Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planował to od lat. :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, robimy coś w tygodniu? Jakiś spocik?

• Klubowicze
Opublikowano

Środę mam wolną, jak coś... Ciekawe jaka pogoda nam dopisze, bo prognozy raczej nie na 2oo...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja chętnie, jeżeli na 2oo to ja bez silnika ;)

Opublikowano

Robbson mogę cię na hol wziąć, ciekawe przy jakiej prędkości puścił byś linkę :-). Środa mi pasi, może o 16:00?

• Klubowicze
Opublikowano

Oki, a więc środa, tylko jeszcze gdzie, czy zostawiamy to pogodzie??

Opublikowano

Jeśli na 2oo to trzeba się organizować w południe . Jeśli inny środek transportu to bez znaczenia.

Opublikowano

elo...jak by kto chciał to mam na sprzedaż swojego nolana n 103 classic roz.m ...info na fona:)...na razie wzmianka tylko u nas :)...

• Sympatycy
Opublikowano

Ja na 4oo, ale nie ma problemu żebym gdzieś za Wami podążał (oby nie przez prom). Godz 16 - pasuje ale gdzie? Dostosuję się do decyzji starszych Braci :)

• Klubowicze
Opublikowano

Robsson zawszę Cię na plecaczka mogę zabrać :)

• Sympatycy
Opublikowano
:Jumpy: Sławku, utrzymasz blisko 300-kg potwora z Robssonem za plecami? :notworthy:
  • Sympatycy
Opublikowano

Ja tam drobniutki jestem ;) nawet do kufra bym się zmieścił ale bez kasku :)

Chopy - dejcie znak jak i gdzie

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki :)

Oglądałem ten kask i całkiem spoko, ale Ty w szczękowcu? I bardzo dobrze, będzie bezpieczniej a tego nigdy za wiele.

Czekam na info ws środy - będę czujny :)

Pozdro

• Klubowicze
Opublikowano

No latem z otwartą mordą i tak trzeba będzie jeździć, ale jednak na szybkich przelotach ze szczeną bezpieczniej... Na miasto obecny Jet będzie w użytku :)

• Klubowicze
Opublikowano

No i spotkali się ponownie :) Ja z Romano nawet na 2oo ale zimno było, jak cholera... Fajnie się gadało, szkoda że Romano ucieka nam w morze, ale kawka w McD zawsze smakuje w każdym, doborowym towarzystwie :photo: Zapraszamy resztę Świnoujścia na następny raz....

2995be025c28f590.jpg

Opublikowano

Było super, zawsze fajnie się spotkać. Dzięki.

• Sympatycy
Opublikowano

Cieszę się, że udało się nam spotkać. W końcu zobaczyłem 750-tkę Romka z odlotowym tłumikiem i zajefajną kanapą.

Dzięki Sławku i Romku :)

Opublikowano

Panowie dobrze by było wrócić do czwartkowych spotkań o godz 18,00. Ja pracuje do 17,30 i niestety nie mogę podjechać i pogadać z wami, Myślę że w miarę wydłużającego się dnia i nadchodzącej wiosennej pogody zmienimy czas spotkań na 18.00. Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

W zasadzie jestem za, bo jeszcze teraz za wcześnie na 2oo, więc można przyjść nawet po zmroku na kawkę do McD... Zobaczymy w następnym tygodniu, bo nie mam jeszcze nowego grafiku...

• 1 miesiąc temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

W zasadzie jestem za, bo jeszcze teraz za wcześnie na 2oo, więc można przyjść nawet po zmroku na kawkę do McD...

No to jutro czwartek, więc ?

Ja jestem gotów :)

• Sympatycy
Opublikowano

Może zechcielibyście przyjechać na ognicho do Szczecina? :D

• Klubowicze
Opublikowano

Krisso... Robsson uziemiony, bo ma dyżur na telefonie (wodociągi), a ja brałem taką możliwość przyjechania na 2oo (samochodem za drogo :P, bo moja Siena 1600 pali jak smok zimową porą), ale aura zapowiadana na jutro nie napawa mnie optymizmem. Zresztą spotkanie o 18-tej, jakieś trzy godzinki u was i powrotna droga około 22-23-ciej w wieczornych temperaturach około 3-4 st.C... Ja może dałbym radę, ale Gośka by mi zamarzła :D...

Robsson - ja jak najbardziej chętny na spotkanie, najlepiej na 2oo... A jak nie da rady to McD musowo :) Koty, Dareckie i reszta Świnoujścia, określać się na tak. Najwyżej swoje "Jajco" sobie zrobimy, jako że My nie gorsi od Szczecina :P

• Klubowicze
Opublikowano

18-ta McD?

• Sympatycy
Opublikowano

oczywiście :clapping: