Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2009 Jaka? epidemia, czy co? Wcze?niej Krzytro rezygnuje, teraz Wy !sciana Szkoda, wielka szkoda. A jak będ? konkursy ? Bez Was nie damy rady Maku, to jeszcze 2 tygodnie, może kręgosłup odpu?ci.
22hubert Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 witam planuje przyjazd na piatek-niedziela wplata dokonam na miejscu liczba osob 1 dozobaczenia hubert
Więcek Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Niestety ze względu na moje problemy ze zdrowiem, musimy z Makówk? zrezygnować z Burgmanii 2009 Jest to bardzo niepokoj?ca wiadomo?ć Maku Tak jak napisał Worlan, najpierw Krzytro, tera z wy, niech te dwa tygodnie min? szybko, bo jeszcze kto? z Wa-wy zrezygnuje Kur..e kto będzie Worlanie z nami 11.06. rano wyjeżdżał na zlot
mak Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Dzięki Wam za słowa otuchy. Nawet nie wiecie jak bardzo jestem wkurzony na tę cał? sytuację Bardzo liczyli?my na ten wyjazd. Rezerwacja zrobiona dawno, nowy AN zakupiony, urlop w pracy zaklepany. To miał być nasz pierwszy wspólny wyjazd w tym roku. Że nie wspomnę o samej imprezie i możliwo?ci spotkania prawie całej burgmaniowej braci... Eh, szkoda słów .
Klubowicze krzytro Opublikowano 28 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2009 Kur..e kto będzie Worlanie z nami 11.06. rano wyjeżdżał na zlot Będę z wami duchem B)chyba mnie Grzesiek przekonał,łamię się
Klubowicze oakowsky Opublikowano 29 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2009 Dzięki Wam za słowa otuchy. Nawet nie wiecie jak bardzo jestem wkurzony na tę cał? sytuację !w00t Bardzo liczyli?my na ten wyjazd. Rezerwacja zrobiona dawno, nowy AN zakupiony, urlop w pracy zaklepany. To miał być nasz pierwszy wspólny wyjazd w tym roku. Że nie wspomnę o samej imprezie i możliwo?ci spotkania prawie całej burgmaniowej braci... Eh, szkoda słów . Oj Maku szkoda Zycze szybkiego powrotu do pelni sil i nastepnego spotkania.
brzoza Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 I mój przyjazd jest zagrożony .Powód -newralgiczna czę?ć B650 odmówiła wspołpracy . Je?li nie uda się Sokołom naprawa na czas .Podam informację pod koniec tygodnia . !OKK
dr.big Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Tmax przejrzany i przygotowany do drogi na Burgmanie (ale nie na wyscigi 1/4 mili !tut ), w koncu do Rogozna bede mial z 1500 km !w00t ...
Darek Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Co prawda na BURGMANIĘ mam ... rzut beretem !w00t ale przegl? ANtka na najbliższ? ?rodę umówiony.
Macek Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Ysabel i Macek - kaska wplacona - meldujemy sie w czwartek. Prosimy o umieszczenie na liscie Koszulki: Ysabel - damska L Macek - damska (zartowalem! meska poprosze !tut ) XL Maku - zdrowiej chlopaku!!! Do zobaczenia na zlocie !w00t Pozdr, Macek
Gość jj23 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 czy dostojny jubilat dr.big zamierza przebyc alpy w drodze do rogo.?
dr.big Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Hahaha, akurat "dostojny" ... Wszystko tylko nie to . Zamierzam podjechac troche nad morze, troche tu, troche tam ... a pozniej na Burgmanie !OK ...
Gość jj23 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 czy mozna prosic o porade w sprawie ekwipunku na droge do Rogo gdyz prawdopodobnie z moich stron nie bedzie ekipy no i biję się z my?lami co z tzw.klamotów by wypadało mieć na pokładzie oprócz złociszy.
dr.big Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Ja mam zawsze zestaw do latania kol i kombinezon przeciwdeszczowy... Apteczke motocyklowa. Reszta jest raczej zalezna od wyjazdu.
Lucjan73 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 czy mozna prosic o porade w sprawie ekwipunku na droge do Rogo gdyz prawdopodobnie z moich stron nie bedzie ekipy no i biję się z my?lami co z tzw.klamotów by wypadało mieć na pokładzie oprócz złociszy. Jak to a ja, przecież jeste?my z tych samych stron, nawet musisz przejechać przez Trzebnic? w drodze z Wrocławia do RogoĽna !scooter
MISIEK Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 czy mozna prosic o porade w sprawie ekwipunku na droge do Rogo gdyz prawdopodobnie z moich stron nie bedzie ekipy no i biję się z my?lami co z tzw.klamotów by wypadało mieć na pokładzie oprócz złociszy. Na trasę zabieram zawsze: -kombinezon lub osobno: kurtka i spodnie przeciwdeszczowe, -nakladki przeciwdeszczowe na rekawice, -nakladki przeciwdeszczowe na buty, -kamizelka ostrzegawcza, -zestaw naprawczy do opon (mam taki z kompresorkiem), -mapa, -kasa, -dobry humor (hee... o to specjalnie nie trzeba sie starac) plus rzeczy osobiste... i chyba wystarczy... O dziwo... wszystko miesci sie do Xcitinga!
