JAKUBKO Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 w piotrkowie byliśmy o 21 zmoczeni i zmarznięci ale warto było jad dojedziemy to wstawimy jakieś foty z powrotu jak nie zamarzł telefonik a te foty z grecji to w jakim programie obrobione w fotoszopie?
gumis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Jak wracałem autem w piątek z Chorwacji minąłem za Zagrzebiem Zibiego na Tmaxie. Pozdro
Sympatycy Radoslav Opublikowano 4 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2014 Dzis bylo plażowanie i objazd jednego palca polwyspu Halkidiki, a ten palec to Kassandra. Tu kilka zdjęć z dzis https://picasaweb.google.com/109432950204280622917/Grecja04052014 Wreszcie trochę slonca
RONIN Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Te zdjęcia zastąpią wszystko co chciałbym napisać na temat dzisiejszego dnia Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Pazdzioch, Paździoch... Ale się sfrajerzyłeś, że nie pojechałeś z nami
Jarek_PL Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 No w końcu jest Wam czego zazdrościć Może i mało uważnie śledziłem ten temat, ale już się pogubiłem z tymi waszymi grupami. Zibi widziany dzisiaj koło Zagrzebia, Ronin z załogą w Grecji a Jakubko w Polsce Nie nadążam. A gdzie nie pijący Paździoch ?
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Jacki może i się sfrajerzyłem ale po wczorajszych 1000 km z czego 600km w deszczu 14 godz w siodle i temp powietrza plus 5 do plus 2 podczas ostatnich godzin jazdy nie pozwala mi myśleć o jeździe 200 pozytywnie w najbliższym czasie. Ale widać że Grecja wynagrodziła Wam trudy naszej wyprawy.
Rafi Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 No w końcu jest Wam czego zazdrościć Może i mało uważnie śledziłem ten temat, ale już się pogubiłem z tymi waszymi grupami. Zibi widziany dzisiaj koło Zagrzebia, Ronin z załogą w Grecji a Jakubko w Polsce Nie nadążam. A gdzie nie pijący Paździoch ? a będzie jeszcze gorzej, bo grupa grecka dzieli się pojutrze na grypę kosowską (Ronin, Konrad) oraz grecką właściwą ? (Jack, Radoslav42, ja), która poplażuje na pięknych greckich plażach dzień, dwa dni dłużej i wraca do Polski czym prędzej. Obie podgrupy mają nadzieję, że będzie im oszczędzone koszmaru grupy Paździocha. My już swoje dostaliśmy w Albanii?Jutro mamy nadzieję speregrynować drugi półwysep.
RONIN Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ja to już się zacząłem zastanawiać czy Paździoch w ogóle z nami był, sprawdziłem i nie ma go na żadnym zdjęciu, dobrze się ukrywał ;-). Dla zainteresowanych wrzucam parę fotek z drugiej karty. Zacznę od tych najchłodniejszych Lovcen 2 stopnie na plusie ;-) Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
Jarek_PL Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Wasze zdjęcia to jak 4-pory roku Zibiego Macie JAJA. Z majówki zrobiliście rajd przetrwania. Podziwiam Współczuję Zazdroszczę Szacunek
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2014 Wasze zdjęcia to jak 4-pory roku Vivaldiego. Macie JAJA. Z majówki zrobiliście rajd przetrwania. Podziwiam Współczuję Zazdroszczę Szacunek Zdjecia macie napewno Super. Już przynajmniej 1 kwalifikuje sie do zdjecia miesiąca maja. Życzę ciepelka jak w domciu;-) wrzuccie wiecej fotek
RONIN Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Pojezdzili , teraz pojedzą i na plażę Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Bogart58 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 a będzie jeszcze gorzej, bo grupa grecka dzieli się pojutrze na grypę kosowską (Ronin, Konrad) oraz grecką właściwą ? (Jack, Radoslav42, ja), która poplażuje na pięknych greckich plażach dzień, dwa dni dłużej i wraca do Polski czym prędzej. Obie podgrupy mają nadzieję, że będzie im oszczędzone koszmaru grupy Paździocha. My już swoje dostaliśmy w Albanii?Jutro mamy nadzieję speregrynować drugi półwysep. W Kosovie koniecznie Prizren. Fajne miasto z fajnym klimatem. Prisztine można sobie darować......... no, może jeszcze Mitrovica, aby poczuć prawdziwe kosovskie "klimaty" Na granicy "Kosowarzy" zmuszą Was pewnie do wykupienia "ichniego" ubezpieczenia. W Kosovie zielona karta niestety nie działa Pozdrawiam i zazdroszczę
Rafi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 No i pojeździliśmy i pojedliśmy, ale nie poopalaliśmy się. Przyszła chmura i...? Wróciliśmy zatem na naszą Kassandrę i tu...piękne słońce i było chyba cały dzień ? No cóż, czasem tak bywa.
