Elvis Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 12:00 i znów nikogo nie ma Czyli ... dużo gadania ... a efektu zero ... Idę pokulać skuta ... samotnie ... ale jakby co jestem uchwytny na fonie ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzień dobry panom Od rana śledzę temat Waszego wyjazdu i nie ie mogłem się powstrzymać - wybieracie się dziś jak sójki za morze Pozdrówki
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2014 Hehe... Też z roboty obserwuję ten "zlot"... Szkoda że nie mam wolnego, bo bym z Robssonem pokazał, jak to się robi i pojechał Rzela odwiedzić i przywieźć mu coś z BurgerKinga
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Zlot się odbył i miał się dobrze
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2014 Wow... Pieczyste. Zazdraszczam, choć mgła taka jak u nas w Świnoujściu i aura ponura... Grunt że szczęśliwie wróciliście do domów...
romano77 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Widzę sporą aktywność w bractwie "Z", wygląda na to że przedwcześnie zamknąłem sezon 2014.........może w grudniu jeszcze razem pośmigamy . Dobrze was widzieć, pozdrawiam z Indyjskiego, teraz to już zgodnie ze staro morskim powiedzeniem " z każdy obrotem śrubki bliżej manetki" . Szerokości !!
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Planowanie dzisiejszego spotkania wyglądało może trochę chaotycznie, ale doszło do skutku i w samo południe piątka twardzieli, zjechała się nad Jezioro Głębokie. Pomimo otulającej nas mgły, podjęliśmy wspólną decyzję o najechaniu najpierw Nowego Warpna a później Burgifana... ;-) Chłopaki, bardzo serdecznie dziękuję za wspólną, chyba już ostatnią w tym sezonie przejażdżkę... Marek, Piotr, Mariusz i Krzysiu wielkie dzięki za wspólnie spędzony, świąteczny czas i miłe pogawędki. KriSSo, a Tobie szczególne podziękowania za pyszną gorącą czekoladę i jabłecznik. Poniżej kilka pamiątkowych fotek z dzisiejszego wypadu... Spotkanie przy kasach przed wejściem na plażę J.Głębokiego, nawet zaczęło wychodzić słońce... Najpierw wjechaliśmy Aleją Żeglarzy na przystań, gdzie zaparkowaliśmy nasze skutery prawie po omacku... mgła była bardzo gęsta... Pomimo dość przygnębiającej pogody, humory i nastrój dopisywały... "Ten najmniejszy to Twój...?!?" - tak podsumował poniższe zdjęcie kolega KriSSa... ;-) KriSSo, po docinkach kolegów z GZ, na temat jego "małego" postanowił, że teraz to kupi jedynego na świecie X-Maxa z silnikiem o pojemności 1200cm3 i wtedy nikt mu "nie podskoczy"... ;-) KriSSo, nie martw, "mały może więcej"... ;-) Niestety w drugiej części najazdu na Maćka (burgifana) nie uczestniczyłem, więc mogę tylko żałować wspólnego ogniska i pieczonych kiełbasek... :-( Pozdrawiam Was i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach, ale już raczej na 4oo... Dzisiaj odprowadziłem już Majesty do "garażu" i chyba czas na "sen zimowy"... :-(
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja również dziękuję, było super, zresztą ….. czy kiedyś nie było? Do zobaczyska na kolejny spocie, na który z pewnością podjadę już puszką. Motorek dziś powiedział "mam dość" - okrutnie zmarzł.
Elvis Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Zlot się odbył i miał się dobrze Szkoda tylko że nie było wiadomo co, jak, gdzie i kiedy ... Planowanie dzisiejszego spotkania wyglądało może trochę chaotycznie ... Chaotycznie? ... Wojtek, po raz kolejny mnie rozbawiłeś ... Kabaret moralnego Niepokoju przy Tobie to ... to przedszkolaki ... Ale do rzeczy ... Pogoda dzisiaj była przepiękna, jak tylko mgły się podnosły wyjrzało słonko ... grzechem by było zmarnowanie tak pięknego dnia ... Tak jak pisałem wcześniej, wybrałem się na samotne kulanie swoich 2oo ... Odwiedziłem również lotnisko. Spotkałem tam stada, co ja piszę ... spotlkałem tam tabuny dzikich gęsi które przysiadły na polach ... Odpoczywały zapewne przed dalszą drogą bo nawet niespecjalnie były płochliwe ... I życzył bym wszystkim więcej takich dni jak dzisiejszy ... pokazują one piękno jesieni ... Zapomniałbym ... zazdraszczam kiełbasek ...
