Administrator Artix Opublikowano 13 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 13 Listopada 2006 Na Burgmanie wyjatkow marzna rece, polecam mufki na kierownice, sa duzo lepsze niz najgrubsze rekawice. Do tego nie powoduja dyskomfortu barku czucia przelacznikow. Wada to cena. Podpatrzylem je we Francji gdzie wlasnie w zimowe wieczorne zimne dni jakos trzeba sobie radzic.
wentyl Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja ostatnio raczej rowerem.. ale dzi? przewietrzyłem potwora i po małej przerwie skuter smakuje nieĽle.., ale łapy faktycznie marzn? !wchair
jagroski Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zupełnie nie rozumiem pytania. !bicz Czemu jeszcze? Nadal i tylko nadal i nic w tym dziwnego!!! !wchair Widziałem Cie chyba Żabo jak się "turlała?" z Pow?zkowskiej na Trasę Toruńsk? 0 ja to ten na pomarańczowje terenowej chińszczyĽnie .
Administrator Artix Opublikowano 13 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 13 Listopada 2006 Ocieplenie idzie Panie i Panowie, koniec zimy, czas wyciagac skuty !wchair ma byc nawet w pt 12 C a i przy +4 tez nie ma tragedii jak sie jedzie, tylko troche po glowie wieje mimo ze czapka na glowie
Gość MirekBurgman Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Dotej pory jezdże codziennie.Nie widze przeszkód. Nie ma opadów ?niegu. Jeżdzę tylko troche wolniej niz latem. Sama rado?c!!
drogowiec Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Mnie dopadło choróbsko i leżę w łóżeczku........... CHyba już nie w tym sezonie sobie pojeżdżę.... !wchair Pozdrówka
Gość xedos1 Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Panowie ja mam do sprzedanie protektory Giviego do BURGMANA, może kto? się skusi, super sprawa na dzisiejsze dni, bardzo mało używane Jeżeli kto? chce więcej poczytać to zapraszam TU
jagroski Opublikowano 13 Listopada 2006 Opublikowano 13 Listopada 2006 Mnie dopadło choróbsko i leżę w łóżeczku........... CHyba już nie w tym sezonie sobie pojeżdżę.... Pozdrówka Drogowiec, może by tak klina klinem i na motór Panie Szanowny wywiać to choróbsko . bo jak Artix przepowiada idzie ciepło. Zdrowia życzę.
eMKa Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 W tytule stoi: "...jeszcze dzi?." Otóż dzi? jeszcze nie ale jutro... NARESZCIE tak. Stęskniłem sie już za YPk?, która w Sopocie (a jak - w kurorcie) wraca do zdrowia od kilku tygodni - energii jej brakowało (jesienne przesilenie?). Jutro po ni? jadę i mam nadzieję, że zanim ?niegi spadn? a mróz ?ci?nie jeszcze ?mignie się to tu, to tam. Byle sztormowe wiatry nie wiały zbytnio bo to utrudnienie nie lada jakie dla jedno?ladowców. Przy tej okazji dziękuję Dee Jay'owi za pomoc i życzliwo?ć - to człek uczynny, więc na forum Forum to za?wiadczam by było wiadomo wszem i wobec.
