GadekW Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Piotr, wiem co to znaczy biegać w upale. Łatwo nie jest. Ja dzień po maratonie w Osiecznicy wykonałem swój plan-marzenie. Przejechałem w jednym ciągu z przerwą na kanapkę moje pierwsze 100 km... Byłem pozwiedzać Fleaming Skate w Niemczech. Każdemu miłośnikowi polecam. Oto efekt: https://connect.garm...ivity/826377499 Filmik
Klubowicze MarP Opublikowano 8 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2015 Oficjalne wyniki: Miejsce open: 59 na 133 sklasyfikowanych (wystartowało 170 osób, ale deszcz sprawił że było sporo wywrotek) Klasyfikacja wiekowa: 16 Czas 1.33.46 (Rekord życiowy!!!) Brawo Wojtek - tak trzymaj, dalej do przodu !!!
Sympatycy robert1973 Opublikowano 8 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2015 Wojtek film nie balanga :/ Tak czy inaczej gratki z osiągnięć ..... w sumie z Twoim ADHD to nic dziwnego
GadekW Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Burgmania była obecna na VII Maratonie Sierpniowym im. Lecha Wałęsy w Gdańsku. Miejsce open oficjalne 82 na 274 sklasyfikowanych. Czas przejazdu 42 km to 1.29.00 - Rekord życiowy poprawiony o 2 minuty.
Sympatycy Miętus Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Brawo, szacuneczek za wynik w maratonie, szybcie na tych rolkach pomykasz, niż niejeden na rowerze
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No .... no.... no..... GRATKI Wojtek. Obawiam się, że widzowie/obserwatorzy, przy Twej szybkości, nie mieli szans przeczytać loga Burgmanii na Twej koszulce.
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Wojtek, widzę że jest moc. Gratuluję wyniku! Przy okazji dodam, że Burgmania walczy i nie zwalnia. Sezon biegowy " Jesień 2015" uznaję za rozpoczęty. Ja rozpoczynam biegową jesień już w najbliższą niedzielę w II BMW Polmaraton Praski". Mój kalendarz na tegoroczną jesień. 30.08.2015 - II BMW Półmaraton Praski 06.09.2015 - XXV Półmaraton Philips Piła 27.09.2015 - XXXVII PZU Maraton Warszwski 04.10.2015 - Biegnij Warszawo 10k 18.10.2015 - II Półmaraton Gliwicki A więc u mnie taka sprawa ... trzymajcie kciuki. Liczę na brak kontuzji.
rutek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Piootr, nie za gęsto we wrześniu? - ostatnio gadałem z trenerem i po półmaratonie czas regeneracji dochodzi do 3 tygodni... 3mam kciuki za brak kontuzji!!! PS - ja też w BMW startuję, ale z pewnością nie z Twojej strefy
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Piootr, nie za gęsto we wrześniu? - ostatnio gadałem z trenerem i po półmaratonie czas regeneracji dochodzi do 3 Musi wystarczyć tyko tyle co zaplanowałem. Trzeba być twardym. Odpocznę w zimie.
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Gadek brawo!!! widzę, że koszulka daje POWER, a tego nie powinno teraz zabraknąć i Piootrowi. Piootr już zaczynam ściskać kciuki - niezły plan.
Klubowicze Piootr Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jakby ktoś miał ochotę i czas w niedzielny poranek to zapraszam na kibicowanie lub choć na spotkanie na mecie. Start 8:45 - 8:55 plus przewidywany czas mojego biegu 1:45-1:50 co daje finisz około 10:40-10:55 Gdzie ? Tu: Zapraszam
Marcin S. Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No, nie wyśpisz się chłopie i co to będzie O 23:54 jeszcze na nogach, 9h przed startem... Powodzenia! M.
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pierwsze zawody po wakacjach zaliczone. To już druga edycja BMW Polmaraton Praski. W ubiegłym roku debiutowałem na tym dystansie wlasnie w tym biegu. Biorąc pod uwagę liche treningi w sierpniu to z wyniku jestem zadowolony. Było gorąco i bezwietrznie. Oto oficjalne wyniki: 2. BMW Polmaraton Praski: WYPYCHOWICZ PIOTR nieofic. msc open 2063 na 8000 czas: 01:52:42 M40 -518 A za tydzień spotykamy się w ... Pile - jeszcze tam nigdy nie byłem, a będę miał okazję pobiegać.
