Gość radiolog Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Naprawdę ??????? Edit: Sorry radiolog, ale mój post był skierowany do Patryka. Nie musiałeś się wysilać. Ja się wcale nie gniewam Idą Święta i Nowy rok, trzeba się radować, a nie denerwować niepotrzebnie.
kaktus83 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Proszę o dopisanie do listy kaktus83 - m Xl zuza - d M
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie czuję w żadnej wypowiedzi złośliwości i złych zamiarów, a pożartować zawsze można. !OKK Uśmiechnijcie się - jutro poniedziałek !TAZ
Administrator Artix Opublikowano 12 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gosia / Artix L/L + jedna mala imprezowiczka zdecydowanie ponizej 4 lat
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2011 Artix Ty napisz jakie te koszulki mają być bo ja już dostałam opieprz od "szefa" !pomidor Proszę czytać dokładnie informacje dot. Zlotu. "Tradycyjnie już, przygotowujemy dla Zlotowiczów koszulki zlotowe. W związku z tym proszę zgłaszając swój udział w Zlocie o podawanie rozmiaru koszulki , z podziałem na damskie/męskie (S,M,L,XL,XXL,.......)"
Administrator Artix Opublikowano 12 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gosia / Artix L/L + jedna mala imprezowiczka zdecydowanie ponizej 4 lat Artix Ty napisz jakie te koszulki mają być bo ja już dostałam opieprz od "szefa" To zacytuje sam siebie L / L czyli 2 koszulki w rozmiarze L L/L to nie byl jakis tajny kod to rozmiar koszulek
limmp1 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Proszę o dopisanie Limmp1 koszulka xl męska oraz Maciek koszulka L męska
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2011 To zacytuje sam siebie L / L czyli 2 koszulki w rozmiarze L L/L to nie byl jakis tajny kod to rozmiar koszulek Artix ale o płeć mi chodziło bo z moją Patryk miał problem ale piwa chętnie się napiję jak się spotkamy na burgmanii
Administrator Artix Opublikowano 12 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 12 Grudnia 2011 hmm niech zerkne w spodnie chlopiec jak Boga kocham chlopiec. Zatem 1 meska 1 damska tak domyslam sie skoro Gosia jest "pcią" przeciwna teraz juz spokojnie czekam az napijemy sie na zlocie
Klubowicze oakowsky Opublikowano 12 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2011 Proszę o dopisanie oakowsky koszulka L męska
limmp1 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 jak wygląda przyjazd na burgmanię bez żadnej rezerwacji w dniu rozpopczęcia zlotu,czy nie bedzie problemu z wjazdem i uczesnictwem z imprezie,zadaję pytanie gdyż kolega ze względu na pracę zdecydował by sie na przyjazd w ostatniej chwili z namiotem więc nocleg ok
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2011 jak wygląda przyjazd na burgmanię bez żadnej rezerwacji w dniu rozpopczęcia zlotu,czy nie bedzie problemu z wjazdem i uczesnictwem z imprezie,zadaję pytanie gdyż kolega ze względu na pracę zdecydował by sie na przyjazd w ostatniej chwili z namiotem więc nocleg ok Jeśli to będzie pojedynczy przypadek to i jakaś micha się znajdzie, a może i koszulka z żelaznego zapasu lecz z rozmiarem mogą być problemy.
Winters Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Cześć, I ja się dopisuję; koszula zlotowa m/L !scooter
misioooo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Misioooo + Ewelinka + suka Koszulki męska xl, damska l, dla suki prosilbym meska s.
Klubowicze Patryk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2011 Cześć, I ja się dopisuję; koszula zlotowa m/L !scooter Dopisane na wolnym miejscu 56 Misioooo + Ewelinka + suka Koszulki męska xl, damska l, dla suki prosilbym meska s. Pisałem na PW ale jest niedostępne. Proszę o weryfikację płci trzeciej osoby !pomidor
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2011 Patryk trzecia "osoba" to czarne duże na 4 łapach czyli pies...znaczy się suka
limmp1 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 poproszę o dopisanie Klimek koszulka`xxlmęska+ Viola koszulka M damska Darek koszulka męska męska L + Maciek koszulka męska M
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2011 Patryk trzecia "osoba" to czarne duże na 4 łapach czyli pies...znaczy się suka Tak czy inaczej to i tak płeć nie pasuje, dlatego dalej proszę o wyjaśnienie. poproszę o dopisanie Klimek koszulka`xxlmęska+ Viola koszulka M damska Darek koszulka męska męska L + Maciek koszulka męska M Dowiem się jeszcze czy są dostępne podwójnie męskie. Jutro dam odpowiedź.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2011 Patryk - suka znaczy kobitka - a, że chce se w męskiej koszulce pochodzić rozmiar S to co poradzisz baby rózne mają zachciewajki, ciekawe tylko czy kolor koszulki bedzie jej do mordy pasował
MINI Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 !piwko MINI HARDCOREK PROSI O DOPISANIE DO LISTY M/XXXL !piwko
Leo60 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam czy na zlot mogą przyjechać nie klubowicze znajomi się deklarowali z Poznania 4 osoby + 1
kaktus83 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam czy na zlot mogą przyjechać nie klubowicze znajomi się deklarowali z Poznania 4 osoby + 1 Podłączam się do pytania. Kolega na szlifierce też może się wkręcić ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam czy na zlot mogą przyjechać nie klubowicze znajomi się deklarowali z Poznania 4 osoby + 1 Sadzę, że masz na myśli osoby nie będące klubowiczami i forumowiczami. Ze względów organizacyjnych nie zmienia to niczego, natomiast wydaje mi się, że ten temat winien być przedyskutowany w szerszym gronie lub "spojrzenie" władzy.
Rekomendowane odpowiedzi