Klubowicze Jack Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2019 U nas trochę kropli na początku. Teraz chłodno i bez deszczu. Właśnie wyjechaliśmy na Węgry (Komarno).
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Goście się schodzą... Tak wygląda bal maturalny, czyli poloneza czas zacząć. Powitania
Klubowicze Jack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ok. 9:00 start w dalszą drogę. Dziś nocleg już w Čanju.
Klubowicze Jack Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kolejny zlot Burgmanii w Canju powoli się rozkręca. A po trasie jak zwykle spadające odłamki.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dnia 27.04.2019 o 06:45, Jack napisał: A to wszyscy z tej samej wycieczki ? ?
resenok Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udanego wypoczynku, zwiedzania. Elegancko bez przygód dotarliście. Brawo Wy! Fot więcej poprosimy i trochę treści więcej . Pozdrowienia z deszczowej i zimnej Łodzi.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Dżeki pod tym znakiem już ci robiłem fotki. Bawcie się dobrze. I Marcin widzę że klapeczki te same tylko pamiętaj o jeżowcach ?
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2019 11 godzin temu, EndriuBis napisał: A to wszyscy z tej samej wycieczki ? ? Jest dziewięciu na moto i 4 na 4oo ?
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Mamy naszego psa. Kto nie wierzy, niech sobie sprawdzi fotki z poprzedniego roku. Wciąż obgryza zderzaki. Dziwne, czemu
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Eh, baranek, mniam mniam Kwatery tym razem wzięliśmy po taniości... To samo miejsce kilka lat temu. Dziś mieliśmy ruszać na Al(e)banię. Tymczasem słońce nie świeci, deszcz pada, dobrze, że śniegu nie ma... ?
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Pada, pada i padać ma cały dzień. Co robić...? Twardym trzeba być! Szykujemy się.
Pan rypak Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Widzę zestaw obowiązkowy:) Smacznego Panowie ...ooo przeciera się?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jeju.. Mam nadzieję, że w czerwcu więcej słońca będzie ?️
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 Pogoda do bani, ale zabawa super.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 Podlasiaki ubieżali.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 Ufok wylądował. Ławeczka. Czekamy aż się swinia zarumieni.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 A tymczasem, kogo stać to na bogato. Niby rożek pizzowy, zrobiony na krwawą rybę A kogo nie stać, to budżetowo.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 Jak jest cieplo, ale jest wiatr, to jest zimno.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Maja 2019 Muszę przyznać, że taka wycieczka - to nie na moją wątrobę, nie dam rady tyle wypić. ?
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2019 A tak poważnie, to dzisiejszy dzień jakby trochę zmarnowany. Mieliśmy rano ruszać, ale... Nie, w zasadzie to wczoraj mieliśmy ruszać. Padało. Dziś też padało. I zimno. Jutro podobno przeciera się . Ja, Paździoch i Spring jutro do Sarandy. Reszta na północ. Saper, u mnie też z wątróbką nie najlepiej. Miało być więcej jeżdżenia, ale pogoda - sila wyższa.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2019 Wczoraj Marycha i Spring pojechali na Lovczen i pojezdzili w chmurach. Dopiero od połowy zjazdu na Kotor coś było widać. Dziś tu na dole slonecznie. Powoli się zbieramy. Tymczasem niespodzianka - sprzątają ?
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2019 Ja i Paździoch dotarliśmy do Sarandy. Przełęcz Llogara zaje... bardzo fajna widokowo i winklowo. Mocno winklowo! Fotek malo, bo zap.dalaliśmy.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2019 Oooo, ten etap naprawdę zacny... Widzę, że pogoda się Wam przetarła. Ślicznie ?
Rekomendowane odpowiedzi