Gość andrew Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 dr.big 1500km! kaski z głów!!!przyjadę i z wielka satysfakcj? u?ciskam Ci dłoń, Cappo jak dobrze było Cię widzieć na giełdzie w Poznaniu, potwierdzam będę w Rogożnie !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 1 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2009 Proszę o rezerewacje szeregowca nr:20 dwa miejsca od 11,06 pozostałe dwa od 12.06 Kasa na miejscu Od 12.06 Robson i Upiór, od 11.06 Fundi + Sławka No wła?nie - jako? nie widzę nas na li?cie rezerwacji w szeregowcu nr.20 lub jakimkolwiek !happybth . Fundi napisał że kasę wpłacimy na miejscu - czy to ma jakie? znaczenie przy rezerwacji ??? Jeszcze niedawno ten szeregowiec był wolny ( przez jaki? czas po napisaniu poniższego posta przez Fundiego ) a od bodajże wczoraj już nie ... !w00t . W takim razie proszę organizatorów jeszcze raz o dopisanie nas do jakiego? szeregowca i uaktualnienie listy.
Abach Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nie wiem jak to się stało, ale w rezerwacjach nast?piło jakie? przegrupowanie. Po to w grudniu wpłacałem pieni?dze, aby zarezerwować samodzielny pokój. Mimo dużych kosztów, postanowili?my zabrać ze sob? dzieci, żeby tylko unikn?ć studia, które ma wspóln? łazienkę z innym pokojem. A tu nagle okazuje się, że bez żadnych wyja?nień i pytania zostałem przeniesiony do studia. Gdyby nie zależało mi na konkretnym pokoju, zapłaciłbym dopiero teraz. Proszę o przesunięcie do poprzedniego pokoju.
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Czerwca 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2009 !OKK Chyba co? niedobrego stało się z moj?,stiopy i dizla rezerwacj?, jeszcze kilka dni temu miałem pokój w szeregowcu.Proszę o wyja?nienie zaistniałej sytuacji. Znalazłem wyja?nienie !OK Ale i tak organizatorom współczuje gadania
DIZEL Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Wła?nie wła?nie o so chodzi !??? Trzeba po prostu zajrzeć na stronę zlotow? i wszystko jasne Ale będziecie mieli gadane o ho ho ! Pozdrawiam DIZEL
Mareczek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mareczek i Tomekgdz . Przelew zrobiony, kasa w drodze. Proszę o zaklepanie dla nas miejsca w szeregowcu nr 24 lub jakim? innym 3 os. Jeste?my otwarci na propozycje przygarnięcia do naszego (szeregowca) miłej oraz wyrozumiałej, jednej osoby. Nie rozumiem dlaczego Organizatorzy wprowadzaj? taki „bałagan”. Najpierw prosz? o wpłaty – rezerwacje itd. Pisz? jak to się zajmuj? organizacj? ZLOTU a ja widzę zupełnie co? innego. Organizacja zlotu zaczęła się przed miesi?cem i zaczynaj? się problemy narazie lokalowe co będzie dalej.??? W styczniu jako jeden z pierwszych napisałem. [Proszę o zaklepanie dla nas miejsca w szeregowcu nr 24 lub jakim? innym 3 os.].I tak się stało było zaklepane. Nie wiem jak w tym o?rodku jest, nigdy nie byłem ale wybrałem w ciemno szeregowiec a obecnie zostałem przekwaterowany do studia którym nie byłem zainteresowany. Dopisane Na obecn? chwile w szeregowcu Nr24 zmiana nast?piła ja z Tomkiem zostali?my wykukani a na nasze miejsce zakwaterowane dwie osoby ORGANIZATORZY !NOT !NOT !NOT !NOT
Klubowicze robson Opublikowano 1 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2009 Marek - nasze zaklepane szeregowce s? zajęte przez organizatorów i sponsorów Widać s? ważniejsi od reszty zlotowiczów Min?ł cały dzień i żadnego odzewu - brawo , oby tak dalej
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Czerwca 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2009 Straszne przemieszanie w tych rezerwacjach. Wygl?da, że organizatorzy i sponsorzy się izoluj? od reszty grupy. Miałem takie wrażenie, że cały o?rodek jest zarezerwowany i to jak się rozlokujemy zależy jedynie od organizatora imprezy oraz od kolejno?ci rezerwacji, a nie od kierownictwa o?rodka. Ale może się mylę.
Rekomendowane odpowiedzi