azjon Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 wczoraj byłem na obchodach 71 rocznicy forsowania Odry. Była pyszna grochówka wojskowa. Dziś nie latam , bo muszę pogrzebać w przełączniku kierunków - raz działa raz nie działa
wd40 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 - raz działa raz nie działa to chyba dobry jest
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Romek dzięki że się zdecydowałeś było super.
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Marek dzięki że mnie namówiłeś przynajmniej nie musiałem płacić za bilet na Azoty i parada zajefajna
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 My ze Slawkiem jesteśmy po pierwszym i mam nadzieję ostatnim gradzie. Temperatura ok 10st. Jest dobrze a do domu jeszcze 420km.
czemil Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 My ze Slawkiem jesteśmy po pierwszym i mam nadzieję ostatnim gradzie. Temperatura ok 10st. Jest dobrze a do domu jeszcze 420km. czekamy na was..............a grad bierzcie na klatę......
romeo1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 My ze Slawkiem jesteśmy po pierwszym i mam nadzieję ostatnim gradzie. Temperatura ok 10st. Jest dobrze a do domu jeszcze 420km. Dacie radę twardziele Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Elvis Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Tak mi się nawinęło ... kilka fotek ... głównie z moich porannych treningów ... Panorama rzeki Iny w promieniach wschodzącego słońca ... Tegoroczne grzyby ,,, coś mi się wydaje że halucynogenne ... Tunel czasoprzestrzenny ... wrota do innego wymiaru ... wchodzisz i nie wiesz gdzie wyjdziesz ani czy wrócisz ... Qnie ... fajne kopytniaki ... dokarmiam je marchewką z Lidla ... I tyle ... pozdrawiam ...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Marek,to jednak parada byla? Oczywiście dlatego do ciebie dzwoniłem. Wjazd na targi gratis dla 200.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Już wróciliśmy i odmarzamy Ostatnie 150 km było lekko hardkorowe, bo ja zaszło słońce, to temperatura spadała okrutnie szybko... Jak wjechaliśmy na prom, termometr Robssona pokazywał jeden stopień, ale zanim wyciągnąłem aparat, od chłodnicy wskazanie poszło w górę... Ogólnie w kombinezonie przeciwdeszczowym z dwoma kompletami termo bielizny na sobie, szło jechać w miarę komfortowo, tylko mi strasznie łapy marzły, bo rękawice miałem bez ocieplenia... W zasadzie to mieliśmy farta, co do deszczu, bo choć kilka razy nas złapało, to przeważnie końcówka chmury nas objęła. Ale raz mieliśmy gradobicie ze śniegiem i szybka cała mi zaszła białym puchem Robert chyba to nagrał, więc na filmie będzie można zobaczyć...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzielne Chłopy, nie ma co . Robsson, czy podczas całej podróży musiałeś smarować łańcuch?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dwa razy smarował (zabieg błyskawiczny i 10 minut czekania przy kawie na wyschnięcie)... Dla Rzela z muzeum model 1:1 Liberatora... No i parę fotek z sobotniej imprezy, ale pierwsze dwie z przygotowania do parady przez Warszawę. Większość na niedzielnym sympozjum klubowiczów było trochę "zmęczone"
Sympatycy Robsson Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dzielne Chłopy, nie ma co . Robsson, czy podczas całej podróży musiałeś smarować łańcuch? Tak jak napisał Sławek, inaczej się nie da. W sumie można nie smarować tylko wymieniać Nie jest to zabieg uciążliwy, czyszczenie zajmuje więcej czasu ale dla mnie to przyjemność spędzenie czasu z moim moto. Honia sprawiła się na medal. Średnie spalanie 3,4l/100 Według mojego zegara zrobiliśmy 1352 km.
romano77 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Średnia 3,4l/100km to wychodzi na to ze demonem prędkości nie byłeś.... Ważne że dojechaliście cali i mam nadzieję że zdrowia przez pogodę nie stracicie. Brawo WY!!!!!
Sympatycy Robsson Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Romku, nie łatwo być demonem prędkości kiedy sucho, ciepło, oponka się dobrze klei Tak naprawdę plan był taki by dojechać i wrócić, więc uważam że został wykonany w 100% Dla mnie to nowe doświadczenie być w podróży 10 godzin i przejechać 640 km. Jak kupiłem Honię to z W-wy dotarłem do domu w 5h z małym haczykiem, km podobnie sporo ale ręce, plecy i kark nie dokuczały tak bardzo jak przy podróży 10-cio godzinnej. Cieszę się, że mogłem tego doświadczyć. Przed nami następna podróż na Burgmanię i tu mam nadzieję na lepszą pogodę.
JuStA Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 SlawoyAMD i Robsson szacun Panowie dla Was za wytrwałość i fajnie było się w końcu z Wami spotkać
Sympatycy Robsson Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 SlawoyAMD i Robsson szacun Panowie dla Was za wytrwałość i fajnie było się w końcu z Wami spotkać Dzięki Justynka fajnie było Cię poznać i do zobaczyska za kilka tygodni
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Jakby ktoś się interesował, to w Motoakcesoriach jest niedrogi Nolan: https://www.moto-akcesoria.pl/modulowe/156-kask-twarty-modulowy-nolan-n71-louis-special.html
Rzelu Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dla posiadaczy odpowiedniego nosa...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2016 SlawoyAMD i Robsson - super, że byliście Szacunek za trudy jazdy - wiem doskonale co to znaczy zrobić ciągiem ponad 600 km w nie zawsze sprzyjających warunkach Daliście radę, wspólnie się bawiliśmy i pozytywnie naładowaliśmy A kto nie był, nie wie co stracił Do miłego
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki Wodzu... Nie zapominajmy też o Kowalu, który również należy do "ortodoksyjnych" jeźdźców zlotowych. Jak na zloty, to tylko na 2oo (no chyba że zdrowie nie pozwala)... Do zobaczenia na Burgmanii.
Elvis Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Wielki powrót zimy ... Tak wyglądały drzewa u mnie w ogrodzie ok pół godziny temu ... ... i auto ... ... jak będzie tak dalej, to trzeba będzie przesiąść się na skuter śnieżny ...
Rekomendowane odpowiedzi