Bogusz Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 8 minut temu, Saper napisał: Z tą jazdą, to ja jednak poczekam, aż temperatury będą już stabilnie oscylować powyżej zera. Przynajmniej 10 stopni. Robię się jak mimoza. Delikatny jakiś. Czyżby starość? Grzesiek. Ja tez widze po sobie , ze lubie cieple dni niz zimne , ale ciagnie bardzo . 5 minut temu, gumis napisał: Dlatego nie mogę się doczekać kiedy wyjadę, w sobotę nawet delegacja z łódzkiego była, żeby kopnąć w oponkę i opić To juz sa pozytywne okolicznosci z posiadania nowego moto . Teraz czekac nalezy cierpliwie , a bedzie wynagrodzone w cieplejsze dni . Ha Ha
gumis Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 W niedzielę zapowiada się stabilna ładna pogoda, kto wyciąga sprzęta?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 Widzę Paweł, że Cię nosi. Fakt pogoda zapowiadana jest super, jednak dla mnie chyba jeszcze za wcześnie, podobno pierwsza jaskółka wiosny nie czyni i w związku z tym jeszcze poczekam, dam szansę pogodzie na stabilne ocieplenie.
gumis Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ano nosi panie kolego i to bardzo. Dziś mi jeszcze przyjeżdża specjalny wózek do garażu na moto, na oba koła i stopkę żebym się nie musiał bawić z ustawianiem go pod ścianą w poprzek. Zobaczyłem to na targach w sobotę i zamówiłem. http://www.wozkimotocyklowe.pl/ dodatkowo w tym tygodniu kufer, światło stopu + jakieś drobiazgi jaja będą jak się przejadę i stwierdzę, że to jednak nie o to mi chodziło
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 Wózek, super sprawa, mam taki pod centralkę, sprawdza się wyśmienicie do ustawiania moto pod ścianami. A co do motocykla, to jeżeli nie oto Ci chodziło, to będzie fajny moto "tanio" do kupienia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 No kurna, a ja bym chętnie w niedziele pokulał na burgmanku, ale jak podzieliłem się moim pomysłem z Baśką - to nawet nie powtórzę tego co usłyszałem Do niedzieli jeszcze wda dni zostały - zobaczymy . Paweł - a w jakim kierunku masz zamiar "lecieć" ?
lemik Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ja może odpalę w sobotę pierwszy raz w tym roku
gumis Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 32 minuty temu, EndriuBis napisał: No kurna, a ja bym chętnie w niedziele pokulał na burgmanku, ale jak podzieliłem się moim pomysłem z Baśką - to nawet nie powtórzę tego co usłyszałem Do niedzieli jeszcze wda dni zostały - zobaczymy . Paweł - a w jakim kierunku masz zamiar "lecieć" ? Jeszcze nie wiem, jak się dobrze poczuję na moto to może Wasz kierunek moja "solenizantka dnia dzisiejszego" po usłyszeniu, że chcę Hondka wyciągnąć na weekendzie stwierdziła, że szkoda, że się pobrudzi jak wyciągnę to nie omieszkam wrzucić tutaj jakiejś foty.
Hipolit Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 U mnie dzisiaj 15 stC i wspaniała pogoda na skuter! Jakby w niedzielę było równie ładnie to może może... Niestety jutro i pojutrze mam Warszawę i Kraków do zaliczenia. :/
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 Godzinę temu, Hipolit napisał: ......... Niestety jutro i pojutrze mam Warszawę i Kraków do zaliczenia. :/ Kurde Hipolit, a co na to żona ? Jak to tak nie "zaliczałem" nawet jak młody byłem ale mnie po prostu na alimenty nie stać
Bogusz Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Hej . Ja tez w sobote chce odpalic burka . Jade przeglad zrobic i polatac kolo komina w Lubeni i okolicach .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk U mnie jeszcze snieg lezy kolo domu i dmucham na niego zeby stopil sie . Skutem musze jakos wyjechac !Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 5 godzin temu, gumis napisał: jak wyciągnę to nie omieszkam wrzucić tutaj jakiejś foty. No i nie zapomnij podzielić się wrażeniami z jazdy, jak z pędem powietrza, prowadzeniem, zachowaniem się itd.
tomekstw Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ostatnio mało tu zaglądam ( nie znaczy, że nie ciągnie mnie już do jazdy) a tu nówki sztuki się pojawiają. Gumiś ciekawy wybór. gratki
gumis Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Ostatnio mało tu zaglądam ( nie znaczy, że nie ciągnie mnie już do jazdy) a tu nówki sztuki się pojawiają. Gumiś ciekawy wybór. gratki Dzięki!Saper na pewno napiszę co i jak a może nawet zajadę na Rejtana Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2018 10 godzin temu, tomekstw napisał: Ostatnio mało tu zaglądam ( nie znaczy, że nie ciągnie mnie już do jazdy) a tu nówki sztuki się pojawiają. Gumiś ciekawy wybór. gratki No kurna, Tomek - chyba te obowiązki dziadka cię całkiem pochłonęły. Ale kibicuję zakupowi 650-ki. 2 godziny temu, gumis napisał: Dzięki! Saper na pewno napiszę co i jak a może nawet zajadę na Rejtana Paweł, a o której godz. + - planujesz przyjazd ? Trochę się chyba prognoza pogody zmieniła na niedziele
gumis Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Paweł, a o której godz. + - planujesz przyjazd ? Trochę się chyba prognoza pogody zmieniła na niedziele Andrzej nie wiem jeszcze, jak coś to będę dzwonił bo to jeszcze dwa dni czyli prawie cała wieczność Dziś montaż wózka pod moto. Wieczorem wrzucę fotyWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2018 5 minut temu, gumis napisał: Dziś montaż wózka pod moto. Wieczorem wrzucę foty Aaa....... pod moto. W pierwszej chwili przeczytałem "montaż wózka do moto" i zdębiałem Przez chwile pomyślałem że się na "Elefanta" wybierasz 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2018 39 minut temu, EndriuBis napisał: "montaż wózka do moto" A jak zamontuje wózek, to później jeszcze montaż karabinu maszynowego i gotowe.
gumis Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Tak to mniej więcej wyglądaWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2018 2 godziny temu, gumis napisał: Tak to mniej więcej wygląda Tak to się kończy jak koło zapasowe i nóżka centralna jest jako "opcja dodatkowa" Kurde, ale kółeczek masz więcej jak nie jedna sofa w IKEI
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Marca 2018 Ładnie, ale gabaryt nie najmniejszy, szkoda, że nie ma centralki.
gumis Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Pogoda dziś piękna więc pierwsze tankowanie i 70km nawinięte. Myślałem, że będzie bardziej wiało niż w Tmaxie ale czuć chłód tylko na stopach. Jutro pewnie znowu wyciągnę i może odwiedzę wschód Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
lemik Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Też byłem na małej wycieczce 20km zrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi