Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2015 Koledzy, bardzo Wam zazdroszczę tych wczorajszych, jesiennych, sobotnich przejażdżek... Niestety pomimo ogromnej chęci dołączenia do ArtCho i KriSSa, niestety obowiązki rodzinne uniemożliwiły mi przejażdżkę z Nimi. Może ma ktoś ochotę na krótką 2-3 godzinną przejażdżkę niedzielną...?!? Wstępnie umawiamy się z KriSSem na godz. 11.00 - 11.30... oczywiście już wg czasu jesiennego Ostateczna godzina i miejsce spotkania oraz kierunek przejażdżki podamy rano.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Marek szkoda że nie wiedzieliśmy o odwiedzinach w Świnoujściu u Kota... My z Robssonem byliśmy w Wolinie u WD40, więc można się było spotkać...
marekb9t Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Marek szkoda że nie wiedzieliśmy o odwiedzinach w Świnoujściu u Kota... My z Robssonem byliśmy w Wolinie u WD40, więc można się było spotkać... Co się odwlecze to nie uciecze. Wizyta była czysto techniczna pół dnia w Kotoweym garażu następnym razem wpadniemy na rekreację. A swoją drogą z kolegą Marcinem ostatnio stwierdzilismy że moturami jakos wszędzie bliżej jest ☺
burgifan Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Maciek ... czy zagramaniczna tablica rejestracyjna z puszki będzie odpowiednim gadżetem do "skuterowego klubu GZ" ... ? Spox, myślę że tak
Rzelu Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 A kiedy wszyscy jeszcze śpią. ja już grasuję po parku...
Elvis Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 A kiedy wszyscy jeszcze śpią ... Oj nie ... nie wszyscy śpią ... ja czuwam ... jak zawsze zresztą ...
romeo1971 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Koledzy, bardzo Wam zazdroszczę tych wczorajszych, jesiennych, sobotnich przejażdżek... Niestety pomimo ogromnej chęci dołączenia do ArtCho i KriSSa, niestety obowiązki rodzinne uniemożliwiły mi przejażdżkę z Nimi. Może ma ktoś ochotę na krótką 2-3 godzinną przejażdżkę niedzielną...?!? Wstępnie umawiamy się z KriSSem na godz. 11.00 - 11.30... oczywiście już wg czasu jesiennego Ostateczna godzina i miejsce spotkania oraz kierunek przejażdżki podamy rano. Do. 13:45 mogę pomulać
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 A ja niestety muszę wycofać się z przejażdżki... obudziłem się z bólem gardła i kaszlem, więc raczej odpuszczę dzisiejszą jazdę na moto... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 Do. 13:45 mogę pomulać Jak decyzja? Chcesz gdzieś jechać, czy odpuszczasz? Póki co, jest nas dwóch. 1. Romeo1961 2. KriSSo 3... ?
romeo1971 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 ja niestety też nie pokulam pogoda nie zachęca i jutro startuję do trójmiasta muszę sie przygotować co pozwiedzać co zobaczyc :smile:
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 Okej, to chowam ciuchy do szafy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
grota10 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 ucze sie wkleic zdjecia,jakos tepo mi idzie Chyba juz zalapalem..
kowal Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Artur, Krisso czwarte zdjęcie do kalendarza , w kwestii maxi wyprawy proponuję termin bezpośrednio przed lub po Burgmanii 2016 czas ok. 9 dni. Kierunek osobiście wolę zachód europy lub południe.
minimi1 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Byłem jeżdziłem było fajnie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Ja dziś nad muerzem. Na nogach
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 A ja samotnie na przejażdżce.
Rzelu Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Widzę że wszystkimi siłami przedłużamy sezon. Ja również postanowiłem jeździć do pracy skuterem, mimo porannego chłodu, mimo że opona Dunlopa krótkimi uślizgami daje mi znaki, że "czas na zmianę". Wkrótce pora na Metzeler Wintec.
Elvis Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Widzę że wszystkimi siłami przedłużamy ... Typowo męskie podejście ...
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2015 Musimy się pochwalić że w wypadzie Grupy mazowieckiej znaleźliśmy się dzisiaj w takich okolicznościach. Pozdrawiamy
minimi1 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Musimy się pochwalić że w wypadzie Grupy mazowieckiej znaleźliśmy się dzisiaj w takich okolicznościach. Pozdrawiamy Gratulujemy wyprawy na "zachód" -
Elvis Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Musimy się pochwalić że w wypadzie Grupy mazowieckiej znaleźliśmy się dzisiaj w takich okolicznościach. Pozdrawiamy Qurcze ... też tam byłem ... ale chłopaków z mazowsza nie spotkałem ... :laughing: :laughing:
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2015 No właśnie tylko aura nie ta i azymut nie ten, ale kilka ciepłych słów do Wujaszka Goo... i wszystko wiadomo i Klimacik się robi
Samba Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Widzę że wszystkimi siłami przedłużamy sezon. Ja również postanowiłem jeździć do pracy skuterem, mimo porannego chłodu, mimo że opona Dunlopa krótkimi uślizgami daje mi znaki, że "czas na zmianę". Wkrótce pora na Metzeler Wintec. Też jestem twarda, rano 2 stopnie i też jadę do pracy na 2oo
Rekomendowane odpowiedzi