burgifan Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Elvis, bardzo Cię lubię, ale nie obraź się, ale faktycznie Wojtek ma rację, po jasną ch...ę ten sam temat, po prostu zgłupieć można. Kiedyś po otwarciu zachodniopomorskiego były 3 tematy, a teraz już ponad 10. Od takiego nawału nowych tematów przestaje mi się chcieć wchodzić i czytać po kolei, nie lepiej tak jak kiedyś ? Pozdrawiam Stargard
qszysiek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Popieram Burgifana, jakość nie ilość.
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Irku, na pewno jak bedzie ciepło i zgodnie z ideą mini-wypraw na jeden dzień. Niestety na dłuższy wypad raczej nie będe miał czasu... Pozdrawiam
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2015 jak bedzie ciepło i zgodnie z ideą mini-wypraw na jeden dzień. Będziemy Wojtku w kontakcie. Może wasze "mini" zejdzie się z naszym "midi" i wtedy chociaż jeden dzień śmigniemy razem,
Bob Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Oj tam... czepiacie sie.. przeciez na12 aktualnych tematow w zach-pom tylko 8 rozpoczol Elvis
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie ma sprawy, będziemy w kontakcie.
wooferai Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Za Maćkiem, wystarczy stary temat podkleic.
Sobier Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 No to drogi Wojtku czekamy na jakiś termin .
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2015 no i fajnie.. .
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2015 No to drogi Wojtku czekamy na jakiś termin . Wiesz Wojtku my nie możemy tego przeoczyć. Co tam.
Sobier Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiesz Wojtku my nie możemy tego przeoczyć. Co tam. A może już Nas mają dosyć?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Czemu dosyć? Coś Ty. Ostatnio było super, jak byliście.
Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2015 A może już Nas mają dosyć? Żadne dosyć. Z przyjemnością poinformujemy Was o naszych planach i jeśli tylko się uda zgrać terminy, z jeszcze większą przyjemnością przejedziemy się wspólnie z Wami na mini-wyprawę. :-) Pozdrawiam.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2015 Zbliża się czas wypraw Tak mnie natchnęło, bo właśnie obejrzałem na rbb (niemieckiej TV) ciekawy film o twierdzy Küstrin. Myślę, że za radą minimi warto wybrać się tam z celem: pojechać do Kostrzyna po polskiej stronie, obejrzeć stare miasto (te ruiny), po niemieckiej stronie Küstrin-Kietz (opuszczone koszary artylerii) i wrócić "Niemcami". Jeśli będzie czas to jeszcze po naszej stronie warto rzucić okiem na rozlewiska Warty. Myślałem jeszcze o wzgórzach Seelowskich, o których też pisał minimi, ale zastanawiam się czy nie jest to zbyt odważny plan na jeden dzień. I to jest wycieczka na cały dzień. Z nastawieniem się na spędzenie paru godzin na zwiedzanie (co, nie poznajecie mnie? Ten co chce tylko jechać). Mam nadzieję, że na wiosnę się uda! Zanim pojedziemy minimi i Rzelu przygotują nas trochę pod kątem historycznym Dla tych, co są na Fejsie: https://www.facebook.com/twierdza.kostrzyn?fref=ts . Dla tych co nie są na Fejsie: http://muzeum.kostrzyn.pl/. To na mnie zrobiło wrażenie - pełne miasteczko z paradenplatz i z tramwajami!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2015 (...) Artur ... które rozlewiska Warty masz na myśli ... w Słońsku? ... czy może coś innego? ... Właściwie w Słońsku, ale to, co jest pod Kostrzynem też jest fajne (taka dłuuuga prosta przed wjazdem do Kostrzyna). I są tam miejsca, z których można obserwować.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Artur, bardzo się cieszę, że wraz z nadejściem wiosny wróciłeś do nas z nowymi pomysłami i chęciami do wspólnych mini-wypraw. Czekamy na cieplejsze dni i startujemy w tym temacie. Pozdrawiam
Arti23 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 może też bym się wybrał ale z moją 125 mogę nie dać za Wami rady
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Przez pół roku jeździłem Burgmanem 125 cc i dawałem radę jechać za Kolegami na praktycznie każdej wycieczce, więc Ty również nie będziesz miał z tym problemu. Problem będziesz miał inny - do Niemiec nie można wjechać motocyklem 125 cc na kat. B., no chyba, że masz kat. A.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Cały czas chodzi mi po głowie ten wyjazd ----> Rugia, czyli powtórka z ubiegłego roku. Wspaniały wypad. Ciekawe, czy w tym roku pojedziemy i kiedy?
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Gdyby brakowało Wam 5-go koła u wozu albo raczej 3-go w sqcie to ja bardzo chętnie na Rugię pojadę... Ja chcę, ja chcę
Rogierro Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 No ja też chętny na Rugię jestem i proponuję też powtórzyć Niederfinow w trochę większym składzie może tym razem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Rownież z przyjemnością zaliczę obie mini-wyprawy.
Rekomendowane odpowiedzi