Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Objazdówka zakończona.
Pogoda przepiękna, asfalty gładkie, winkle nie policzone, ale od groma. Most w Chmielniku rozebrany.
Ogólnie wyszło mi 144 km. Kto nie był, niech żałuję.
Lemik dzięki.
2c83c452818bd4e1a674186d64769a2a.jpg

Opublikowano

Dzięki Saper ac99dff3af1a5d31d03140192b784a7b.jpg

Opublikowano
Objazdówka zakończona.
Pogoda przepiękna, asfalty gładkie, winkle nie policzone, ale od groma. Most w Chmielniku rozebrany.
Ogólnie wyszło mi 144 km. Kto nie był, niech żałuję.
Lemik dzięki.
2c83c452818bd4e1a674186d64769a2a.jpg

Witam . Widze , ze obloty pierwsze zaliczone w tak pi3kny dzien . To super . Ja tez dzis tylko profilaktycznie okolo 50 km . Szkoda , ze nie moglem z Wami . Moze nastepnym razem . Pozdrawiam .

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Ja wróciłem z Trzcianki. Faktycznie tłok ,ludziska stoją przy drodze. Ale zaglądnąłem do Bóbrki , warto było sobie przypomnieć muzeum nafty. Pyknęło na liczniku 225 km. Niedziela zaliczona.

• Użytkownicy+
Opublikowano

My wyjechaliśmy dopiero po obiedzie. Starą trasą przez Bircze. 200 km wyszło. Ale do domu jeszcze kawałek zostało.

WP_20180415_14_36_28_Pro.jpg

Opublikowano

Fajnie, że polataliście! Ja niedzielę musiałem odpuścić, widzimy się na moto w czwartek w Rzeszowie?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Jak się nic nie spi....li to chyba tak.  U mnie wczoraj wystąpił dziwny problem ze starterem. Po naciśnięciu "myśli" ze 3 - 4 sekundy zanim poda napięcie na rozrusznik. :(   mam nadzieje że czyszczenie styków pomoże,  tylko "mało czasu kruca-bomba" :)   

Opublikowano

Kto się wybiera dziś po południu na na mały POM w kierunku nieokreślonym? miejsce spotkania, godzina dowolna. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

My jak to zwykle w niedziele jesteśmy nie zorganizowani. Trudno nam cokolwiek zaplanować. Pewnie gdzieś pojedziemy, ale o której godz. i ile będziemy mieć czasu do dyspozycji - na razie trudno powiedzieć.    Jak coś wymyślisz i sprecyzujesz - możesz napisać.  Nic nie obiecuję, ale  ....           Michał, a Marzanne już utopiłeś ?

Opublikowano

Nie topie marzanny, zbieram się właśnie na POM

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzisiaj beze mnie, realizuję plany mojej Lepszej Połowy :rolleyes:.

• Użytkownicy+
Opublikowano

my najwcześniej po 13, ale za to do wieczora.

Opublikowano

Ja właśnie wyjeżdżam do Rzeszowa. Jadę do szpitala na Rycerską. A później zobaczę ile mi czasu zostanie.

Opublikowano
Ja właśnie wyjeżdżam do Rzeszowa. Jadę do szpitala na Rycerską. A później zobaczę ile mi czasu zostanie.
Mnie już tam nie ma
Uważajcie na siebie!

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Mnie już tam nie ma
Uważajcie na siebie!

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Zdrowia życze !
I...głowa do góry .
Pozdro

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
  • Użytkownicy+
Opublikowano

My wczoraj dotarliśmy po 20 do garażu.   Miał być Zamek w Krasiczynie, a wyszedł w Dubiecku. "Tyż  pikny" i też coś z Krasickimi ma wspólnego. :) 

Opublikowano

Czy w niedzielę wybiera się ktoś na jakąś wycieczkę? 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Michał, jak masz jakiś plan - to napisz.  Jaki cel,  godz. i punkt spotkania.    Ja będę wiedział dopiero w sobotę wieczorem.   Córka przyjeżdża na długi (bardzo długi ) weekend z uczelni i trzeba trochę posiedzieć w domu. 

Opublikowano

Witam . Ja z żalem odpadam - mam w rodzinie komunię . 

Miłej jazdy życzę i weekendu dla wszystkich . :)

Opublikowano

Michał, jak masz jakiś plan - to napisz. 

Plany jest taki aby sobie w niedziele pojeździć, a gdzie i kiedy to się ustali aby było komu jechać. 

3 minuty temu, Bogusz napisał:

Miłej jazdy życzę i weekendu dla wszystkich .

Nie ma chętnych na wyjazd na razie. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
24 minuty temu, lemik napisał:

Plany jest taki aby sobie w niedziele pojeździć, a gdzie i kiedy to się ustali aby było komu jechać. 

Nie ma chętnych na wyjazd na razie.  

Bo nie ma na razie podstawowych informacji:

Dnia 18.03.2016 o 19:33, Saper napisał:

(...) Chciałbym, żeby

Pomysłodawca wycieczki zamieszczał takie informacje jak:

- Dokąd pojedziemy,

- kiedy, czyli data wycieczki,

- gdzie jest punkt spotkania, razem z godziną wyjazdu.

Standardowy czas oczekiwania na uczestników wynosi 15 minut.

Wszyscy czekają, ja także, bo być może mi przypasuje.

edit.

Bo dla samego kręcenia się dookoła komina, to ja nie jadę.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja proponuję wyjazd  3 maja.  Cel:  wystawa motocykli.    Wyjazd wstępnie ustalam na godz. 9:00 , spotkanie :  stacja BP  ul. Warszawska. Trasa w jedną stronę przez Głogów i Widekę , a z powrotem  przez Sędziszów starą 4.   Wiem że saper był chętny, tylko nie wiem czy termin będzie akuratny.  Są inni chętni ?

Opublikowano

Tak, my. Ale potem chyba nie do domu?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Tomek, rozumiem że spotykamy się w Kamionce około godz. 10:00 ?  

Wystaw otwierają o 10:00  - myślę że będzie w sam raz.  Co do dalszego dnia - zobaczymy. Ja na razie mam zaplanowany tylko przelot do Kamionki i z powrotem.  Będę prawdopodobnie sam (bez Basi) ale wszystko wyjdzie w "praniu" :)  

Opublikowano

oki. czyli w Kamionce o 10.00. Namawiaj Barbarę na wyjazd.