Gość PCX Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 No cóż dzisiaj tylko co? około 150km ... człowiek czuje się duuużo lepiej
Gość mcse Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 jezdze bu lubie, rano u nas 2-3°C idzie wytrzymac, bywalo gozej, trzeba sie ubrac a tempo do warunkow dostosowac i jest git ..to prawda.. Ja jeżdżę cały rok ..ale bez przesady ..nie gdy na ulicach s? masakryczne ilo?ci ?niegu.. Teraz wymieniam oponki, klocki hamulcowe i jeżdżę dalej ..-wystarczy się tylko adekwatnie ubrać do pogody.. ..i rzecz jasna -dostosować prędko?ć do umiejętno?ci i warunków drogowych. Pozdrawiam, mcse
dr.big Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Super pogoda, 15°C w cieniu, slonce swieci... nic tylko jezdzic !scooter . WEBCAM KLIK
Klubowicze Karolina Opublikowano 15 Listopada 2006 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2006 Karola -> naprawdę jeste? tward? zawodniczk? -> czy w poprzedni? zimię również ?migała?? Poprzedniej zimy rozwoziłam przesyłki kurierskie po Wrocławiu małym bordowym skuterem MBK CW50 Booster NG na zimowych Heidenau Snowtex !tut Bardzo miło wspominam! !tut A dzisiaj we Wrocławiu 15,5 stopnia! !tut Czy kto? dalej zimuje skuter - w weekend ma być jeszcze cieplej! !scooter P.S. Ja również zakupiłam w tym sezonie mufki na kierownicę firmy KOBI, ale jeszcze nie miałam okazji ich przetestować. Jak tylko będę miała co? do powiedzenia na ich temat, to na pewno napiszę o tym na forum. Pozdrawiam! !tut
dr.big Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Lustereczko powiedz przecie !tut ... ze mamy 15 listopada !scooter A na wyswietlaczu MP3 bylo dzisiaj caly czas 19- 20°C... ale i tak czekam na MP3 400 !tut
Gość majon Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Powiem Ci Bigu ze zmarniales od ostatniego razu !holiday
Sympatycy pawel883 Opublikowano 15 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2006 Cze?ć ,dzi? na południu zrobiło się cieplej i przestało lać ,polatałem sobie 1,5godziny było super !holiday pawel883
Slavequs Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Trochę z przymusu, ale zrobiłem dzi? aż ... 30 km !!!! !holiday
drogowiec Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Jutro, a najdalej pojutrze postanawiam przewietrzyć sprzęta i wywiać z siebie choróbsko. Jednak będzie to chyba ostatnia jazda przez zimowaniem. Pozdrówka
Gość xedos1 Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Pogode zapowiadaj? bardzo ładn? 12-14 stopni do niedzieli więć tylko ?migać !V
Sympatycy szorstki Opublikowano 16 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2006 Wczoraj do pracy i z pracy w deszczu, ale i tak było fajnie. Natomiast dzisiaj - bajka, 12 stopni i słoneczko. Jedyny ból, to że wraca się z pracy po ciemaku... !V pzdr BTW: Bigu, ale kosmos ten mp3, napisałby? parę słów o nim (wrażenia z jazdy i takie tam, może jakie? zdjęciówki...).
pablos Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Dzi? w Wawie słonecznie i przyjemnie .... więc na spota w Młynie mam plan pojechać na skuterze ... chyba że nagle się pogoda zmieni !V
Gość Rysiek Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgorzelec od rana bardzo ciepły , słoneczny i prawie bezwietrzny temperatura w słońcu 24 stopnie i pomy?lałem sobie że to wymarzona pogoda na pożegnanie z moj? Helk? .Wła?nie wróciłem z Hel? ze Swieradowa Zdrój , mały spacerek , kawa , ciastko a Hela nic nie jadła i nie piła , ale pięknie posuwała w jedn? i drug? stronę . Po drodze było widać że kto mógł to wyci?gał jedno?lady i używał do woli. Razem pozdrawiamy wszystkich i do usłyszenia i może zobaczenia. !V
ŻABA Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Widziałem Cie chyba Żabo jak się "turlała?" z Pow?zkowskiej na Trasę Toruńsk? 0 ja to ten na pomarańczowje terenowej chińszczyĽnie wallbash.gif Tak, pamiętam! Co? mi się zdaje, że nawet ręk? nie kiwn?łę? !V No i byłe? tylko w dżinsach, nie zimno??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2006 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja dzi? załatwiaj?c swoje sprawy po Warszawie trzepn?łem na koreańskiej pięćsetce prawie 150 km !sciana Temperatura prawie jak w lato !bicz Wręcz się spociłem
jagroski Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 To takie wrażenie robi koreańska pięćsetka, że się spociłe???? !bicz !sciana
Rekomendowane odpowiedzi