minimi1 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Też jestem twarda, rano 2 stopnie i też jadę do pracy na 2oo Ja też, ale było nieco już zimno
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2015 Kto jeździ po południu? Jakaś mini wycieczka?
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 Kto jeździ po południu? Jakaś mini wycieczka? O której? 16-ta jest OK, jesteśmy na telefon
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2015 16:00 u Marka bilety pod domem.
Elvis Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Ja polatałem w godzinach południowych ... ciepełko jeszcze ... 12oC ... banan oczywiście ...
romano77 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 W środę na 13:00 z Robssonem jesteśmy umówieni w Hondzie na akcję serwisową i jeśli pogoda dopisze to będziemy. Jeśli ktoś ma ochotę na spota niech da znać. .
Rogierro Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Mieliście rację koledzy, zamiast siedzieć na zwolnieniu i faszerować się medykamentami trzeba było dosiąść skuta. Po dzisiejszej lotce w doborowym towarzystwie zapomniałem o chorobie, jakoś lepsze samopoczucie i w ogóle lżej na duszy. Krzysiek, QKrzysiek, Marek i Rysiu, dzięki chłopaki.
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 3oC ... banan oczywiście ... co ty wiesz o bananach, a widziałeś kiedyś zamarzniętego banana.
Rzelu Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Jeśli ktoś ma ochotę na spota niech da znać. . W środę mam wolne, chętnie się spotkam. Jak będą Wam grzebać w Integrach, możemy się spotkać w pobliskim KFC.
wd40 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 a ja dzisiaj miałem okazje spróbować Kot-a 45 malaguta,było strasznie i całkiem inaczej jak na burku.dzieki Kotku
Elvis Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 co ty wiesz o bananach, a widziałeś kiedyś zamarzniętego banana. Zamarznietego banana chyba nie widziałem i w ogóle o bananch wiem raczej mało chociaż ... widziałem kiedyś jak jedna pani robiła z bananem fajną sztuczkę ... Ale do rzeczy ... Kolejny dzionek i znowu na zegar nawinąłem trochę asfaltu ... przegoniłem skuta czyli nadrabiam to co straciłem ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2015 a ja dzisiaj miałem okazje spróbować Kot-a 45 malaguta,było strasznie i całkiem inaczej jak na burku.dzieki Kotku Waldek, opisz szczegółowo swoje wrażenia, odczucia i przeżycia z jazdy Malagutem i rozwiń to co określiłeś jako straszne i całkiem inaczej...
wd40 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 nie będę się rozpisywał to trzeba przeżyć 1- Jola nie sięga stopek 2-nie można wyprostować nóg [latem pewnie gorąco pod kolanami ] 3-żeby Jola wsiadła to ja muszę się przesunąć do przodu a najlepiej stanąć 4- żeby postawić na stopkę boczna trzeba przechylić go w prawo to są tylko uwagi mało doświadczonego skuterowca i proszę o wyrozumiałość ale malaguti to jednak nie mój typ,
Elvis Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Waldek, opisz szczegółowo swoje wrażenia, odczucia i przeżycia z jazdy Malagutem i rozwiń to co określiłeś jako straszne i całkiem inaczej... nie będę się rozpisywał to trzeba przeżyć ........ ale malaguti to jednak nie mój typ Bo ... jak ktoś dosiadał burgmana ... to każdy inny to już nie będzie to samo ... I jak znam życie ... to burgifan śmiało poprze moją teorię ... I żebyście nie myśleli że jestem przeciwny malagutom ... co to to nie ... już kiedyś pisałem że malagut wizualnie mi się podoba ale jest po prostu inny ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2015 Mieliście rację koledzy, zamiast siedzieć na zwolnieniu i faszerować się medykamentami trzeba było dosiąść skuta. Po dzisiejszej lotce w doborowym towarzystwie zapomniałem o chorobie, jakoś lepsze samopoczucie i w ogóle lżej na duszy. Krzysiek, QKrzysiek, Marek i Rysiu, dzięki chłopaki. No !!
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2015 W środę na 13:00 z Robssonem jesteśmy umówieni w Hondzie na akcję serwisową i jeśli pogoda dopisze to będziemy. Jeśli ktoś ma ochotę na spota niech da znać. . Odezwijcie się jak będziecie dojeżdżać, to postaram się urwać i wyskoczyć z Wami na godzinkę na jakąś kawkę Mam nadzieje, że mi się uda tym razem też... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romano77 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Rzelu, Urbi damy znać z trasy. Dzięki za odzew.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2015 Romek i Robert, moi najbliżsi świnoujscy przyjaciele, nie wybaczyłbym bym sobie gdybym się z Wami nie zobaczył. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rogierro Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Dajcie znać na forum o której będziecie, też z chęcią podjadę się przywitać.
Rzelu Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 No !! A wiecie że jak Leonardo Di Caprio przeczytał na forum że Krisso kupił T-maxa to też kupił takiego? Chyba wiem co Krisso dokupi przez zimę...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2015 Ale przepiękna maszyna, uffff...
Elvis Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 ... Niestety pomimo ogromnej chęci dołączenia do ArtCho i KriSSa, niestety obowiązki rodzinne uniemożliwiły mi przejażdżkę z Nimi. Może ma ktoś ochotę na krótką 2-3 godzinną przejażdżkę niedzielną...?!? Wstępnie umawiamy się z KriSSem na godz. 11.00 - 11.30... oczywiście już wg czasu jesiennego Ostateczna godzina i miejsce spotkania oraz kierunek przejażdżki podamy rano. A ja niestety muszę wycofać się z przejażdżki... obudziłem się z bólem gardła i kaszlem, więc raczej odpuszczę dzisiejszą jazdę na moto... Dlaczego mnie to nie dziwi? ... Romek i Robert, moi najbliżsi świnoujscy przyjaciele, nie wybaczyłbym bym sobie gdybym się z Wami nie zobaczył. Potrzebujesz wazeliny? ... na wazelince jesienne liście mają świetny poślizg ... !OKK I w tym momencie proponuję zakończyć wzajemne czepianie się szczegółów ... ... wybór należy do Ciebie ... . . . Przemyślałem temat lecz nie zamierzam usuwać tego co powiedziałem ... w każdym razie ... Wojtek ... przepraszam ... trochę mnie poniosło ale poważnie ... skończmy to wytykanie sobie i wzajemne czepialstwo względem siebie ... to taka moja prośba ...
romano77 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Rzelu zadzwoń do mnie 609143461. Będziemy o 12:00
Elvis Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Kolejny dzionek i kolejne kilometry asfaltu nawinięte na zegar ... Tym razem odwiedziłem stolicę ... stolicę naszego województwa ... czyli Szczecin ... Zatrzymałem się przy moto-akcesoriach ... ... skąd udałem się na cmentarz komunalny ... A później ... Przystanek w znanej wszystkim sieci KFC (Każdy Fcina Chickeny) gdzie odbył się krótki spocik GZ ... Dzięki za spotkanie ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2015 Drodzy Koledzy, chciałbym bardzo podziękować za wspólnie spędzony czas. Miło było móc się z Wami spotkać. Romku dzięki za wycieczkę i herbatkę u Mamy
Rekomendowane odpowiedzi