Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Krzysiu, nie za wiele ok 40 km tylko, ale Jola z Waldkiem ok 100 chyba, a Kot ze 70
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Na wieży świetna fotka wyszła
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Siemanko Dziś niestety mam wyjazd do Kostrzyna nad Odrą Lipa totalna.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Romano... prócz zapowiadanej, niekorzystnej na dziś aury ja też mam dzień zawalony totalnie... Niestety w tym tygodniu muszę odpuścić. Miałem nadzieję, że będę miał wolne drugiego na przejazd starych aut, gdzie motocykliści też się spotykają na tej imprezie, ale niestety, niektórzy koledzy z pracy mają w du... innych, poszli sobie na majowe wolne i dosypali mi godzin od chuchu... Nie mogę powiedzieć nie, bo już obstukałem wolne na majówkę, więc zwieram tyłek i ruszam jutro w maraton, za to dziś muszę wszystko pozałatwiać, co tam mi zalega...
romano77 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ok Panowie, dzięki za info. Pozdrawiam.
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2015 Witaj Piotrze Zapraszamy w czwartek na spotkanko o 18 -tej na Pl. Rybaka
Piotrek JETMAX Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Miło by było ale pracuje na nocki i na 18.20 jade na prom i nie bardzo moge mam wolne tylko weekendy
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2015 Jakoś dostosujemy się do Piotrka... Jak będzie wolne i pogoda, to można o 16-16,30 się spotkać czasami...
romano77 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Cześć , fajnie że się ujawniłeś na forum, pozdro.Jak coś to podjedziemy pod prom.
wd40 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 jutro sa biegi w s-ciu na plazy chyba o 11 , corka biegnie , moze sie wybiore jak bedzie sloneczko
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2015 A ja dziś jadę do Świnoujścia z rodzinką 4oo . Musimy koniecznie zaliczyć jakieś lody z dziećmi. Co polecacie? P.S. Polecimy przez Niemcy, zahaczymy o U-Bota i potem Świnoujście - spacer promenadką, rybka, lody i już
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 4oo?! Wysłane z mojego ukochanego super iPadzika przez Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2015 No tak, a nawet 8oo - żony, 2 dzieci i 3 znajomych nie wpakuję na skuter Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romano77 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Najlepsze lody na ul. Matejki!!!! goferki rewelacja.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Strasznie żałuję, że dziś cały dzień w robocie byłem... na pewno bym was oprowadził po mieście Ale majówka coraz bliżej
KOT66 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 no....naumialem sie wklejac fotki aaa...dzieki slawojowi ...to z ostatniej wycieczki....mam jeszcze inne....uwaga.......
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 To będziesz teraz szalał Jak jutro będzie pogoda, to może jakieś małe spotkanie koło 16-tej? Piotrek mówił, że też powinien być...
Piotrek JETMAX Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dzieki Slawoy za spotkanko miło było porozmawiac oraz poznac was jeszcze raz dzieki i mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze i spotkamy sie pry muzeum . Pozdrawiam
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Norwegowie zapowiadają u nas pogodę na jutro, więc jestem dobrej myśli http://www.yr.no/sted/Polen/Vest-Pommern/Swinoujscie/time_for_time.html
KOT66 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 czemu niiiii......opiateg mogem poznijjj zjysc.......jak co na fonie jutro........
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2015 Dziś nie czwartek, jak łatwo zauważyć ale pogoda dopisała i żal było jej nie wykorzystać. Umówieni na 16-tą postanowiliśmy dotlenić organizmy na świeżym, pachnącym kwitnącym rzepakiem powietrzu. Razem ze Sławkiem, Gosią, Piotrkiem i Marcinem udaliśmy się na test prędkości jetmaxa, który licznikowo wyniósł 127 km/h. Po tym już tylko ze Sławkiem i Gosią odwiedziliśmy sąsiadów z NRD. Pogoda rozpieściła nas niesamowicie aż żal było wracać, ale jutro powtórka I Król z jetmaxem wracają z testu
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2015 Wow, GZ w Świnoujściu i okolicy rozrasta się w błyskawicznym tempie! SUPER !!! Kolejne nowe twarze i nowe maxi skutery. Świetnie, zawsze uważałem że macie potencjał i największe możliwości z całego województwa zachodniopomorskiego. Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratuluje. Do zobaczenia już wkrótce.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2015 No świetnie było... Aż mi się spodnie przylepiły do nóg, tak gorąco w słoneczku było... Robsson, na ostatnim zdjęciu wyglądam jak rycerz z piką (kopią) ze znaku drogowego ... Jak masz w pełnej rozdzielczości, to podeślij mi fotki na mail w pełnej rozdzielczości... Jeszcze moje fotki Pierwsza z niedzieli, kiedy to chłopaki mnie postanowili podrażnić w pracy jazdą w pełnym słoneczku... A tu pojechaliśmy zobaczyć, jak "pachnie" rzepak... Zapach może nie, ale widok był zacny
Rekomendowane odpowiedzi