Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Objazdówka zakończona. Pogoda przepiękna, asfalty gładkie, winkle nie policzone, ale od groma. Most w Chmielniku rozebrany. Ogólnie wyszło mi 144 km. Kto nie był, niech żałuję.Lemik dzięki.
Bogusz Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Objazdówka zakończona. Pogoda przepiękna, asfalty gładkie, winkle nie policzone, ale od groma. Most w Chmielniku rozebrany. Ogólnie wyszło mi 144 km. Kto nie był, niech żałuję.Lemik dzięki. Witam . Widze , ze obloty pierwsze zaliczone w tak pi3kny dzien . To super . Ja tez dzis tylko profilaktycznie okolo 50 km . Szkoda , ze nie moglem z Wami . Moze nastepnym razem . Pozdrawiam .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
ik26 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ja wróciłem z Trzcianki. Faktycznie tłok ,ludziska stoją przy drodze. Ale zaglądnąłem do Bóbrki , warto było sobie przypomnieć muzeum nafty. Pyknęło na liczniku 225 km. Niedziela zaliczona.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Kwietnia 2018 My wyjechaliśmy dopiero po obiedzie. Starą trasą przez Bircze. 200 km wyszło. Ale do domu jeszcze kawałek zostało.
gumis Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Fajnie, że polataliście! Ja niedzielę musiałem odpuścić, widzimy się na moto w czwartek w Rzeszowie?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jak się nic nie spi....li to chyba tak. U mnie wczoraj wystąpił dziwny problem ze starterem. Po naciśnięciu "myśli" ze 3 - 4 sekundy zanim poda napięcie na rozrusznik. mam nadzieje że czyszczenie styków pomoże, tylko "mało czasu kruca-bomba"
lemik Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Kto się wybiera dziś po południu na na mały POM w kierunku nieokreślonym? miejsce spotkania, godzina dowolna.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2018 My jak to zwykle w niedziele jesteśmy nie zorganizowani. Trudno nam cokolwiek zaplanować. Pewnie gdzieś pojedziemy, ale o której godz. i ile będziemy mieć czasu do dyspozycji - na razie trudno powiedzieć. Jak coś wymyślisz i sprecyzujesz - możesz napisać. Nic nie obiecuję, ale .... Michał, a Marzanne już utopiłeś ?
lemik Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Nie topie marzanny, zbieram się właśnie na POM
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dzisiaj beze mnie, realizuję plany mojej Lepszej Połowy .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2018 my najwcześniej po 13, ale za to do wieczora.
Hipolit Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja właśnie wyjeżdżam do Rzeszowa. Jadę do szpitala na Rycerską. A później zobaczę ile mi czasu zostanie.
gumis Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja właśnie wyjeżdżam do Rzeszowa. Jadę do szpitala na Rycerską. A później zobaczę ile mi czasu zostanie. Mnie już tam nie ma Uważajcie na siebie!Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Mnie już tam nie ma Uważajcie na siebie!Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Zdrowia życze ! I...głowa do góry . PozdroWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Kwietnia 2018 My wczoraj dotarliśmy po 20 do garażu. Miał być Zamek w Krasiczynie, a wyszedł w Dubiecku. "Tyż pikny" i też coś z Krasickimi ma wspólnego.
lemik Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Czy w niedzielę wybiera się ktoś na jakąś wycieczkę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Michał, jak masz jakiś plan - to napisz. Jaki cel, godz. i punkt spotkania. Ja będę wiedział dopiero w sobotę wieczorem. Córka przyjeżdża na długi (bardzo długi ) weekend z uczelni i trzeba trochę posiedzieć w domu.
Bogusz Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam . Ja z żalem odpadam - mam w rodzinie komunię . Miłej jazdy życzę i weekendu dla wszystkich .
lemik Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Cytuj Michał, jak masz jakiś plan - to napisz. Plany jest taki aby sobie w niedziele pojeździć, a gdzie i kiedy to się ustali aby było komu jechać. 3 minuty temu, Bogusz napisał: Miłej jazdy życzę i weekendu dla wszystkich . Nie ma chętnych na wyjazd na razie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 24 minuty temu, lemik napisał: Plany jest taki aby sobie w niedziele pojeździć, a gdzie i kiedy to się ustali aby było komu jechać. Nie ma chętnych na wyjazd na razie. Bo nie ma na razie podstawowych informacji: Dnia 18.03.2016 o 19:33, Saper napisał: (...) Chciałbym, żeby Pomysłodawca wycieczki zamieszczał takie informacje jak: - Dokąd pojedziemy, - kiedy, czyli data wycieczki, - gdzie jest punkt spotkania, razem z godziną wyjazdu. Standardowy czas oczekiwania na uczestników wynosi 15 minut. Wszyscy czekają, ja także, bo być może mi przypasuje. edit. Bo dla samego kręcenia się dookoła komina, to ja nie jadę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja proponuję wyjazd 3 maja. Cel: wystawa motocykli. Wyjazd wstępnie ustalam na godz. 9:00 , spotkanie : stacja BP ul. Warszawska. Trasa w jedną stronę przez Głogów i Widekę , a z powrotem przez Sędziszów starą 4. Wiem że saper był chętny, tylko nie wiem czy termin będzie akuratny. Są inni chętni ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Maja 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2018 Tomek, rozumiem że spotykamy się w Kamionce około godz. 10:00 ? Wystaw otwierają o 10:00 - myślę że będzie w sam raz. Co do dalszego dnia - zobaczymy. Ja na razie mam zaplanowany tylko przelot do Kamionki i z powrotem. Będę prawdopodobnie sam (bez Basi) ale wszystko wyjdzie w "praniu"
tomekstw Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 oki. czyli w Kamionce o 10.00. Namawiaj Barbarę na wyjazd.
Rekomendowane odpowiedzi