grota10 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Czy jutro ktos planuje jakas malutka polatanke? Ja bylbym chetny jakby co
grota10 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Nie moglem sie powstrzymac i pognalem w tak piekna pogode przed siebie.150 km,malo,ale zawsze cos
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2014 My tez się wybraliśmy na prawie dwugodzinny sponton... Ok. 12.30 zadzwonił do mnie KriSSo, ze ma wolna godzinkę i chętnie by się przejechał na skuterze... I jedzie właśnie do qubel'a... Kończyłem właśnie zakupy z żona w Sterze, szybkie pytanie do małżonki o zgodę i już odpowiedziałem, ze czekam o 13.00 pod domem. :-) Spotkaliśmy się na stacji paliw 123, na Modrej, ponieważ Mariusz musiał dotankować swojego Burgmana... Ok. 13.20 wyruszyliśmy w kierunku Dobrej, później przez Buk, Stolec do Dobieszczyna i powrót przez Tanowo do Szczecina. Krótka, aczkolwiek bardzo sympatyczna przejażdżka oczywiście w miłym towarzystwie. Dziękuje Krzysiu i Mariusz za zaproszenie na wspólny sponton. P.S. Zrobiliśmy tez kilka pamiątkowych zdjęć w jesiennej scenerii...
grota10 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Szkoda Wojtku ze nie przeczytaliscie wczorajszego mojego wpisu. W grupie zawsze raźniej
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2014 Grzegorz, ja czytałem Twój wczorajszy post, ale w ogóle nie planowałem dzisiaj jazdy, bo miałem mocno napięty plan dnia... Zresztą w tej chwili pisze z imprezy urodzinowej na basenie, kolegi Alexa... Kiedy zadzwonił Krzysiu, tez nie wiedziałem czy pojadę... Moja decyzja była, jak napisałem wcześniej, spontaniczna... Myślę, ze moich współtowarzyszy, raczej również, ponieważ wczoraj tez nie byli pewni łaskawości swoich połówek... równo o 14.30 zadzwoniły telefony Krzysia i Mariusza... to żony upominały się o powrót do domów swoich mężów... Nasze spontaniczne spotkanie dobiegło końca. Tym samym podjęliśmy decyzję o powrocie do Szczecina... Z nadzieją na kolejną weekendową przejażdżkę i przypływ wyrozumiałości i "dobroci" naszych żon... ;-)
Elvis Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 ... Ich kobiety przypominały o kończącej sie przepustce... ;-) Czym prędzej pognalismy do domów... Mając nadzieje na kolejna godzinę dobroci następnym razem... ;-) ... Hmmmm ... zupełnie nie wiem co o tym myślec ... chyba pomine ten temat i nie będę się nad tym zastanawiał ... Dzisiaj natomiast znalazłem czas by wyrwać się na 2 godziny i polatac na skucie ... pokręciłam się wiec wokół komina i zadowolony wróciłem do domu ... Choć pogoda dopisała, to stwierdzić muszę ze bardzo szybko robi się ciemno ... zima co raz bliżej i niestety nie da się jej uniknąć ...
Joshua_77 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 A ja z Rogerem wlasnie wrocilem z 2godz przejażdżki wokół komina;-)Pogoda super-w miare cieplo i sucho:-)
Rzelu Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 I ja nie odmówiłem sobie, żeby przejechać się choć z pracy i do pracy, rano w oparach mgły...
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2014 "Mam platformę na kółkach do ustawiania moto w poprzek. Służę, jeśli się przyda do upychania 20 skuterów w 43m Take cóś podobne:" ArtCho - potrzebowałbym wymiary takiej platformy (samej części na stopkę centralną), jestem na etapie produkcji takiej sztuki - może przyda się Kierownikom ze Świnoujścia (mnie na 100%). Wiem , że mogę zmierzyć rozstaw centralki i coś tam wyrzeźbić ale gdyby to nie był problem to wolałbym mieć wymiar z oryginała Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2014 Hmmmm ... zupełnie nie wiem co o tym myślec ... chyba pomine ten temat i nie będę się nad tym zastanawiał ... Elvis, nie myśl za dużo... Sprawa jest bardzo prosta - dzieli nas "kilka" lat... Jesteśmy na zupełnie innym etapie życia niż Ty... Uwierz, że nam nie jest tak łatwo jak Tobie, dysponować naszym wolnym czasem..., co więcej zapewniam Cię, że mamy go naprawdę niewiele...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2014 "Mam platformę na kółkach do ustawiania moto w poprzek. Służę, jeśli się przyda do upychania 20 skuterów w 43m Take cóś podobne:" ArtCho - potrzebowałbym wymiary takiej platformy (samej części na stopkę centralną), jestem na etapie produkcji takiej sztuki - może przyda się Kierownikom ze Świnoujścia (mnie na 100%). Wiem , że mogę zmierzyć rozstaw centralki i coś tam wyrzeźbić ale gdyby to nie był problem to wolałbym mieć wymiar z oryginała Pozdrawiam Robsson, jutro zmierzę. Ale przy okazji chcę zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz: centralka w mojej hondzie jest na tyle blisko tylnego koła, że w praktyce dość trudno ją (Hondę) ustawić na tym ustrojstwie. W mojej deauvilce nie było z tym problemu, ale w skuterze jest. Weź to pod uwagę, jak będziesz sobie montował
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2014 Idzie ZIMA... Widziałem ją dzisiaj u nas na Bezrzeczu... Dzisiaj rano zdejmując pokrowiec ze skutera, zaparkowanego na parkingu pod domem, górna jego część była lekko zamarznięta !!! Na dachach samochodów również był wyczuwalny delikatny lód... Ruszając spod domu, termometr w Majesty wskazywał 1 C... :-( Po dojechaniu do Polmozbytu termometr wskazywał temperaturę 3 C... Pozdrawiam i życzę nam wszystkim, aby pogoda była jeszcze na tyle łaskawa, żebyśmy mogli trochę pojeździć.
