Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Październik 2015 w Zachodniopomorskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie już przygnalo do morynia,nie mogłem spać?jeśli macie ochotę dołączyć to zapraszam.

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

59

• ArtCho

47

• KriSSo

38

• marekb9t

29

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:) he w pizamie...a jak ktos jest bez...i co ma zrobic ??:)...

:)...lece na sz-cin z kocica :)...no paaa...

• Sympatycy
Opublikowano

Na co lecisz?

Ok to 12:00 na głębokim?

Opublikowano

Ja dzisiaj celebruję z rodziną urodziny małżonki, miłego latania chłopaki.

• Sympatycy
Opublikowano

No i Kot jak powiedział tak zrobił. Widziany dziś w drodze na Szczecin ze swoją Kotką ;-) Ja zamulam w Nowogardzie. A taka piękna pogoda :'(

Opublikowano

Mimo przeziębienia nie wytrzymałem i ... i nawinąłem se na zegar ponad 90 km wkoło komina ... :)

dzisiaj.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Trzeba było puścić posta na forum, albo smska, może byśmy nawinęli wspólnie, jeszcze z Qszyśkiem. :chair:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja niestety kuruje się, bo dopadło mnie jakieś przeziebienie,. a oprócz tego żona dziś zarządziła zmianę mebli u Alexa w pokoju... Więc sapiąc i pocąc się wywożę i przywożę nowe meble...

Rano, około 10.30 spotkałem się z Robssonem pod budynkiem Radia Szczecin. Dzięki za 5-minutowe spotkanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ale może udałoby mi się wyskoczyć po obiedzie, na godzinkę czy dwie...

KriSSo, Qszysiek i pozostali, jeździcie jeszcze ...?!?

• Sympatycy
Opublikowano

Nie jeździmy już, skończyliśmy o 14:00.

• Klubowicze
Opublikowano

A do nas dziś na spontana o 13-tej skoro świt (wyciągnęli nas z łóżka), wpadli Waldek z Meridą... Wpierw obiadek w Gospodniku, a później zrobiliśmy wypad do Melenthin i drogą widokową przez DDR wróciliśmy do Ś-cia...

8c1f70d335ddc905.jpg

817d7127277bc328.jpg

453d0a2be94c6e18.jpg

Cieplutko, pogodnie i przyjemnie... Miny mówią same za siebie :P

1d0803568d6a2862.jpg

99edb32120a45bd4.jpg

Opublikowano

A ja zrobilem 240km.Moryn imprezka(zamkniecie sezonu i motocros) Chojna wyscigi na lotnisku,oj sie dzialo.Dopiero wrocilem,pogoda az sie wracac nie chcialo

• Sympatycy
Opublikowano

A do nas dziś na spontana o 13-tej skoro świt (wyciągnęli nas z łóżka), wpadli Waldek z Meridą... Wpierw obiadek w Gospodniku, a później zrobiliśmy wypad do Melenthin i drogą widokową przez DDR wróciliśmy do Ś-cia...

Cieplutko, pogodnie i przyjemnie... Miny mówią same za siebie :P

Zazdraszam Wam, że też dałem się namówić na Szczecin i Nowogard. Pogoda niesamowita - tylko kręcić kółka.

Opublikowano

A my dzisiaj 711 i dupki całe. Pozdrawiamy z Ustronia.

Opublikowano

a ja byłem w Warpnie i Trzebieży z całą familią. Potem odprowadziłem na Zacnej dziadków do autostrady i polatałem po mieście - Dąbie, Wały, Trzy Orły, Głębokie i chata.

Opublikowano

Gosiu i Slawoy-ku dziękujemy za gościnę, kawa była pyszna...

• Klubowicze
Opublikowano

a ja byłem w Warpnie i Trzebieży z całą familią. Potem odprowadziłem na Zacnej dziadków do autostrady i polatałem po mieście - Dąbie, Wały, Trzy Orły, Głębokie i chata.

A trzeba było przyjechać po poduszkę.

Opublikowano

Cały GZ dzisiaj w rozjazdach ja właśnie z Miedzyzdrojów właśnie wróciłem tak tylko na goferka pojechaliśmy :)

Cały GZ dzisiaj w rozjazdach ja właśnie z Miedzyzdrojów właśnie wróciłem tak tylko na goferka pojechaliśmy :)

13447489b749ffc6bb671610d9d77cdf.jpg

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Marku, już jesteś po egzaminie, że pomykasz SpiderMax'em...?!?

Opublikowano

Jakim Spidermaxem? Toż to moja Aprilia po lekkim lifcie :)

Opublikowano

Marek, skoro już po wszystkiemu to zmień maszynę w profilu. Gratki.

Opublikowano

dzisiaj rano wizyta w kamieniu pom ,chłodno ale super przyjemnie. ps; mam już 11 postów, jeszcze rok a może dwa i będę mógł dać ogłoszenie o sprzedaży mojej maszyny -hurrrrraaaaa

Opublikowano

Cóż ... dzień jak co dzień ... no prawie ...

Rano odwiozłem małzonkę do pracy, później udałem się na rehabilitację, wróciłem do domu i jak to mówią ogarnąłem domowe pielesze ... spojrzałem przez okno ... niby słońca nie było ale termometr wskazywał 15 stopni ... czyli ciepło ... długo nie myślałem ... ubrałem się i dosiadłem konia ...

Zrobiłem około 100 km ... po co ? ... szukając jesieni ...

Czy ją znalazłem zobaczcie sami ... :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Dobrze że małżonka się nie domyśla co ja porabiam w domu w czasie gdy ona ciężko pracuje ... :)

Mogłaby mi zabrać kluczyk od motóra ...

Opublikowano

Nadrabiasz straty widzę :D

Ale to dobrze, nareszcie stary dobry Elvis ;)

Znów fajne foty i do tego piękny sprzęt na nich, czyli to co lubię :)

Z innej beczki :

Słuchajcie ostatnio byliście na ognisku u Elvisa, więc może teraz u mnie ? Kiedy chcecie; w ten czwartek, czy może w następny, żebyście mieli jakąś przerwę z kiełbaskami ? Osobiście bardziej wolałbym w następny, bo mam koopę roboty, ale może być i ten, bo robotę będę miał zawsze przecież. Krzysiu zrób ankietę ;) Jak będziecie chcieli tak bedzie !!! Z tym że ja wracam z roboty ok 18.30 - 19 niestety.

Z racji że nie mam na nic czasu, a tymbardziej na siedzenie na forum, piszcie co chcecie, ja potem przeczytam.

Dozoba !!!

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis, fajnie! Ładne zdjęcia i widoczki :)

Opublikowano

Z kobietami trzeba uważać...

nagrane osobiście