Joshua_77 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 ...Do zobaczyska na kolejny spocie, na który z pewnością podjadę już puszką. Motorek dziś powiedział "mam dość" - okrutnie zmarzł. KriSSo nie przesadzaj;-) Pogoda przecież wciaz dopisuje. Zdazysz jeszcze go utulic do snu zimowego;-) Trzeba korzystać póki można. Ja w czwartek na pewno pojawie sie na skucie pod pleciuga - jesli oczywiscie nic mi nie wyskoczy ;-) Ps. Szkoda ze nie moglem dzisiaj z wami poleciec, ale wezwaly mnie obowiązki rodzinne.No i oczywiście również zazdraszczam kielbasek zwlaszcza, ze u Burgifana sa najlepsze ogniska!!! :-)))
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Ok, to ja tez
grota10 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie wiem do ktorej lataliscie.Ja musialem isc do roboty,ale o trzeciej moglem dolaczyc do grupy tak jak pisalem,ale nie bylo odzewu,myslalem ze nic ze spotkania nie wyszlo.Zal ze nie moglem z wami pojezdzic,tym bardziej ze to moze byla ostatania wyprawa w tym roku.Jesli pogoda dopisze w czwartek sie zjawie na 2oo pod pleciuga,i to bedzie chyba ostatni moj wyjazd.Cieple lokum na skuta juz jest przygotowane i czeka.Szczerze zazdraszczam dzisiejszgo spota
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja również dziękuję, było super, zresztą ….. czy kiedyś nie było? Do zobaczyska na kolejny spocie, na który z pewnością podjadę już puszką. Motorek dziś powiedział "mam dość" - okrutnie zmarzł. Ja również, jak wcześniej wspomniałem, zakończyłem tegoroczny sezon motocyklowy i odstawiłem skuter do firmy, w celu przygotowania go do zimowego snu... Wyznaję osobiście zasadę, że jazda skuterem ma przede wszystkim sprawiać mi przyjemność, poza oczywiście innymi aspektami, a w obecnych warunkach pogodowych, w mojej ocenie, niestety trudno już mówić o przyjemności... Pozdrawiam i zgodnie z zimową tradycją, pozostajemy w stałym kontakcie i miarę regularnie będę się z Wami spotykać, zarówno na czwartkowych spotach jak i spontanicznych wieczorach z cyklu Szczecin Nocą... ;-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2014 Zal ze nie moglem z wami pojezdzic,tym bardziej ze to moze byla ostatania wyprawa w tym roku. Grzegorz, spokojnie, ktoś na forum Burgmanii powiedział, że "jeszcze 4 wypłaty i zaczynamy sezon"
Bob Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam ,ostatni powazny wyjaz w tym sezonie.Jak co roku organizujemy parade niepodległosci ,tegoroczna przeszła nasze oczekawania ogólnie prawie 100 motocykli. Mam cicha nadzeje ze na impreze rozpoczecia sezunu,uda mi sie was namowic,zaprosic,na moją wieś. Pozdrawiam
grota10 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 To kto jutro odwazy sie pd pleciuge skutem sie bujnac?Pogoda ma byc ladna
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2014 No ja jadę skutem. Spodnie i buty już mam, to nie zmarznę. No chyba, że będzie lało, to odpuszczam i biorę puszkę.
Joshua_77 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja tez przyjade burkiem! A co....;-)
Joshua_77 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 No to zobaczymy ilu "twardzieli" przyjedzie;-)))
Rogierro Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Jeśli tylko nie będzie padało, a ma nie padać, to ja też będę skutem.
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2014 Oczywiście jestem, bez względu na pogodę.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 12 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2014 No i git . Polecimy do Burger Kinga?
Rekomendowane odpowiedzi