Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2017 Rozumiem, że dziś na spocie będziesz nim ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Administrator Opublikowano 27 Lipca 2017 Ten spot jeszcze co innego ale za tydzień będą już 2 szt AK550
smarciu Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 To czekamy na testy, opisy, wrażenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kocyk Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Ja dostałem info ze mój egzemplarz dotarł do Polski. Wtorek lub środa ma być w Toruniu. Jak tylko odbiorę podzielę się moimi wrażeniami. Czekam na test Mariusza.
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Już wreszcie doczekałem się i odebrałem swojego AK. fotki w dziale mam, zakupiłem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Miałem przyjemność asystować Sławkowi przy odbiorze jego nowiutkiego AK500. Prezentuję kilka fotek.Przekazanie kluczykaZwróćcie uwagę na kolor maszyny. Bardzo ciekawa szarość. Niemetelizowana, a ładnym połyskiem. Może się podobać.Pozdrawiam Piootr
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Super. Gratki Sławku wszyscy czekamy na Twoje wrażenia i ocenę. Będzie test równoległyWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Sławek, chyba jesteś pierwszym, oficjalnym właścicielem AK550 na naszym Forum, a może i całej Polsce. Gratulacje. P.S. Kolor lakieru bardzo ciekawy. Odcień podobny do nowego koloru szarego Hondy, w Civic'u 10-generacji.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Drugim jest Kocyk. Chyba już też odebrał swojego AK550.
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie da się ukryć że kupiłem jako pierwszy w Polsce. tylko sam odbiór się trochę opóźnił z niezależnych ode mnie przyczyn.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2017 I dlatego twierdziłem, że powinieneś mieć specjalne wydanie pojazdu. Ostatecznie jakaś fajna butla w kufrze od Kymco ? Nie wiem, nie znam się - takie zboczenie zawodowe. Sławku jeszcze raz gratki z zakupu ! P.S. Zmień podpis w "stopce". Ciekawe czy AK550 jest już na "liście" ?
Kocyk Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Gratulacje!!! Ja swój odbieram w piątek. Proszę opisz swoje pierwsze wrażenia. Pozdrawiam
zygmek68 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To wielka przyjemność być tym pierwszym.Nie tylko gratuluję ,ale i zazdroszczę. Zapewne jestem w tej licznej grupie oczekujących na opisanie wrażeń z pierwszych kilometrów ,jak równięż z całej eksploatacji.
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jako, że już pierwsze 100km na liczniku a dziś wybieram się na "kulanie wokół komina", postaram się opisać pierwsze wrażenia z jazdy wieczorem. Jak na razie jest SUPER!!! Do kilku rzeczy trzeba się przyzwyczaić ( np. umiejscowienie włącznika świateł awaryjnych )
smarciu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Uśmiech na twarzy i radość w twoich oczach Campto podczas przekazywania kluczyka, to jest kwintesencja pasji maxi-skuterowej A nowa maszyna w ciekawym kolorze szarości niech się dobrze sprawuje pod twoim kierownictwem. I teraz wszyscy czekamy na refleksje z użytkowania. Będzie kilka niezależnych spojrzeń, na AK550
wojtek_pl Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Najgorszy czas czyli docieranie. Trzeba jeździć powoli i nie można w pełni się nacieszyć maszyną ...
powalla Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W dniu 9.08.2017 o 08:06, Campto napisał(a): Do kilku rzeczy trzeba się przyzwyczaić ( np. umiejscowienie włącznika świateł awaryjnych Rozwiń Sądzisz że może Ci się w takim nowym pojeździe przydać ?
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2017 @powalla - No właśnie nie, dlatego przypadkowe włączanie jest zbędne.
Kocyk Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Mój już tez złożony w całość i gotowy do jazdy. Dokumenty odebrane jeszcze rejestracja i ruszam jak Campto. Na zdjęciu mój syn. Na żywo robi niesamowite wrażenie. Jest dużo większy niż się wydaje na zdjęciach. Odpaliłem go dzisiaj. Dźwięk jest nie samowity.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Administrator Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Tak, dźwięk ma faktycznie genialny. Chyba najbardziej rasowy ze wszystkich znanych mi maxi.
MISIEK Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W dniu 9.08.2017 o 10:01, wojtek_pl napisał(a): Najgorszy czas czyli docieranie. Trzeba jeździć powoli i nie można w pełni się nacieszyć maszyną ... Rozwiń Docierać w mieście. Nie na trasie.! Ważne że przy różnych prędkościach, dlatego miasto do tego nadaje się idealnie. Ważne by ruszać płynnie i powoli się rozpędzać nie przekraczając podanych w instrukcji obrotów.! Życzę dużo cierpliwości. Cieszę się razem Wami.! Gratuluję zakupu i wyczekanego odbioru. Czekamy na opinie... Na żywo może wreszcie obejrzę... hmmm... Może już na "majówce" Do zobaczenia.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2017 W dniu 9.08.2017 o 08:06, Campto napisał(a): Jak na razie jest SUPER!!! Do kilku rzeczy trzeba się przyzwyczaić ( np. umiejscowienie włącznika świateł awaryjnych ) Rozwiń Awaryjne jak awaryjne, a co powiesz na kierunkowskazy?
BURISMAN Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Gratuluje zakupu obu skutów, ładnie się prezentują .
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wczoraj nie miałem czasu, więc postaram się teraz opisać wrażenia z pierwszych 200km. Postaram się być obiektywny choć banan jeszcze z twarzy nie schodzi i gdyby nie uszy to uśmiech miałbym dookoła głowy. Maxi prowadzi się naprawdę dobrze. W zakręty składa się bez problemów. Co do przyspieszenia i dużych prędkości niewiele jeszcze powiem ( docieram) ale na światłach jest mało pojazdów dorównujących przy starcie. Jest zaskakująco dużo miejsca na nogi - duży plus. System Noodoe w pełni integruje się ze smartfonem - kolejny plus. Wyświetlacze czytelne a konfiguracja ( szczególnie Noodoe) jest praktycznie nieograniczona. Obsługa wszystkich "bajerów" wymaga odrobiny nauki. Za drobny minus uważam umieszczenie włącznika świateł awaryjnych w przycisku do odpalania silnika - czasami włączam je przez przypadek. Kufer pod siedzeniem dość pojemny aczkolwiek ciężko włożyć dwa pełne kaski. Średnie spalanie na poziomie 4,5l/100km. Dobra ochrona przed wiatrem. No i ten klang dochodzący z silnika!!!! BAJKA!!!! Podsumowując: nie chce się z niego schodzić!!!
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Przyjedziesz nim na Leniwca?
Rekomendowane odpowiedzi