tomekstw Opublikowano 26 Stycznia 2022 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ja pracuje więc też nas nie bedzie
Użytkownicy Robbi Opublikowano 27 Stycznia 2022 Użytkownicy Opublikowano 27 Stycznia 2022 Witam szanowne grono jestem nowicjuszem na grupie ale myślę że względu na nieobecności większość grupowiczòw powinniśmy odwołać dzisiejsze spotkanie i ustalić nowy termin który będzie odpowiadał wszystkim Pozdrawiam serdecznie 🙂
Kamil Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Wiem, że to nie ten dział ale nie mogłem się powstrzymać 😄 A żeby było też w temacie to jak często się spotykacie? Są to konkretne dni tygodnia, czy raczej w zależności od pogody? 2
tomekstw Opublikowano 28 Stycznia 2022 Opublikowano 28 Stycznia 2022 6 minut temu, Kamil napisał: Wiem, że to nie ten dział ale nie mogłem się powstrzymać 😄 Zaraz Cię moderator przewiezie... 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Stycznia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Stycznia 2022 @Kamil - to jakiś nie tutejszy. Jak by był nasz to by wiedział, że rano, czyli o wschodzie słońca graniczymy z Ukrainą 😀 a co do spotkań. Robimy raz w miesiącu, bo jest nas tak dużo, że jak by było częściej to nie zmieścilibyśmy się do żadnej knajpy 🤣 masz przykład z wczoraj. Dwoje zachorowało, dwóch pracusiów pracuje i co ? Saperek pewnie sam pił kawę. 😉 a spotkania są ruchome, jak Święta Wielkiej Nocy - w zależności od fazy księżyca. 😀 trzeba czytać na bieżąco. Ale jak byś był w okolicy i chciał się spotkać to napisz konkret w tyn wątku. Kto wie ? Może się uda spotkać👍 a jesteśmy nie tylko w RZ ,ale i w Stalowej Woli, w Dębicy czy w Mielcu. Jak się zrobi ciepło i wyciągniemy z garażu 2oo to i spotkanie w Krośnie jest możliwe. Miej to na uwadze. 2 godziny temu, tomekstw napisał: Zaraz Cię moderator przewiezie... nie przewiezie bo chyba się zbiesił 🤔 terminu nowego spotkania nie ma i ogólnie cisza. 😲
gumis Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam grupę, spotykamy się w Rzeszowie u Jana w lutym? Proponuję 23 luty, środa, godzina 18:00
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lutego 2022 Myślę, że w lutym trzeba odpuścić, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja i może w marcu zrobimy spotkanie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Lutego 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lutego 2022 Przychylam się do opinii Grześka. Baśka dzisiaj pierwszy dzień w pracy po chorobie. Ja niby zdrowy ale .... @gumis Paweł - a dlaczego środa ? ostatnio pojawiło się trochę głosów aby przenieść spotkania na piątek tak aby można było dłużej posiedzieć. Pamiętam tylko że z jakiegoś powodu ten piątek był problematyczny. 🤔 Jak to u Was teraz wygląda ?
gumis Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Piątek też Ok, luty odpuszczamyWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Marzec, lepszy a piątek jeszcze lepszy
szupek Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Chwilę mnie nie było, ale pasi się spotkać, tym bardziej, że pod nosem 😉 Ten marzec to się już jakoś konkretniej klaruje?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 2022 1 godzinę temu, gumis napisał: Co powiecie na 23.03.2022 u Jana? w środę ? Wstępnie może być, tylko do tej pory spotykaliśmy się w czwartki, a była mowa aby przenieść spotkanie na piątek.
gumis Opublikowano 24 Lutego 2022 Opublikowano 24 Lutego 2022 Endriu to jest moja propozycja, bo inne dni, w tym czwartki i piątki w marcu mam w większości pozajmowane. Daję pod rozwagę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lutego 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lutego 2022 OK. To ja jeszcze raz potwierdzam. Jak do tego czasu nie będziemy gadać po rusku 😞 to wstępnie mi pasuje.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Marca 2022 W dniu 24.02.2022 o 07:21, gumis napisał: Co powiecie na 23.03.2022 u Jana? Czekałem chyba dosyć długo, sprzeciwu nie widzę (żadnego), więc przychylam się "demokratycznie"😉, do propozycji @gumisia. Zatem spotkanie marcowe odbędzie się: 23.03.2022r. karczma U Jana godzina 18.00 Do zobaczenia (mam nadzieję).
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Marca 2022 Postaram się być. Ale sam. Basi chwile nie będzie w Rzeszowie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2022 Panowie. Bo to już jutro. (Kurde - a ja tradycyjnie nastawiłem się na czwartek.) Rozumiem że nic się nie zmieniło ? Spotkanie marcowe odbędzie się 23.03.2022r. ŚRODA Karczma u Jana w Rzeszowie , godzina 18.00 Ja planuję być.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2022 No to jest szansa, że się zobaczymy.
gumis Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 Będę Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi