Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ja uważam, że na duże rabaty na X-ADV nie ma co liczyć. Analogii do Integry bym się nie doszukiwał. Model jest mocno innowacyjny na rynku i znaczne rabatowanie go po kilku miesiącach po wprowadzeniu na rynek jest nie uzasadnione. Oczywiście lepszym gestem importera byłoby promowanie pierwszych klientów zamawiających nowy model (upominki, akcesoria, gratisowe przeglądy gwarancyjne). Wszystko zweryfikuje rynek. Jak model się sprzeda globalnie i sprzedaż będzie rosła to na duże obniżki nie ma co liczyć. Poczekamy - zobaczymy. Ja w tym roku wszystkiemu się będę przyglądał. Na zakupy muszę jeszcze (niestety) poczekać.
Drek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Godzinę temu, Piootr napisał: Ja uważam, że na duże rabaty na X-ADV nie ma co liczyć. Analogii do Integry bym się nie doszukiwał. Model jest mocno innowacyjny na rynku Ykm ykm Integra nie była innowacyjna? Była
smarciu Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zdjęcia kuszące na tyle, że mogłaby być nawet bez spacerówek. A cena, no cóż, za niektóre marzenia jednak trzeba zapłacić. Tak się składa, że w PL dużo rzeczy realnie kosztuje dużo więcej niż płacąc z portfela z zawartością €. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Stycznia 2017 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2017 Tylko w Polsce "popsuli" Integrę właśnie tymi kolosalnymi rabatami, właściwie na samym początku sprzedaży. Ktoś w HP zamówił ponad miarę na stock, a potem ratował się sprzedażą "po kosztach". Teraz klienci, którzy kupili w normalnej cenie nie mogą sprzedać używanych egzemplarzy za godziwe pieniądze. Aktualnie przy premierze nowego modelu Hondy słychać głosy "nie kupuję, poczekam pół roku - będzie rabat". A co do innowacyjności Integry, to pewnie była, ale ja mierzę swoją miarką i nadal podtrzymuję, że Integra mi się nie podobała i nie podoba. Motocykl z automatem. X-ADV wygląda, że ma to "coś".
mxmichal Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 jest już oficjalna oferta na x-adv : https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/mazowieckie/honda/?search[country]=&search[new_used]=new&l=1&page=2
Gość Robert JAPAN Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 już bym wolał VFR800X Crossrunner w tej cenie. Do tego naprawdę dziwaczny wygląd nie wiem dla kogo to ma być
Sympatycy robert1973 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 14 Stycznia 2017 5 godzin temu, Robert JAPAN napisał: (....) nie wiem dla kogo to ma być Robert dla miłośników skuterów ot i tyle, fajna alternatywa( dość kosztowna) dla miłośników scooterów i off road-ów, zamiast 2-ch sprzętów 1-en ale jak życie pokazuje co jest do wszystkiego jest do.........:/ aczkolwiek mogę się mylić...i oby tak było ps Geni osobiście znam człowieka który ma założone spacerówki do Enduro-Turystyka i przejechał "parę km" z tym patentem.... świetna sprawa na "dojazdy"
dziadzia Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dnia 14.01.2017 o 21:51, robert1973 napisał: ale jak życie pokazuje co jest do wszystkiego jest do.........:/ I tu masz racje, nie ma uniwersalnego sprzętu, takie jest moje zdanie, Jerry_R wstawił fajną fotkę jak śmiga po szutrach, jestem ciekaw co na to jego kręgosłup jak cała siła wybierania dziur nie jest amortyzowana nogami tylko przez du.ę do kręgosłupa ale fotka marketingowo fajna
smarciu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Moim zdaniem jednak sprzęt się obroni. Bo to nie jest alternatywa dla offroadowcow tylko skuter z dodatkowa funkcja, z której będą korzystać nieliczni, czasami i z wolna i ostrożna czyli 99% asfalt i reszta lekki szutr. Z tego co wiem to można do niego zamontować sety pod stójkę, gmole, etc. Na prawdziwy teren są lepsze i tańsze rozwiązania Niemniej oferta ciekawa, nie tania, dla wielu ciekawostka. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
cheng13 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 A mnie nowa Honda rozczarowała....jakoś nie podoba mi się Więc w ramach protestu dokupiłem sobie CRF 250L i teraz jestem zadowolony
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Lutego 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2017 Fajną terenówkę kupiłeś ;-) Gratki. Mam kumpla, który przy równoległym posiadaniu R1200RT też taką kupił do polatania po lesie. Pozdrawiam Piootr
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2017 W marcowym wydaniu Motocykl jest informacja na temat ceny nowej Hondy...50 tysięcy...sporo.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Administrator Opublikowano 19 Lutego 2017 Dnia 11.01.2017 o 12:10, MariuszBurgi napisał: Właśnie dostałem oficjalne ceny nowej X-ADV na PL. Skuter dostępny będzie w dwóch opcjach: 1. X-ADV DCT: 48900 pln 2. X-ADV DCT Limited Edition z aluminiowym kufrem górnym GIVI (one key) i podparciem na plecy i stelażem: 51 400 pln. Dnia 19.02.2017 o 19:04, irasko napisał: 50 tysięcy...sporo. Analizując cenę NC750D to moim zdaniem X-ADV ma cenę jakiej można się było spodziewać.
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Lutego 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2017 Oczywiście ceny takiej można było się spodziewać...a fajnie byłoby ją trochę ubrać..np. w kufry alu jak w GS, a to już dodatkowe parę tysi..
RONIN Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Można poczytać o pierwszych zachwytach: http://motormania.com.pl/testy/motocykle/honda-x-adv-2017-pierwsze-wrazenia-z-testu-offroadowego-skutera-onboard/
Sympatycy Grzech Opublikowano 1 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2017 Sprzęt o ciekawym wyglądzie. Szkoda tylko, że za taką kasę udaje coś czym nie jest, ale sorry, taki mamy świat. Teraz już tylko czekam na chopera enduro.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Administrator Opublikowano 1 Marca 2017 Nowa X-ADV będzie (najprawdopodobniej) do obejrzenia na targach w Poznaniu
smarciu Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Racja "do obejrzenia", bo ceną raczej niewielu skusi w PL.
Sysgone Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 9600GBP daje 48kPLN - nadal to sporo mniej od nowego T-Maksa. Może nie będzie schodzić jak ciepłe bułeczki (Kymko), ale na pewno paru zwolenników znajdzie w PL
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Administrator Opublikowano 8 Marca 2017 Ruszyły na dobre testy nowego X-ADV Pierwsze egzemplarze niebawem w PL
Rogierro Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Wygląda na zdjęciach i filmikach jakoś tak filigranowo, jakaś taka malutka się wydaje. Zobaczymy w Poznaniu jak na żywo się prezentuje. I crossowy kask z goglami do kompletu :-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 24 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2017 W kwietniowym numerze Motocykla jest test Hondy X-ADV z jazdy oraz główne dane techniczne.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Administrator Opublikowano 24 Marca 2017 A my właśnie macamy i odpalamy pierwszą X-Adv w PL
Rekomendowane odpowiedzi