Elvis Opublikowano 28 Października 2014 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Elvis, nie myśl za dużo... Sprawa jest bardzo prosta - dzieli nas "kilka" lat... Jesteśmy na zupełnie innym etapie życia niż Ty... Uwierz, że nam nie jest tak łatwo jak Tobie, dysponować naszym wolnym czasem..., co więcej zapewniam Cię, że mamy go naprawdę niewiele... Dobre ... się uśmiałem po same pachy ... zupełnie inny etap życia ... i dzieli nas kilka lat ... dobre ... Wojtek ... albo chcesz ze mnie zrobić dziadka, albo z siebie małolata ... Pozdrawiam wszystkich i życzę słońca i ciepełka na jesienne polatanki ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2014 "Mam platformę na kółkach do ustawiania moto w poprzek. Służę, jeśli się przyda do upychania 20 skuterów w 43m Take cóś podobne:" ArtCho - potrzebowałbym wymiary takiej platformy (samej części na stopkę centralną), jestem na etapie produkcji takiej sztuki - może przyda się Kierownikom ze Świnoujścia (mnie na 100%). Wiem , że mogę zmierzyć rozstaw centralki i coś tam wyrzeźbić ale gdyby to nie był problem to wolałbym mieć wymiar z oryginała Pozdrawiam No i mam. Jeśli coś jeszcze Ciebie interesuje, to dawaj na priva Pozostałe zdjęcia: https://dl.dropboxusercontent.com/u/46415734/IMG_1511.JPG https://dl.dropboxusercontent.com/u/46415734/IMG_1512.JPG https://dl.dropboxusercontent.com/u/46415734/IMG_1513.JPG
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2014 ArtCho - dziękuję bardzo. Przy tak obszernej dokumentacji zdjęciowej pytań brak Jutro przystępuję do produkcji (pewnie nie będzie to tak piękna platforma ale mam nadzieję , że równie funkcjonalna)
Rzelu Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Robsson - to coś kosztuje w Louisie 50 Eu czyli 210 zł - opłaca Ci się rzeźbić?
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2014 Robsson - to coś kosztuje w Louisie 50 Eu czyli 210 zł - opłaca Ci się rzeźbić? Nie miałem pojęcia, że to nie jest aż takie drogie. Jakieś podobne cuda oglądałem za ok 500 PLN :/ Niestety już zakupiłem kółeczka Napewno nie uda mi się wykonać tego tak profesjonalnie ale może trochę frajdy będę miał
Rzelu Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 A może by się ruszyć z domu? http://www.browarpolski.com.pl/wp/event/smaki-dzwieki-44/
Tiger02 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Jest również na allegro http://allegro.pl/wozek-motocyklowy-garazowy-rothewald-i4729917508.html
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2014 Zimno, ciemno... Niech mają trochę przyjemności
Rogierro Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Ale teraz pojechałeś ArtCho, dobre. Tylko kołderek jeszcze brakuje.
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Października 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2014 Dobre ... się uśmiałem po same pachy ... zupełnie inny etap życia ... i dzieli nas kilka lat ... dobre ... Wojtek ... albo chcesz ze mnie zrobić dziadka, albo z siebie małolata ... Pozdrawiam wszystkich i życzę słońca i ciepełka na jesienne polatanki ... Jakby nie patrzeć, Mirku, to dzieli nas kilka lat ... Przecież pięć to już kilka... Ponadto mamy dzieci w różnym wieku i przez to trochę inne obowiązki... Reasumując, mając młodszą żonę i pamiętając o zasadach dobrego wychowania, wolę robić z siebie małolata... ;-) Pozdrawiam
burgifan Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wojtek, Ty nie musisz robić z siebie małolata, bo Ty przecież jesteś małolat ! Jesteśmy w podobnym wieku, więc wiem co mówię
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Października 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2014 Dzisiaj jestem o 18-tej
Rekomendowane odpowiedzi