Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Krisso, nie ma żadnej fotorelacji, ponieważ montaż odbywał się na kilkanaście minut przed wyjazdem z pracy do przedszkola po Alexa i nie było czasu na takie ceregiele... Uwierz, że montaż jeśli tak tak to można nazwać tę operację, jest bardzo prosty i w przypadku tego tego modelu dedykowanego do Majesty, wymagał wykręcenia a następnie przykręcenia dwóch wkrętów w fabryczne otwory, zapięcia przedniego paska przebiegającego pod szybą, wokół czaszy przedniej oraz zapięcia dwóch pasków bocznych dolnych przypinanych do obudowy podestów na nogi... I to cały już montaż tego akcesoria. Dodatkowo, w kieszeni przedniej jest pokrowiec na tylne siedzenie i pasek służacy do zapięcia motokoca wokół tylnego spojlera lub kierowcy przy dłuższych jazdach... To wszystko, a efekt niesamowity, komfort jazdy i ciepło niewyobrażalne wcześniej... Koniec z chłodem podczas porannych przejazdów do pracy albo wieczornych przejażdżek. Teraz ciepło i przyjemnie nawet w samych dżinsach i półbutach czy trampkach...
Sympatycy irasko Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Wojtku, jeszcze mufki motocyklowe, opony zimowe i możesz śmigać nawet w Alpy.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Irku, opony zimowe już mam, a mówki... ?!? hmmm - pomyślę, czemu nie... ;-) A tak na serio, to teraz dziwię się czemu u nas w Polsce, przy naszym klimacie, motokoce są tak mało popularne...?!?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Podjadę i pooglądam, jeśli mi się spodoba, też zamówię. Dziś troszkę sobie pojeździłem i niestety zmarzłem (kolana), pomimo tych moich ocieplaczy kolan. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 qubel, a tak motokoc Termoscud R159 firmy Tucano Urbano, będzie się prezentował na Twoim skuterze...
qubel Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 no no nie powiem, nawet to wygląda Masz dar przekonywania ponieważ po naszym ostatnim spotkaniu zamówilem dla mnie i Kasi kaski, dokładnie ten sam model jak Twój:) P.S mam do sprzedania nasze dotychczasowe kaski, wiadomość na priv.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Dodam tylko, że już dzisiaj, dzięki uprzejmości kolegi Rzela - znów gorące podziękowania !!! - został zamówiony kolejny motokoc Termoscud R040 oczywiście firmy Tucano Urbano, przez Janusza "Matrix'a" do czerwonej Hondy Jazz... Mariusz, wracając do naszego niedzielnego spotkania, Janusz, również chciałby odkupić od Ciebie kufer z podstawą do Jazz'a...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2014 Kurczę, jednak zamawiam motokoc i jeszcze jeden kolega do piaggio liberty . Trzeba szybko łapać Rzela, gdzieś tu się pewnie schował. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Joshua_77 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Kurczę, jednak zamawiam motokoc i jeszcze jeden kolega do piaggio liberty . Trzeba szybko łapać Rzela, gdzieś tu się pewnie schował. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Hey KriSSo!!! Daj znac jak bedziesz juz wiedzial jakie koszta sa tego motokoca do naszych Burgmanow;-) Ps. Latasz gdzies dzisiaj wieczorkiem?;-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2014 Chcemy wieczorkiem trochę polatać... ale to o tym tutaj http://www.forum.burgmania.net/topic/18029-szczecin-noca/page__st__200__gopid__373749#entry373749
ALFI Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Ładnie ułożony kocyk, Wojtku. Powiedziałbym że nawet książkowo. W StolYcy tak nie potrafią. Zaletą wielką tego dobrodziejstwa jest to że możesz latać nawet zimą, a dzisiejszy wieczór do ciepłych chyba nie będzie należał. Na kulanko jak znalazł...
