romeo1971 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Grochowski to niechce ale pokulalbym się gdzieś może ktoś zadzwoni do mnie i pokonamy gdzieś Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2016 Jadę skutem na grochówkę.
czemil Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Takie tam z Dareckim z rana. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Dzięki Czemil za kulanko. Fajne te zdjęcia wyszły. Moja córka bardzo zadowolona z wycieczki. Pozdrawiam.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Czemil, czy ruszyłeś już w temacie prawa jazdy, czy nadal się obijasz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czemil Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Testy mam juz zdane. W następny weekend mam jazdy z Bartkiem. Zobaczymy jak mnie oceni i kiedy pozwoli pójść na praktyczny. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
minimi1 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Pozwolę sobie wrzucić link do mojego ogłoszenia. Rozstaję się bowiem ze swoją srebrną zbroją na rzecz nowej srebrnej zbroi o numer większej. Ta będzie pasować na osobę 165 - 170 cm wzrostu i odpowiednio proporcjonalne zbudowanej. Może być dziewczyna 165-170 raczej szczupła do średniej budowy. Facet 170 szczupły. Zresztą srebrną zbroję widzieliście. Tak jak wszystko RS Taichi jest genialna. Kołnierz o dziwo z neoprenu i osłona nerek też tam jest. http://www.forum.burgmania.net/topic/24059-kurtka-letnia-rs-taichi-187-rozmiar-m/
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Oprócz dzisiejszej polatnki odwiedziłem Sławka w pracy. A to jego "pies"
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Robert, a gdzie zdjęcia z dzisiejszej polatanki ?
darecki2059 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Urodziwy piesek. Też go widziałem u Sławka w pracy. Przyglądał się nam jak byłem z wizytą.
czemil Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 no nie mogę - przecież to LIS Takie fajne foto kiedyś zrobiłem. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Zgodnie z życzeniem... Są zdjęcia. Szukamy z Robertem ciekawych miejsc dla uczestników wrześniowej majówki i na pewno będzie nią "truskawkowa kraina" w Koserow. Jest tam duży parking, w tym nawet wyszczególnione miejsce dla motocykli... Wnętrze głównego pawilonu robi wrażenie... Ze ścian "spoglądają na nas setki, jeśli nie tysiące porcelanowych dzbanków... Na miejscu na naszych oczach produkują się dżemy i konfitury Można próbować i później kupić), rusza Fabryka Czekolady (w lustrach widać, jak się masa miesza masa) oraz poczekać na najświeższą "laskę" cukierków i zabrać ją pociętą na cukierki w słoiczku... Atrakcji jest sporo, jak place zabawowe dla dzieci, stodoła ze zwieżakami (owce, kozy, króliki, świnki), zjeżdżalnia, basen ze sterowanymi modelami łodzi... Można też cały park zwiedzić traktorem... Jazda traktorem bywa niebezpieczna... Są też klimatyczne knajpki i kawiarenki... Naprawdę super miejsce.
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Uprasza się o nie odwiedzanie tego miejsca, gdyż będzie ono jedną z atrakcji Spotkania Wrześniowego (Majówki wrześniowej)
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Kochani Bracia ze Świnoujścia - jesteście WIELCY !!! Nie ukrywam, że już trochę myślę o wrześniowej imprezie, ale Wy zaskoczyliście mnie swoim działaniem po całości. Brak mi słów dla Waszej niesamowitej postawy i działalności. BRAWO Przyjaciele.
Rzelu Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Często dopiero późnym wieczorem znajdujemy czas by poświęcić się pasji naukowej. Dziś: badanie porównawcze.
azjon Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 byłem na Błoniach o 13 tej. Rzela ni widu ni słychu. dzwoniłem i nic. A pisał, że będzie. Czekałem pół godziny. Potem poleciałem z inną grupą na Wały i dalej do Krzywego Lasu
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2016 Ja też przejeżdżałem około 13-stej, ale 4oo i też Go nie widziałem. Zresztą Ciebie Wiesiu też nie. Dużo ludzi było, więc trudno było się spotkać w tym tłumie.
azjon Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Jaki lis, przecież to kojot. jak jest lis to muszą być kury - czyżby Sławek pracował w kurniku :laughing:
Rzelu Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgadza się, zadzwonił do mnie Bilety z Melmaciem , zjedliśmy grochówkę, ściągnęliśmy Romeo i pojechaliśmy do Trzebieży na lody. Azjon, pewnie masz do mnie jakiś stary nr, aktualny to 665siedemdziesięć111. A w ogóle to trudno mnie zauważyć bo jestem skromny, niepozorny i niewyrywny. Rozstaję się bowiem ze swoją srebrną zbroją na rzecz nowej srebrnej zbroi o numer większej. Kolejny co upasł się przez zimę. No chyba że urósł.
azjon Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 no właśnie miałem stary numer, już poprawiłem
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 Cała załoga ujęcia wody uwielbia zwierzaki i stąd próba oswojenia lisa, a właściwie lisicy, która chyba ma młode pod kontenerem na zapleczu... Na razie sukcesem jest podawanie jej jedzenia z ręki, ale płochliwa strasznie
Rekomendowane odpowiedzi