RONIN Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Słońce było tylko niektórym chciało się dalej jechać a widoki i miejscówka była pierwsza klasa Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka Niektórzy zapatrzyli się w BMW F800GS Kondzia i zapomnieli, że burgman to skuter a nie terenówka ;-) Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2014 Właśnie ze Sławkiem stwierdziliśmy, że Paździoch jest jak radio: ciągle gada, chociaż nikt go nie słucha, ale jak wyłączysz, to czegoś brakuje
Rafi Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ronin z Elizą i Konradem pojechali na Kosowo, my w trzy skutery (Jack, Radoslav i ja) zostaliśmy w nadziei na plażowanie w dniu dzisiejszym...jak to mówią nadzieją jest matką...bo pochmurno i zimno jak na Grecję się zrobiło. No cóż, najwyżej poleniuchujemy i wyśpimy się na zapas przed drogą powrotną ?
RONIN Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Meldujemy ze słonecznego Kosova, po drodze oczywiście zahaczylismy o śnieg, a Grecja płakała jak wyjeżdżaliśmy ;-) PRIZREN -KOSOVO Góry w drodze do Prizren, to miejsce jest na wysokości ponad 1500 m.n.p.m. SKOPJE Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rafi Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Super, że dojechaliście szczęśliwie. My nie poplażowaliśmy. Zachmurzyło się i...tak zostało ? Jutro ma być ładnie. Zostajemy zatem też jutro w nadziei na plażowanie i...na zrobienie hamulca w hondzie Jacka. Skończyły się, ale po wymianie okładzin zablokowały się tłoczki. Jack ze Sławkiem jutro jadą do Salonik ogarnąć temat. Trzymajcie się ciepło i szerokości.
RONIN Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 W Skopje przez moment poczuliśmy się jak w Londynie Ale najbardziej spodobał się nam Prizren w Kosowie Kondzio wyglądał podejrzanie, więc został zatrzymany ;-) Podziwialiśmy również wyjątkowe zdolności kosowskich elektryków A zakończyliśmy oczywiście na kebabie Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 7 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2014 U mnie hamulce jako tako ogarnięte w serwisie hondy w Salonikach. Zaciski były zapieczone. Umiejętności mechaników raczej przeciętne. Koło się nie obraca swobodnie, ale: "Panie, tak ma być". Koszt na szczęście tylko 55 E razem z nowymi kolcami. Popołudnie spędziliśmy na plaży zarzywając kąpieli słonecznych i morskich (te raczej krótkie, bo woda jednak zimna). Pogoda cudowna,jak marzenie. Właśnie ze względu na pogodę zrezygnowaliśmy z Bułgarii. Jutro rano ruszamy w stronę Polski.
RONIN Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 My dojechaliśmy za Belgrad w Serbii do mojego znajomego i właśnie testujemy tutejszą rakiję. Na granicy Kosowa z Serbią oczywiście problem z nielegalnym wjazdem na terenie Serbii, okazało się że posterunek serbski jest w tym samym budynku co Kosowski, już mieliśmy zawracać do Czarnogóry, ale Serbowie przymkneli oko i wjechaliśmy na dowody osobiste.
RONIN Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Zostaliśmy jeszcze jeden dzień w Serbii, po wycieczce do Novi Sadu trafiliśmy do piwnicy sąsiada Darko w Jazak, Kondzio zachwycał się beczkami Po wizycie w piwnicy było pozowanie do zdjęć Nie wiem jak jutro dojedziemy do Polski, chyba Eliza musi nauczyć się prowadzić Gilerę ;-) Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 No no coraz bardziej podoba mi się ta Wasza " Majówka na Bałkanach" .
Rekomendowane odpowiedzi