GadekW Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Gratulacje Piotr!!! Na dzisiaj wynik dla mnie nie do osiągnięcia jeszcze w taką pogodę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Piotr gratulacje ale naszemu Wojtkowi też gratulujemy, bardzo dzielny dziś był przejechał 42 km My dzielnie Wojtka wspieraliśmy i 8km na piechotę przeszliśmy I na mecie potwornie zmęczonego Wojtka witaliśmy a Kasia buziakami mężowi gratulowała Jeszcze raz Wojtek brawo jesteśmy z Tobą zawsze
GadekW Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No przyznaje, że lekko nie było i trochę się przeliczyłem. Ale 35 stopni zrobiło swoje, na dodatek po kraksie na trasie wylądowałem w rowie. Walka do końca i jeden z najtrudniejszych wyścigów ukończony. Do życiówki zabrakło 4 minut... Chciałem jeszcze dodać, że tym wyścigiem rok temu rozpocząłem moją przygodę ze ściganiem na rolkach i ukończyłem z czasem 2.00.00, a dzisiaj 1.33.54. Mam nadzieje, że w Berlinie we wrześniu życiówka będzie. Na koniec chciałem podziękować moim kibicom, jak to spiker na mecie zauważył, byłem najgłośniej dopingowanym zawodnikiem w dzisiejszym dniu. Dziękuję.
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Gratki dla Was, a szczegolnie ze to przy obecnej aurze niełatwy wysiłek. Pzdr
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wojtek, nawet nie wiedziałem, że dzis "rollowałeś". U Ciebie też był gorąco, ale Kibice dopisali więc na mecie było miło. Niedługo będzie, mam nadzieję, okazja spotkać się i porozmawiać. W październiku zaplanowalismy z Wojtkiem wspólny Burgmanijny start w Półmaratonie Gliwickim. Do zobaczenia PS - ja też w BMW startuję, ale z pewnością nie z Twojej strefy Rutek, jak wynik ? Mam nadzieję, że ukończyłeś,
Klubowicze Ewik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Gratuluję i podziwiam, w takich warunkach pogodowych to ogromny wysiłek dla organizmu. Brawo panowie :clapping:
rutek Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Ja na BMW Półmaraton Praski zrobiłem życiówkę - 01:50:25 Najlepsze jest to, że ostatnie 2km wlokłem się niemiłosiernie... ale nawet sekundy nie udałoby mi się urwać, taka pogoda była
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2015 Ja na BMW Półmaraton Praski zrobiłem życiówkę - 01:50:25 Najlepsze jest to, że ostatnie 2km wlokłem się niemiłosiernie... ale nawet sekundy nie udałoby mi się urwać, taka pogoda była Gratuluję życiówki ! !tut A ktoś tu coś mówił o starcie z innej strefy ? Jeśli faktycznie startowałeś ze strefy "1:50" to musiałeś mnie wyprzedzić w okolicach 17 kilometra. Wtedy się nieźle zagotowałem . Całe szczęście, że były miski z wodą dla ochłody bo bym spłonął żywcem . Czas tego kilometra miałem żenująco słaby 6'45"/km, przy średniej z całego biegu 5'19"/km. To był efekt biegu w pełnej lampie i ponad 30 stopniowym upale. Nie ukrywam, ze pierwszą piątkę przeszarżowałem z tempem 4'45"/km. Miałem koszulkę z wielkim logo Burgmanii na plecach. Jak mnie nie zauważyłeś ? Jest dobrze. Tworzy się ekipa biegowa w Mazowieckim. Zapisuj się na Maraton Warszawski 27.09
rutek Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 startowałem z końca strefy 1:40 - na początku leciałem założonym tempem 4:50-5:00, ale po 13km spadło mi do około 5:20 a po 19km biegłem już w okolicach 6:00 miski z wodą były rewelacyjne! moczyłem całą czapkę
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2015 Jak ważna w tej dyscyplinie jest pogoda przekonałem się dobitnie dopiero dziś. W ubiegłym tygodniu BMW półmaraton ukończyłem z czasem ponad 1:53. Na dworzu było wtedy jak w piekarniku. Bezwietrznie i ponad 30 stopni. Nie wspomnę o świecącym ostro słońcu - bezcenne :-( Dziś wszystko inne o 180 stopni. Na starcie 12 na plusie i rzęsisty deszcz. I tak przez 21 km. Biegło się rewelacyjnie ! Czas godny, a wynik oficjalny wyglada tak: 25 Polmaraton PHILIPS: WYPYCHOWICZ PIOTR nieofic. msc open 1242 czas:01:43:55 M40 -338 ®DataSport.pl Dziś fotek mało bo deszcz był bardzo duży. Wrzucę niedługo coś jeszcze jak pozyskam z " fotomaraton ". Teraz jadę z Piły do Malborka pokibicować szwagrowi. Który dziś walczy od 6:00 rano w triathlonie - pełny Iron Man. Tam są prawdziwe: pot i łzy !
Rekomendowane odpowiedzi