GadekW Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 W sobotę Burgmania ścigała się w zawodach Pucharu Polski na dystansie 42 km. Cykl zawodów zawiera 5 startów. Obecnie jestem sklasyfikowany na 39 miejscu. Barwy Klubu są tam godnie reprezentowane... Wyniki pierwszego startu Kilka fotek: Rozgrzewka przed startem Gotowy do startu Start... nie, nie, ja dopiero tutaj.... Na trasie.. I na mecie... Z moim wiernym kibicem i wsparciem... Trochę o wyścigu. Dystans 43 km pokonany w czasie 1,29,03 Trasa o tyle ciężka, że pierwsze 10 km zjazd z kilku wzniesień, nawrót na rondzie i niestety podjazd pod górkę i tak dwa razy. Pogoda była słoneczna, co nie ułatwiało zadania. Wyścig bardzo obfity w ucieczki, szczególnie na podjazdach, a zjazdy u mnie z prędkościami dochodzącymi do ponad 50 km/h w tzw pociągach. Oj działo się... Profil i dane z Garmina dla zainteresowanych
Klubowicze Ewik Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Wojtek, gratuluje wspaniałego wyniku
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Maja 2016 Wojtuś brawo ... ale zamiast na 8 kółkach zacznij jeździć na 2
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2016 Super Wojtek, gratulacje i pozdrowienia dla Kasi .
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2016 Brawo Wojtku, pełen szacun ! A wiem co mowię (piszę) !
GadekW Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ten weekend obfitował w dwa starty. W sobotę w barwach Burgmania Roller Team stanąłem na linii startu (teraz to dumnie zabrzmi) World Inline Cup 2016 Jest to cykl pięciu wyścigów na całym świecie i ma na celu wyłonić Mistrza Świata w jeździe szybkiej na rolkach. W Ostrawie jest jedyna możliwość wystartowania amatorów z zawodowcami. Doświadczenie bardzo fajne, niestety pokazuje jaka jest przepaść w prędkości i technice jazdy. Niemniej dumnie prezentowałem ma własnej piesi logo naszego klubu...no i nie byłem ostatni. wyniki Parę fotek ze startu: przed startem... Tak jeżdżą profesjonaliści... tak finiszują... ja przed startem... podczas jazdy... niestety samotnie osiągam linię mety... głodny, spragniony... ale szczęśliwy... Wyścig odbywał się na dystansie 33 km przy temperaturze 26 stopni dojechałem na 78 miejscu na 99 sklasyfikowanych zawodników. Srednia prędkość na całym dystansie wyniósł 28 km/h W niedzielę trochę zmęczony ale gotowy do walki wystartowałem w pierwszych zawodach w Pucharze Sląska który odbył się w Modzurowie. Ranga dużo mniejsza, obsada też międzynarodowa, choć mniej liczna, ale ambicji nie brakowało. Dystans dla męskiej obsady to 22 km (jedna pętla 11 km z dwukilometrowym zjazdem na którym prędkości dochodziły do 55 km/h) Parę fotek: rozgrzewka... wyścig... na mecie... ma mecie... z najwierniejszym kibicem... Wyniki: Miejsce 16 na 43 sklasyfikowanych facetów.
JuStA Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wow, super, brawo GRATULUJĘ Mi to jeszcze daleko do takiej formy, ale...
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2016 No, no forma jest gratulacje
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wojtek, zarąbista robota ! Pozdrawiam
Klubowicze Ewik Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jestem pełna podziwu dla Twoich dokonań, brawo
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2016 Brawo Wojtek -
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wojtek, a ten silniczek w rolkach to masz na baterie czy nakręcany na kluczyk ....... :-) a może .......... gdzie indziej go masz ...... GRATULACJE !!!! Świetna forma i wyniki ..... i kto by pomyślał ze to na chipsach :-)))))
Marcin 78 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wojtku gratulacje ? ,nie wiem czy to po chipsach ,czy po czymś innym ,ale dwa dni z rzędu w wyścigach z uśmiechem na mecie to wielki szacun dla Ciebie ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2016 Moje gratulacje. Fajne foto burka z rolkami w roli stopki bocznej.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 25 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2016 Kolejna impreza dla biegaczy, a w tym temacie cisza. Dziś odbył się 38 Maraton Warszawski. Ktoś z burgmaniaków brał może w nim udział?
Administrator xmarcinx Opublikowano 25 Września 2016 Administrator Opublikowano 25 Września 2016 Ja, ale na nikczemnym dystansie.
Administrator xmarcinx Opublikowano 25 Września 2016 Administrator Opublikowano 25 Września 2016 Czyli 5K, Bieg na Piątkę
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2016 Marcin, gratuluję ukończenia 5K, fajna sprawa. Ja będę walczył, aby znów móc poubijać asfalt. Dziś przez godzinę kibicowałem biegaczom. Zobaczcie jak niektórzy pięknie się zorganizowali na Maraton Warszawski. https://vimeo.com/184245278A i jeszcze jedno. Wiem, że ktoś brał udział w fajnej imprezie sportowej w Berlinie w ten weekend. Niech sam się w końcu pochwali bo wiem, że wynik został zrobiony wyborny.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 26 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2016 Marcin gratuluję. Piootr, widziałam "Spartan" - bardzo fajna inicjatywa. Lamus ukończył maraton. Jak odbierał pakiet startowy, to przy biurze zawodów stał b650. Dlatego byłam ciekawa, czy ktoś od nas brał udział w tej imprezie.
Rekomendowane odpowiedzi