grota10 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Mnie już przygnalo do morynia,nie mogłem spać?jeśli macie ochotę dołączyć to zapraszam.
KOT66 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 he w pizamie...a jak ktos jest bez...i co ma zrobic ??... ...lece na sz-cin z kocica ...no paaa...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 Na co lecisz? Ok to 12:00 na głębokim?
Rogierro Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Ja dzisiaj celebruję z rodziną urodziny małżonki, miłego latania chłopaki.
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 No i Kot jak powiedział tak zrobił. Widziany dziś w drodze na Szczecin ze swoją Kotką ;-) Ja zamulam w Nowogardzie. A taka piękna pogoda :'(
Elvis Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Mimo przeziębienia nie wytrzymałem i ... i nawinąłem se na zegar ponad 90 km wkoło komina ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 Trzeba było puścić posta na forum, albo smska, może byśmy nawinęli wspólnie, jeszcze z Qszyśkiem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 Ja niestety kuruje się, bo dopadło mnie jakieś przeziebienie,. a oprócz tego żona dziś zarządziła zmianę mebli u Alexa w pokoju... Więc sapiąc i pocąc się wywożę i przywożę nowe meble... Rano, około 10.30 spotkałem się z Robssonem pod budynkiem Radia Szczecin. Dzięki za 5-minutowe spotkanie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale może udałoby mi się wyskoczyć po obiedzie, na godzinkę czy dwie... KriSSo, Qszysiek i pozostali, jeździcie jeszcze ...?!? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 Nie jeździmy już, skończyliśmy o 14:00.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2015 A do nas dziś na spontana o 13-tej skoro świt (wyciągnęli nas z łóżka), wpadli Waldek z Meridą... Wpierw obiadek w Gospodniku, a później zrobiliśmy wypad do Melenthin i drogą widokową przez DDR wróciliśmy do Ś-cia... Cieplutko, pogodnie i przyjemnie... Miny mówią same za siebie
grota10 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 A ja zrobilem 240km.Moryn imprezka(zamkniecie sezonu i motocros) Chojna wyscigi na lotnisku,oj sie dzialo.Dopiero wrocilem,pogoda az sie wracac nie chcialo
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 A do nas dziś na spontana o 13-tej skoro świt (wyciągnęli nas z łóżka), wpadli Waldek z Meridą... Wpierw obiadek w Gospodniku, a później zrobiliśmy wypad do Melenthin i drogą widokową przez DDR wróciliśmy do Ś-cia... Cieplutko, pogodnie i przyjemnie... Miny mówią same za siebie Zazdraszam Wam, że też dałem się namówić na Szczecin i Nowogard. Pogoda niesamowita - tylko kręcić kółka.
romano77 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 A my dzisiaj 711 i dupki całe. Pozdrawiamy z Ustronia.
azjon Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 a ja byłem w Warpnie i Trzebieży z całą familią. Potem odprowadziłem na Zacnej dziadków do autostrady i polatałem po mieście - Dąbie, Wały, Trzy Orły, Głębokie i chata.
wd40 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Gosiu i Slawoy-ku dziękujemy za gościnę, kawa była pyszna...
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2015 a ja byłem w Warpnie i Trzebieży z całą familią. Potem odprowadziłem na Zacnej dziadków do autostrady i polatałem po mieście - Dąbie, Wały, Trzy Orły, Głębokie i chata. A trzeba było przyjechać po poduszkę.
marekb9t Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Cały GZ dzisiaj w rozjazdach ja właśnie z Miedzyzdrojów właśnie wróciłem tak tylko na goferka pojechaliśmy Cały GZ dzisiaj w rozjazdach ja właśnie z Miedzyzdrojów właśnie wróciłem tak tylko na goferka pojechaliśmy Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2015 Marku, już jesteś po egzaminie, że pomykasz SpiderMax'em...?!? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marekb9t Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Jakim Spidermaxem? Toż to moja Aprilia po lekkim lifcie
Rogierro Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Marek, skoro już po wszystkiemu to zmień maszynę w profilu. Gratki.
wd40 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 dzisiaj rano wizyta w kamieniu pom ,chłodno ale super przyjemnie. ps; mam już 11 postów, jeszcze rok a może dwa i będę mógł dać ogłoszenie o sprzedaży mojej maszyny -hurrrrraaaaa
Elvis Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Cóż ... dzień jak co dzień ... no prawie ... Rano odwiozłem małzonkę do pracy, później udałem się na rehabilitację, wróciłem do domu i jak to mówią ogarnąłem domowe pielesze ... spojrzałem przez okno ... niby słońca nie było ale termometr wskazywał 15 stopni ... czyli ciepło ... długo nie myślałem ... ubrałem się i dosiadłem konia ... Zrobiłem około 100 km ... po co ? ... szukając jesieni ... Czy ją znalazłem zobaczcie sami ... Dobrze że małżonka się nie domyśla co ja porabiam w domu w czasie gdy ona ciężko pracuje ... Mogłaby mi zabrać kluczyk od motóra ...
burgifan Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Nadrabiasz straty widzę Ale to dobrze, nareszcie stary dobry Elvis Znów fajne foty i do tego piękny sprzęt na nich, czyli to co lubię Z innej beczki : Słuchajcie ostatnio byliście na ognisku u Elvisa, więc może teraz u mnie ? Kiedy chcecie; w ten czwartek, czy może w następny, żebyście mieli jakąś przerwę z kiełbaskami ? Osobiście bardziej wolałbym w następny, bo mam koopę roboty, ale może być i ten, bo robotę będę miał zawsze przecież. Krzysiu zrób ankietę Jak będziecie chcieli tak bedzie !!! Z tym że ja wracam z roboty ok 18.30 - 19 niestety. Z racji że nie mam na nic czasu, a tymbardziej na siedzenie na forum, piszcie co chcecie, ja potem przeczytam. Dozoba !!!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2015 Elvis, fajnie! Ładne zdjęcia i widoczki
hrabia Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Z kobietami trzeba uważać... nagrane osobiście
Rekomendowane odpowiedzi