat !holiday kurcze już lubię Poznań i Poznaniaków !piwko
dr.big Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Odcinam sie od wszelkich spekulacji na ten temat . Swoim postem chcialem jedynie zwrocic uwage na fakt mijania pierwszego terminu wplat. Mialem rowniez na uwadze wzbudzenie zainteresowania i jak widze, udalo mi sie to znakomicie !holiday !happybth .
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 13 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2009 Witam wszystkich.Ja też proszę o rezerwacje jednego miejsca.Kaske wysyłam w poniedziałek. Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie. EDIT: Kaska poszła w sobote.
Gość jj23 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Czy można przybyć na czym? cieńszym niż jedynie słuszne skuty i nie być pos?dzonym o badziewiactwo?
Rekomendowane odpowiedzi