Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Ja raczej będę. Jednak nie będę...
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Ja raczej będę. Jednak nie będę... A jednak byłeś. Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie.
Elvis Opublikowano 18 Września 2014 Autor Opublikowano 18 Września 2014 Ja raczej będę. Jednak nie będę... A jednak byłeś ... Podziękowania dla wszystkich za spotkanie ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 I za lodzika!
wooferai Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Ech, takim to dobrze....:-)) No i które lodziki lepsze, Marczak/Piłsudskiego czy Koński Kierat?
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2014 Widzę, że frekwencja faktycznie dopisała i na spocie pojawiły się nowe skutery i ich właściciele... Żałuję, że nie mogłem dzisiaj być z Wami... :-( Może uda mi być i spotkać z Wami na następnym spocie... Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia. P.S. A tak na marginesie, ta "włoska" lodziarnia na Pl.Orła Białego, z tym miejscem dla skuterów, to bardzo fajna, niezwykle urokliwa i klimatyczna "miejscówka"... a na dodatek właściciel - Marek, jest również właścicielem stylowego, włoskiego skutera m-ki Vespa...
Elvis Opublikowano 19 Września 2014 Autor Opublikowano 19 Września 2014 Zapomniałem wczoraj więc ... pochwalę się teraz ... Po raz drugi w radio Stargard wygrałem 2 bilety do kina ... A zatem dzisiaj, o godz. 20.00, w kinie Helios Outlet w Szczecinie, oglądam specjalny pokaz premierowy filmu Miasto 44 ... Cóż ... znowu miałem farta ... No i jeszcze jedna sprawa ... i znowu dotyczy chwalenia ... Bo dzisiaj, po raz kolejny, udało mi się dodzwonić do naszego lokalnego radia, które tym razem podarowało mi zaproszenie do klimatycznej restauracyjki Tajemniczy Ogród ... Jako że małzonka kina nie lubi, to z restauracyjki będzie zadowolona ... Tymczasem lecę na seans do Heliosa ...
qubel Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Może coś dziś, gdzieś w końu razem? Ktoś chętny?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2014 Ja być może podjadę pod Pleciugę dziś, ale dopiero o 22:30, wcześniej pewnie się nie uda. Zobaczymy.
Rogierro Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Ja odpadam, machnąłem dzisiaj 103 km rowerem i właśnie regeneruję się zimnym piwkiem. Tomek (Joshua) też dzisiaj nie polata, bo się bawi na weselisku. Ale życzę miłej polatanki.
qubel Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Ja być może podjadę pod Pleciugę dziś, ale dopiero o 22:30, wcześniej pewnie się nie uda. Zobaczymy. Zadzwon do mnie wczesniej to sie umówimy, Wojtek coś mi mówił, ze chciales oblukac sprzet. 519 155 445
Rzelu Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Tradycyjnie zapraszam na czekoladę i powietrze z kompresora.
Elvis Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 Nie wiem czy też to widzicie ale ... niestety, zbliża się jesień ... mam tylko nadzieję że jak najdłużej będzie ciepła ... Dzisiaj, późnym popołudniem ... A wracając na wieś zauważyłem ... że nad wieś nadciągnęła wieczorna mgła ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Ładnie, Elvis
lusia Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 A CZY W NIEDZIELĘ czyli jutro ktoś chętny do polatanki?
Elvis Opublikowano 20 Września 2014 Autor Opublikowano 20 Września 2014 A CZY W NIEDZIELĘ czyli jutro ktoś chętny do polatanki? Zgłaszam się ... na popołudnie ...
burgifan Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Nie wiem czy też to widzicie ale ... niestety, zbliża się jesień ... mam tylko nadzieję że jak najdłużej będzie ciepła ... Dzisiaj, późnym popołudniem ... Piękne foty !
Elvis Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Mija niedziela ... pokulałem skuta wokół komina nakręcając prawie 100 km ... I zrobiłem kilka fotek ...
Jazz Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Elvis czy dzisiaj do południa nie jechałeś od strony Morzyczyna do Szczecina ?
Elvis Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Elvis czy dzisiaj do południa nie jechałeś od strony Morzyczyna do Szczecina ? Nie, nie ... nie jechałem ... Ale ... Około 13 z minutami wracałem puszką ze Szczecina na swoją wioskę i na wysokości Motańca mijałem 3 skutery jadące w kierunku Szczecina ... no przyznać się kto hasał na 2oo ...
minimi1 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Czy ten o ktorym mysle kupił już motokoc i go zamontował?
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Witajcie, minimi1, owszem zakupiłem, dzięki uprzejmości i pomocy kolegi Rzela - za co bardzo serdecznie Jemu dziękuję !!! W dniu wczorajszym, w późnych godzinach popołudniowych, odbyło się przekazanie przesyłki z produktem firmy Tucano Urbano. Tym produktem był zamówiony wcześniej Termoscud R044, motokoc dedykowany do skutera Yamaha Majesty 400. W dniu dzisiejszym koc został zamontowany, nawiasem mówiąc, montaż "dziecinnie prosty" - jak na pierwszy raz, z instrukcją w ręku zajął jakieś 15-20 minut. Zwieńczeniem zakupu i montażu była oczywiście pierwsza jazda z motokocem... Panowie jestem zadowolony a nawet zachwycony :-) Super sprawa !!! W końcu ciepło w nogi, a nawet "jajka"... Wygląda fajnie a sprawdza się rewelacyjnie i wcale nie jest trudne wsiadanie czy zsiadanie a może powinienem powiedzieć wysiadanie ze skutera i nawet zdejmowanie nóg z podestów nie odbiega znacznie od ruchów wykonywanych bez zamontowanego motokoca. Po pierwszym przejeździe szczerze POLECAM i dziwię się sobie, że dopiero po trzech sezonach wpadłem na pomysł jego zakupu. A wygląda to mniej więcej tak: Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Sympatycy KriSSo Opublikowano 23 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2014 Aha, szkoda, że nie ma żadnej fotorelacji z montażu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi