Lucjan73 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No no jak widać na pierwszej stronie tego wątku rośnie lista sponsorów Brawo organizatorzy !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 a tutaj bardziej szczegółowe informacje
Marcino1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lista uzupełniona o dzisiejsze wpływy. Dragos, Marcino1 - czy miejsca w pierwszej dziesiątce odpowiadają? Ja również zrobiłem wpłatę !V Dla mnie bomba I jak tu nie wierzyć w powiedzenie, że ostatni będą pierwszymi
kowal Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Chętnie nabędę taki zgrabny maszcik jak na foto, dzięki za ew. namiar.
Kulawy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Do ostatniej chwili myślałem, że coś się zmieni, ale w czasie kiedy będziecie raczyli się różnymi trunkami i oddawali błogiej zabawie w rytmach burgmani ja będę w szpitalu po operacji mojej kulawej nogi. W związku z tym faktem proszę o wykreślenie mnie z listy i trzymanie kciuków za powodzenie zabiegu. Tapatalk
mpielech Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Proszę o dopisanie mnie do listy . nocleg poza ośrodkiem koszulka L męska.
Dragos Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Lista uzupełniona o dzisiejsze wpływy. Dragos, Marcino1 - czy miejsca w pierwszej dziesiątce odpowiadają? Ja również zrobiłem wpłatę !V Oczywiście Patryku ze odpowiadają !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzisiejsze wpłaty i lista uzupełniona. Do ostatniej chwili myślałem, że coś się zmieni, ale w czasie kiedy będziecie raczyli się różnymi trunkami i oddawali błogiej zabawie w rytmach burgmani ja będę w szpitalu po operacji mojej kulawej nogi. W związku z tym faktem proszę o wykreślenie mnie z listy i trzymanie kciuków za powodzenie zabiegu. Tapatalk Chętnie nabędę taki zgrabny maszcik jak na foto, dzięki za ew. namiar. Maszt kupiony na OldTimerBazar (jest też tu) lecz trzeba wykonać dodatkowy uchwyt pod typ skutera. Dla zainteresowanych jutro zrobię zdjęcia mojego uchwytu do AN 650 (adapter do masztu z al....o) oraz drugiego kompletnego masztu zrobionego z płaskownika (20x6) i pręta 10mm aluminiowego.
Sympatycy Grzech Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Proszę o dopisanie mnie do listy zlotowej. Koszulka m/XL. Pieniądze wysłane.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z wielkim trudem podejmuję tą decyzję. Niestety w tym roku nie będę mógł uczestniczyć na zlocie BURGMANI. !sciana Bardzo proszę o wykreślenie mnie i mojej małżonki z listy szczęśliwców. !placz1 Przepraszam za zamieszanie.
Winters Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kasa poszła!!! (nr 56 na liście) Nie mogę się doczekać 1/06!!!
Klubowicze Jordan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 TERAZ TO SIŁA WYŻSZA Wpisujemy się z Karoliną na Burgmanie. I tak czy inaczej na niej będziemy. A tak na marginesie to będziemy trochę wcześniej, bo nie ma to jak Żywiec, niestety Katamaranem ale i tak miło was będzie zobaczyć. Do zobaczenia na miejscu. Jordan - koszulka roz. XL Karo-linka – koszulka roz. M Przelew poleciał przed chwilą
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jordan, i to jest pozytywna wiadomość, miło będzie się spotkać. !OKK To miejsce na katamarana zaklepane - już dwa: Twoje i Artix'a. !OK ps. ale listę uzupełnię już dzisiaj w południe
Klubowicze bargacz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kasa poszla - nr 136 na liście. Pozdrawiam
ja-rek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Cześć, Opłacilem. Proszę dopisać do listy. Koszulka m/xl ja-rek.
Psooota Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Długo myślałam ale jednak się skuszę ! Pierwszy raz zawsze najtrudniejszy , hehe przelew poszedł/2 os. koszulki d/xl, d/m
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zwlekałem do ostatniej chwili z ostateczną decyzją. Od momentu zapisania się na zlot zaszły nieprzewidziane okoliczności, które nie pozwalają mi na przyjazd do Żywca i uczestnictwo w Zlocie Burgmanii. Jeszcze w styczniu jakby ktoś mi powiedział, że nie będę obecny na Burgmanii, to bym pomyślał, że to wariat jakiś, czubek..... Ale życie pokazuje, że nie zawsze możemy robić to, co jest dla nas bardzo ważnym. Czasami jest brutalne. Organizatorów przepraszam za zamieszanie, a wszystkim zlotowiczom życzę niezapomnianych wrażeń.
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ........... I n f o r m u j ę że jednym z gadżetów zlotowych, który otrzyma każdy zlotowicz będzie flaga/chorągiewka z logo Burgmanii. W związku z tym proszę o przygotowanie w swoich skuterach masztów na flagę/chorągiewkę. Wielkość flagi mniej-więcej formatu A4, tunel przelotowy (nie zaszyty od góry) na maszt o średnicy nie większej niż 10 mm. Coś w tym rodzaju jak na zdjęciu ze zlotu w 2011r. Maszt kupiony na OldTimerBazar (jest też tu) lecz trzeba wykonać dodatkowy uchwyt pod typ skutera. Dla zainteresowanych jutro zrobię zdjęcia mojego uchwytu do AN 650 (adapter do masztu z al....o) oraz drugiego kompletnego masztu zrobionego z płaskownika (20x6) i pręta 10mm aluminiowego. Tu dwa przykłady masztu. W czarnym Burgmanie wykonany w całości z aluminium (płaskownik i pręt) natomiast w białym uchwyt z alu. do którego przymocowany jest maszt taki jak na al....... .
krzysiu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odwiedzilem biedronke i mam maszt https://picasaweb.google.com/108721729145315327036/Zgierz2012?authkey=Gv1sRgCNab7-ijre3ucQ
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odwiedzilem biedronke i mam maszt https://picasaweb.google.com/108721729145315327036/Zgierz2012?authkey=Gv1sRgCNab7-ijre3ucQ Będzie OK. Miałem takie dwa w Piaggio x9 zainstalowane też przy kufrze i wszystko było dobrze do 70-90 km/h potem jeden nie wytrzymał i nie doczekał Na paradę będzie super.
stiopa Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Klamka zapadła. Przelew zrobiony. Koszulka męska L. Do zobaczenia!
krzysiu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mój zlapalem na 3 wkrety i wytrzymal 158 .... jest Ok tylko material sie postrzepil
Rycho Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Proszę dopisać do listy: Mateusz + Rycho Rozmiary koszulek męska-XL męska-3XL Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No to czas sztyglować piździka, som odświyntny ancug i binder wyrychtowany, no i te zoki ... PS. Pewnie dużo błędów, ale się starałem ...
Rekomendowane odpowiedzi