janmag Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Witam!!! W niedziele była piękna pogoda i w cztery skutery, pojechaliśmy do Wysowej i okolic, 250 kil.był duży ruch motocykli.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lipca 2020 Panowie, jutro (wtorek) w czwartek planuję wieczorny mały przelot. Jak ktoś chętny - zapraszam. 🙂 - pogoda powinna być OK. Zamontowałem nowe żarówki - chcę przetestować jazdę w nocy. 😊 raczej nie nastawiam się na jakieś posiedzenie i pogaduchy bo komary aktualnie tną okrutnie. 😞 Spotkanie - Stacja BP ul. Warszawska godz. 20:00. START - godz. 20:15. Miejsce docelowe - parking leśny w okolicach miejscowości Kopcie około godz. 21:00. Do przejechania nie całe 100 km w obie strony licząc od Rzeszowa. Współrzędne parkingu: Szerokość. geogr. 50° 19´ 46˝ Długość geogr. 21° 52´ 17˝ (50.3294444 , 21.87138888888889 ). Trasa Głogów , Raniżów, a z powrotem pewnie przez Kolbuszową. Około godz. 21:00 na leśnej drodze powinno już być na tyle ciemno aby przetestować nowe żarówki. 🙂 Powrót do Rzeszowa około 22:30.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lipca 2020 Eeeee, niecałe 100 km, na tyle to się nie opłaca skutera wyciągać.
gumis Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Każdy dzień tylko nie jutro, szerokości!Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lipca 2020 Godzinę temu, Saper napisał: Eeeee, niecałe 100 km, na tyle to się nie opłaca skutera wyciągać. Grzesiek, ty możesz rowerkiem 🤣 tylko wyjedź odpowiednio wcześniej. Godzinę temu, tomekstw napisał: o 21 to ja już śpię...., ale pomyślę 21 minut temu, gumis napisał: Każdy dzień tylko nie jutro, szerokości! Nie upieram się przy wtorku, a nawet ............ już mi nie pasuje 😬 po wklejeniu posta dostałem na telefon INFO które mi trochę sprawy komplikuje. To daję pod rozwagę: środa czy czwartek ?? Czekam na info do wieczora to poprawię. Ciemno jest takie same w każdy dzień 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lipca 2020 54 minuty temu, EndriuBis napisał: Grzesiek, ty możesz rowerkiem 🤣 tylko wyjedź odpowiednio wcześniej. Nie muszę, i tak Cię znajdę stojącego na poboczu drogi.😋 A tak na serio, co ta przejażdżka ma wspólnego z Cyklicznymi Spotkaniami? Pitolenie miało być w Puk, Puk, a do wycieczek też jest osobny temat.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2020 Godzinę temu, Saper napisał: A tak na serio, co ta przejażdżka ma wspólnego z Cyklicznymi Spotkaniami? Pitolenie miało być w Puk, Puk, a do wycieczek też jest osobny temat. Haha, to trwało dwie godziny, zabierać się 🤣🤣🤣🤣Saperek czuwa
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lipca 2020 Nocny przelot przełożony na czwartek. Spotkanie - Stacja BP ul. Warszawska godz. 20:00. START - godz. 20:15.
gumis Opublikowano 21 Lipca 2020 Opublikowano 21 Lipca 2020 Powinienem być, oby tylko pogoda dopisała. W sumie to sam przetestuję dodatkowe światła jak się nocną porą prezentują.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Lipca 2020 I jak tam panowie ? Bo na razie las rąk widzę 😞 ktoś oprócz Pawła i mnie planuje się pokazać ?
gumis Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 Czekam na Andrzeja...Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2020 Endriu przodem, żarówki pełna moc, powodzenia, czekam na foto blasku nowych laserów 👍👍👍
gumis Opublikowano 23 Lipca 2020 Opublikowano 23 Lipca 2020 W domku, dzięki za przejażdżkę!Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Lipca 2020 😀 niestety, ale na miejscu byliśmy zbyt wcześnie. Jeszcze jasno było. komary cięły straszliwie, więc test żarówek odbył się w drodze powrotnej. Zdjęć nie mam. Nie chciało się nam zatrzymywać.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2020 9 godzin temu, EndriuBis napisał: Zdjęć nie mam. To ja pół nocy zarywam a tu takie lenistwo🤯
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Lipca 2020 Nawet nie wiedziałem że tylu kibiców mamy 🙂 lenistwo to jedno, a komary to dwa 😞 każde zatrzymanie się gdzieś w lesie było niebezpieczne dla zdrowia 😜
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 13 minut temu, EndriuBis napisał: Nawet nie wiedziałem że tylu kibiców mamy Andrzej, chyba wszyscy czekają na test twoich żarówek 🤭, ale że nie było jeszcze oficjalnych danych, to masz czas by poprawić od strony elektrycznej możliwości żarówki 😊
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 2020 Panowie, bo nam region umarł. Może ktoś ma ochotę na jakieś spontaniczne spotkanie w najbliższy czwartek lub piątek ? Końcówka ładnej pogody, warto wykorzystać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Października 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Października 2020 Tak myślałem że po pracy tak koło 17:00 gdzieś jakieś spotkanie ? A czy czwartek czy piątek to zależne od pogody. Na dzisiaj moja pogodynka pokazuje trochę deszczu właśnie na czwartek, piątek ma być bez deszczu. Raczej optował bym za przejażdżką z ewentualną kawą gdzieś po drodze. Kierunek - zależy kto chętny. 🙂
Rekomendowane odpowiedzi