Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Czaro to śpi z odpalonym forum hehehheee...
Marcino1 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Kurcze, faktycznie był... rozkojarzony jakiś jestem ostatnio... Dziękuję Wam za ponownego linka
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam, dopisuję się do listy - Orzechówka jeszcze nie wie ale będę męczył. Proszę o dopisanie do listy, wiek dzieciaków podaję na stan z kwietnia Orzech Orzechówka Oliwia prawie 7 lat Bianka 10 m-cy EDIT: Od piątku....
Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2013 Toć to siok !!! Orzeszki na Mazurach ! i to nie laskowe ! Czem chata bogata - a My się radujem !
Klubowicze Doktorek Opublikowano 22 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2013 Maki Olsztyn to jest Warmia a nie Mazury
Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2013 Na geografii to ja się znam ,a region W-M traktuję jak jedną brać .
Klubowicze Domel Opublikowano 22 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam szanownych kolegów, tak nieskromnie się zapytam czy znalazłyby się jeszcze trzy (2 + dziewieciolatek) miejsca, jeśli tak chętnie byśmy się stawili na rozpoczęcie sezonu z Wami. Pozdro. Aga Domel Jachu (9 lat)
jaro_4setka Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 oooooo co raz nas więcej,mam nadzieje,że większość będzie na maxi
boochos Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ooo... rzeczywiście zapisy, aż miło popatrzeć. Nie wiem czy to prawda, ale podobnież Bargacz zamówił już myśliwce - żeby na ten weekend chmury rozgonić-podobno słońce ma być jak żarówa. Eeech-słoneczko, jeziorko, MAXI, dobra zabawa-czego chcieć więcej??? zespołu WEEKEND...?!? PS .Marcino, na jakim etapie negocjacje trwają? Mam nadzieję, że starasz się używać wielu różnych argumentów, aby przekonać swą połówkę... Pamiętaj - wszystko dozwolone, aby przekonać swoją żonę - bez kłamstwa, ma się rozumieć...
jaro_4setka Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 znalazłem cos takiego, zobaczymy czy się sprawdzi,opisana jest pogoda nad morzem,ale morze jest blisko Olsztyna http://www.czasnadmorze.pl/pogoda-na-maj-2013-kwiecien/
boochos Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Jaro, Ty niczego nie szukaj , bo media kłamią. Mają być trzy F 16-ki od Bargacza i już! Pamiętaj-OKULARY SŁONECZNE, KĄPIELÓWKI i PATENT ŻEGLARSKI !
jaro_4setka Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Jaro, Ty niczego nie szukaj , bo media kłamią. Mają być trzy 16-ki od Bargacza i już! Pamiętaj-OKULARY SŁONECZNE, KĄPIELÓWKI i PATENT ŻEGLARSKI ! cos mi sie wydaje,że jak inni przeczytają o tych 16, to miejsca na liście na pewno zabraknie
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2013 Orzechówka przekonana, prosimy o największy pokój.
boochos Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 (...)prosimy o największy pokój. Też taką prośbę miałem... Wiadomo, w małym pokoju to - ani dzieci, ani rodzice ... nie odpoczną (...) Dla Szymona z rodziną będzie apartament(...) Moje trzy girlsy, już dziękują Bargaczowi :Jumpy: ja się dołączam ... i trzymam Adasia za słowo... na miejscu - specjalne podziękowania z mojej strony - gwarantowane
jaro_4setka Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 cosik Adaś nam listy nie aktualizuje... Domelka i rodzinki jeszcze nie odpisał...
Klubowicze bargacz Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lutego 2013 Tabaza - odezwij się na PW Lista aktualna i nie przewiduję aby ktoś się wykluczył. Będę zbierał przedpłaty (ok. 50 zł ). . Napiszę jak ustaleę jadłosp[is
boochos Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Adaś, podaj dane do przelewu. (...) Napiszę jak ustaleę jadłosp[is YES!YES! YES! Nareszcie coś porządnego!!! Nooo...., to teraz ten wątek będzie: Mi już ślinka cieknie na samo słowo "MENU"... Skoro wszystkie "warunki obowiązujące w wątkach W-M" zostają powoli spełnione , to czas tankowac skutera i szukac ulubionego widelca, hehe
Sympatycy spinka Opublikowano 24 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Lutego 2013 Orzechówka przekonana, prosimy o największy pokój. Uwaga, uwaga !!!!! Geriatryk jeśli dożyje to może spróbować zająć się dziećmi, ale istnieje duże prawdopodobieństwo a wręcz pewność że tego nie przeżyją. . Więc zastanów się nad przyjazdem.
Jurek_mwo Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Obserwuję temat,i życzę wam udanej zabawy,oraz foto relacji z impry
jaro_4setka Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Jurek Ty nie obserwuj,tylko bierz urlop i przyjeżdżaj do nas...
Marcino1 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 PS .Marcino, na jakim etapie negocjacje trwają? Mam nadzieję, że starasz się używać wielu różnych argumentów, aby przekonać swą połówkę... Pamiętaj - wszystko dozwolone, aby przekonać swoją żonę - bez kłamstwa, ma się rozumieć... He... he... moja lepsza połówka, niestety, zna już wiele sztuczek negocjacyjnych, ponieważ to nie pierwszy wyjazd W każdym razie negocjacje w toku. Idzie nie najgorzej. O postępach będę informował na bieżąco...
boochos Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 (...) Idzie nie najgorzej. O postępach będę informował na bieżąco... Czekamy na jak najlepsze wieści - przyjazd nowym skutem... to byłoby coś... Więc Marcino , pamiętaj - we wszystkich dyskusjach z żoną, to Ty masz miec ostatnie zdanie do powiedzenia. A ma ono brzmiec: "Masz rację, Kochanie... "
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 26 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2013 Proszę o wpisanie na listę Gumisiek sztuk raz
Michu2012 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 to ja również poproszę o dopisanie do listy sobota-niedziela Michu2012 + 1 (mile widziany pokój 2-ka)
Rekomendowane odpowiedzi