Michu2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 bo to jest parada motocykli,i najprawdopodobniej nikt auta nie wpusci do kolumny, nie tylko nasze skutery tam będą... no i wszystko jasne!
boochos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Maciek, ale w piątek jedziesz z nami??? Ja bym umówił się z kolegą tam co Doktorek by do nas dobił - czasowo - zero strat... Grzechocnik - a to żeś niespodziankę sprawił - BRAWO, BRAWO !!! Powiedzcie Jaro_4setce, temu z Białegostoku, żeby sobie zostawił wszystkie złośliwości, że niby tak docina niezłośliwie, acha!
jaro_4setka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Powiedzcie Jaro_4setce, temu z Białegostoku, żeby sobie zostawił wszystkie złośliwości, że niby tak docina niezłośliwie, acha! będziesz mógł mi to prosto w twarz powiedziec w Olsztynie,łatwo mnie rozpoznasz,będę na prawie nowym srebnym burgmanie 650... sorry za OT,ale już nie mogłem wytrzymac
avanturnik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Szymon - ja nie mam kłopotu z Twoim kaskiem - można to przy okazji załatwić, ani ze Świętą Lipką - zajedziemy - dobrze, nie zajedziemy - też dobrze - ja tam byłem nie raz. W Biskupcu przed rondem z którego wskakuje się na trasę 16 na Olsztyn jest stacja BLISKA a nie BP tak jak napisałem - moja pomyłka. To po drodze więc może tam się umówisz na przymiarki? O której Szymon planujesz wyjazd z Suwałk?
jaro_4setka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Szymon - ja nie mam kłopotu z Twoim kaskiem - można to przy okazji załatwić, ani ze Świętą Lipką - świętą lipkę można załatwic w niedzielę ,droga powrotna,wtedy już będzie na luzie...
boochos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Macio, ale ja się pytam czy jedziecie w piątek z nami??? bo coś wcześniej tylko o sobocie mówiłeś... a kask to tylko przy okazji, przymierzy - dobrze, nie przymierzy - drugie dobrze ja planuje wyjechac z Suwałk tak by w Olecku byc ok. 13, co by z Makim i tym kolegą z Białego na prawie nowym królu się spotkac...
Klubowicze Doktorek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Maciek odnośnie zmiany trasy to muszę wpomnieć, o dziurach po zimowych w jezdniach , na których możemy uszkodzić nasze maxi skutery
boochos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Maciek odnośnie zmiany trasy to muszę wpomnieć, o dziurach po zimowy w jezdniach , na których uszkodzić nasze maxi skutery Czyli,ze przez Mrágowo jest lepsza nawierzchnia???
Klubowicze bargacz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Maciek, coś się wymyśli z noclegiem, najwyżej oddam swój pokój. Michu2012 przyjeżdżasz w piątek czy w sobotę ? Proszę o info od Was do czwartku rano , gdyż posilki są tam dowożone i muszę podać ich ilość.
avanturnik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Adaś-jesli jest kłopot to odpuszczamy przyjazd w piątek i bedziemy taj jak deklarowaliśmy w sobotę rano.
Klubowicze bargacz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie ma klopotu, już jest dla was pokój (ja też mam). Jesteście wliczeni w posilki i musicie być
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam pytanko,czy w tym hotelu będą ręczniki?,bo jak tak to możemy trochę zaoszczędzic na bagażu,co prawda nie wiele,ale na to miejsce można wrzucic buteleczkę...
avanturnik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Podziękowania Adasiowi i Szymonowi za pozytywne załatwienie sprawy noclegu z piątku na sobotę. Jutro chyba będę miał możliwość oblukania i oceny stanu technicznego nawierzchni trasy podstawowej oraz alternatywnej. Zdam krótką relację i zdecydujemy którą drogą poturlamy.
Klubowicze bargacz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam pytanko,czy w tym hotelu będą ręczniki?,bo jak tak to możemy trochę zaoszczędzic na bagażu,co prawda nie wiele,ale na to miejsce można wrzucic buteleczkę... Są , a czy zamierzasz przywieść z Białegostoku coś specjalnego? bo tu Lidle i Biedronki są a buteleczkę i tak zawija się w ręcznik
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Są , a czy zamierzasz przywieść z Białegostoku coś specjalnego? bo tu Lidle i Biedronki są a buteleczkę i tak zawija się w ręcznik mam mały zapas w domku... tylko nie wiem jak to będzie z degustacją zapasów,bo jestem na antybiotyku
Michu2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Maciek, coś się wymyśli z noclegiem, najwyżej oddam swój pokój. Michu2012 przyjeżdżasz w piątek czy w sobotę ? Proszę o info od Was do czwartku rano , gdyż posilki są tam dowożone i muszę podać ich ilość. ja przyjadę w sobotę "rano", poniewa z w piątek niestety pracuję. A tak ogolnie to o której najlepiej starać się dojechac, aby dostać zakwaterowanie i wyrobić sie z Wami na paradę?
GrzechoCnik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 mam mały zapas w domku... tylko nie wiem jak to będzie z degustacją zapasów,bo jestem na antybiotyku o degustację się nie martw. Jakoś to załatwimy Tylko że te parady i inne atrakcje będą ograniczać ilość spożycia. Ale jak masz coś dobrego to na spróbunek trochę weź i dobrze zawiń w stringi, żeby się nie straciło.
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dobrze,że parada dopiero o 12:30
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ...tylko nie wiem jak to będzie z degustacją zapasów,bo jestem na antybiotyku Spoko, spoko - jakoś się to obejdzie... Przywoz zapasy!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 .......... Adaś, a parasolki będą? Chyba będą potrzebne w sobotę. Ale Ewcia wywróżyłaś.
Klubowicze bargacz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W związku z obsuwem parady, wyjazd na nią o godz. 12.00 (najpóźniej)
Klubowicze Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Chyba będą potrzebne w sobotę. Ale Ewcia wywróżyłaś. Wrzonio, daj spokój nie kracz...
boochos Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ciepły, przelotny nikogo nie wystraszy... Uwaga G-P i Ełk, ja podjade do Ełku zamiast do Olecka, więc do Giza możemy poleciec ta drogą co kiedyś wracaliśmy. Może spotkajmy się na tej stacji benzynowej obok ronda przy wlocie z augustowa, to może się nie zgubię...
CZARO Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 czyli w Ełku o której ?? Białytsok o której wylatuje w trasę??Białytsok czyli chyba Jaro4setka?
Klubowicze MAKI Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Uwaga G-P i Ełk, ja podjade do Ełku zamiast do Olecka, więc do Giza możemy poleciec ta drogą co kiedyś wracaliśmy. Może spotkajmy się na tej stacji benzynowej obok ronda przy wlocie z augustowa, to może się nie zgubię... No nie stety - Ja dojadę póżniej pewnie gdzieś ok.19.00 - a więc pokulacie sami . Sory ale mam kursa do łomży i wrócę ok 15.00 . P.S Stacja nazywa się STATOIL - jeśli chcecie jechać przez Woszczele- Grabnik to pamiętajcie ! Statoil - w prawo na nową obwodnicę - kierunek Olsztyn - do końca obwodnicy na rondo (stacja lotos ) - tam na rondzie w prawo m. Siedliska do Woszczel i prosto w Wosczelach na Grabnik . W Grabniku na rozwidleniu w prawo i prosta na Giżycko ! Powodzenia !!
Rekomendowane odpowiedzi