Sobier Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Super sprawa taki kocyk sam o tym myślałem .
qubel Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Mariusz, wracając do naszego niedzielnego spotkania, Janusz, również chciałby odkupić od Ciebie kufer z podstawą do Jazz'a... Wiem, już z Nim nawet na ten temat rozmawiałem, kufer mam w garażu, ale płytę muszę odebrać od nowego właściciela mojego poprzedniego konia. Jak tylko Janusz sie wykuruje, ogarniemy temat
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2014 Koledzy, jak tam dzisiejsze spotkanie...?! Czy pomimo trochę deszczowej pogody frekwencja dopisała...?! Ja niestety nie mogłem uczestniczyć w dzisiejszym spocie, nad czym bardzo ubolewam... :-( Muszę przyznać, że już się za Wami stęskniłem ;-) Tymczasem bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam.
minimi1 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 zimno, padał deszcz, był nowy pantheon 150
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2014 Ładnie ułożony kocyk, Wojtku. Powiedziałbym że nawet książkowo. W StolYcy tak nie potrafią. "Książkowo" ułożony koc - bo to zdjęcie folderowe, zresztą z trochę innym modelem niż przeze mnie zakupiony... Chociaż mój również został zamontowany "książkowo" i również jest ładnie ułożony... ;-) Przy najbliższej okazji zrobię zdjęcie i pokażę. Pozdrawiam serdecznie kolegów ze stolicy. zimno, padał deszcz, był nowy pantheon 150 Piotruś, a to nie jeden (czarny lub srebrny) z tych dwóch Pantheon'ów, które były z Wami już tydzień temu w lodziarni na Pl. Orła Białego...?!? A przy okazji, gdybyś wyposażył swojego X-Max'a w motokocyk, nie czuł byś tak tego jesiennego zimna... ;-) Pozdrawiam
Rogierro Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Piotra nie było tydzień temu na spocie i na lodach, dlatego nie skojarzył ale to był czarny Pantheon. Ja mimo, że nie mogłem wczoraj podjechać burkiem to chociaż pojawiłem się autem małżonki żeby przypasować jakąś kamizelkę w rozmiarze M. Dziękuję koledze grota10 za udostępnienie swojej kamizelki. Mimo pogody frekwencja była niezła chyba 8-9 maszyn. Co się później działo nie wiem, bo musiałem jechać po córę na trening.
minimi1 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 pantheon na gdanskich numerach. Kocyk kojaży mi się nieodmiennie z Osą przykrytą taką specjalną gumowaną płachtą i dziadkiem z wędką przez plecy jadącym na ryby koniecznie w białym orzeszku
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2014 pantheon na gdanskich numerach. Kocyk kojaży mi się nieodmiennie z Osą przykrytą taką specjalną gumowaną płachtą i dziadkiem z wędką przez plecy jadącym na ryby koniecznie w białym orzeszku Ło kurczę, Piotrze dałeś teraz po plecach A ja już miałem zamawiać ten motokoc. W tym układzie, w obawie jakie będziesz miał o mnie zdanie PO zakupie, chyba jednak zrezygnuję :clapping: P.S. No to wiem już, co Wojtkowi kupić na imieniny/urodziny . Trzeba mu dokupić wędkę
minimi1 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 No co ja zrobię stary już jestem to i skojarzenia mam takie PRL-owskie
Elvis Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Nie chcem ale muszem ... Jutro lecę puszką do grodu Kraka ... na kilka dzionków ... jak znajdę czas to zapodam kilka fotek z pobytu ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2014 Jest ładna pogoda, choć wczoraj się nie zanosiło. Jadę na 3-4 godzinki: Chociwel, Nowogard, Kamień, Dziwnowek, Międzyzdroje (na gofra i kawkę), Wolin, Stepnica. Niespiesznie, podziwiając złotą polską jesień. Startuję z grubsza o 10.00. Myślę, że 10.15-10.30 powinienem być koło Pizza Hut na Słonecznym i tam - kto chce - możemy się spotkać. ------------- Czyli jadę sam
grota10 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 No to i ja wybieram sie do polatania.Troche pozno wstalem i spoznilem sie na wycieczke z ArtCho.Zatem troche sie ogarne i lece,gdzies w kierunku gryfina po NRD-owskiej stronie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2014 No w domu. Z trzech godzin zrobiło się 5,5 Ładne okolice, ale nawierzchnia i zwyczaje na drodze do d... W sumie tylko 2 razy chcieli mnie zabić, to i tak niezły wynik (raz na czołówkę). Ale Maciejewo zaliczone, morze, Międzyzdroje i goferek
Rekomendowane odpowiedzi