Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Panowie nie siejcie defetyzmu :chair: . Pierwsza wycieczka i już problemy :blush: ?

Trochę optymizmu, będzie dobrze. Ja w każdym razie się wybieram, więc do zobaczenia na kawie :tabletalk: .

• Użytkownicy+
Opublikowano

Generalnie to ja też jestem za tym że przy porannej kawce podejmiemy decyzje. A może jakiś plan B ?

Opublikowano

Przy takiej pogodzie, na kawie się skończy :no:

a nic lepiej się nie zapowiada...

może trzeba przełożyć wycieczkę???

Opublikowano

Rano niby nie ma być deszczu, co robimy? Jak rano będzie padać to odpuscimy. Będziemy się zdzwaniac?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mnie nie będzie , lubię ciepło i słońce .to dopiero początki sezonu .....

• Użytkownicy+
Opublikowano

Faktycznie - zobaczymy rano. Jak nie będzie deszczu pogonimy do Dębicy, a potem ustalimy co dalej.

Jak będzie padać - przekładamy wycieczkę na inny termin.

Opublikowano

Ja też odpuszczam... mokro, zimno, wilki jakieś :no:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Sytuacja wyklarowana, wycieczka w innym terminie. Pogoda wygrała :msn-cry: .

• Użytkownicy+
Opublikowano

Termin wycieczki przełożyliśmy po naradzie w czasie spotkania na niedzielę 17.04.2016r. miejsce McDonalds w Dębicy godzina 09.00.

Może pogoda pozwoli na realizację.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Tak jak mówiłem, u mnie wszystko się okaże w niedzielę rano. Pogoda też ma znaczenie, ale tym razem nie tylko.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to co tam panowie ? Na razie słoneczko świeci. Wygląda na to że będziemy na McD, a potem zobaczymy.

Opublikowano

Wszyscy dojechali cało do domu?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

My już po obiadku. Z Saperem rozstaliśmy się obok naszego najbardziej znanego pomnika :) A swoją drogą Saper to chyba poszedł na rekord jeżeli chodzi o spalanie,

Nie tankował po drodze wcale :blush: Ale tak to jest jak 650-ka musi się wlec za 400-ką obciążoną na maxa kierowcą i pasażarem :)

Zdjęcia dodam jak się ogarnę.

• Użytkownicy+
Opublikowano

U mnie też wszystko w porządku, dotarłem do domciu bez problemów, wycieczka super, pogoda się nam udała pierwszorzędnie :clapping: , a teraz pada dość mocno, niech pada, już nie pokrzyżuje naszych planów.

Endriu, wyszło mi, że przejechałem 302 km, zatankowałem 12 litrów "benzin", czyli wychodzi,że spaliłem 4l/100km, nieźle ale nie rekord, może następnym razem?

Kto ma pomysł na kolejną wycieczkę?

Opublikowano

Specjalne info dla Sapera - tak to ja wracałem :) - przejechałem sobie dojazd do przeprawy promowej :)

wczoraj juz nie miałem czasu napisać, że dojechałem cało i nawet zdążyłem córke odebrać z zawodów :)

przetestowałem też funkcje "kręte trasy" w tomtomku, w życiu bym nie przejechał trasy Rożnów - Dębica takimi dróżkami jakimi poprowadził mnie tomek - ale jestem pozytywnie zaskoczony, lepiej jechać po zakrętach leśnymi duktami (oczywiście asfaltowymi) niż mijać ciężarówki na głównych szlakach.

pozdrawiam i do następnego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nie ma pomysłu gdzie jechać? Może zalew w Wilczej Woli? czy zamek w Niedzicy (Nidzicy)??

• Użytkownicy+
Opublikowano

Pomysły by się może i znalazły, ale pogoda w weekend majowy ma być do d...py :(

Ja zaplanowałem sprzątanie garażu - zaczynam w sobotę. Ale przed chwilą rozmawiałem z Saperem. Jedzie na weekend do Hajnówki przez Warszawę.

Pytaj - może cię weźmie z sobą :) Ale impreza minimum 2 dniowa.

Opublikowano

Andrzej chodzi mi bardziej o termin po długim weekendzie, jak komu daty pasują??

• Użytkownicy+
Opublikowano

A widzisz Gumiś, u mnie w firmie to sie mówi że "nie wiedziałem, bo mi się magiczna kula zepsuła, a z fusów nie umiem wróżyć" że chodziło Ci o przyszły weekend :)

W takim razie ja jestem za zamkiem w Niedzicy - ale widział bym to jako impreze cało dzienną. Jest też zapora, zamek w Czorsztynie i spływ Dunajcem.

A kawa w Szczawnicy lub w Krościenku nad Dunajcem.

a zapomniałem. Jak pogoda wytrzyma to zapraszam dzisiaj do mnie do garażu tak po 19:00. Saper będzie ze swoją 400-ką. Będziemy porównywać :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja jestem chętny, a temat możemy obgadać już niebawem na spotkaniu w Zawadzie.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Grzesiu - to że ty jesteś chętny i pewnie ja też to nie podlega żadnej dyskusji. :clapping: Ale pomyślałem że napiszę na regionalnym, może inni się zdecydują :)

EDIT: musimy tylko najpierw ten wyjazd do Niedzicy odbyć bo Gumis nie dan nam żyć :)

Opublikowano

Jutro ma być ładnie, więc chętnie spaliłbym ze zbiornik paliwa.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Tomekstw - zaglądnij tutaj: http://www.forum.burgmania.net/topic/20936-puk-puk-jest-tu-kto/page__st__120

Na jutro mamy w planach tylko w koło komina (mamy taki charakterystyczny na Załężu - 203 m :) ) i to wieczorową porą.

Jak nikt inny się nie odezwie - a masz ochotę na przelot do Rzeszowa - zapraszam - dzisiaj wieczorem lub jutro rano doprecyzujemy terminy.

Opublikowano

Jutro w planach z moją drugą połową wietrzenie kurtek, więc wszystko jedno w którym kierunku.Jak coś Wilczą Wolę mam po trasie, bo na Rz. jeżdżę nawet autem przez Raniżów i Głogów.