Gość radiolog Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Podłączam się do pytania. Kolega na szlifierce też może się wkręcić ? Jak procentowo nie-skuterów będzie ponad 30%, to dla zachownia idei zlotu skuterowego kierownictwo nikogo więcej na nie-skuterze nie dopuści
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jak procentowo nie-skuterów będzie ponad 30%, to dla zachownia idei zlotu skuterowego kierownictwo nikogo więcej na nie-skuterze nie dopuści Skuterów ci u nas dostatek a każde 2oo przyjmiemy z radością (płozy się w nocy doklei). Jedynie na parkingu przeznaczonym dla 4oo może być ciasno
Mooniek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, proszę o dopisanie, koszulka XL
Klubowicze karton Opublikowano 21 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2011 dopisać mnie koszulka L + syn koszulka S
kowal Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, proszę o dopisanie na listę : kowal - koszulka męska XXL
Marek1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Koszulka XXL Męska.
Administrator Artix Opublikowano 28 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2011 To ja poprosze o rezerwacje miejsca dla auta, niestety wybor mam taki ze albo autem albo wcale
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2011 Artix a jakie koszulki i ile ?
Administrator Artix Opublikowano 28 Grudnia 2011 Administrator Opublikowano 28 Grudnia 2011 Artix a jakie koszulki i ile ? Ja Cie zamorduje wlasnorecznie tylko nie wiem czy najpierw a potem czy odwrotnie nawet na liscie uczestnikow mam wyroznione kolorkiem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2011 !w00t morduj mnie morduj !w00t ps. wybacz sklerotyczce co zapomniała, że już temat koszulek "przerobiliśmy"
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2011 To ja poprosze o rezerwacje miejsca dla auta, niestety wybor mam taki ze albo autem albo wcale Zarezerwowane Już myślałem, że mówicie o koszulce na auto.
misioooo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Opublikowano 1 Stycznia 2012 I dla mnie miejsce dla 4oo poprosze.
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2012 I dla mnie miejsce dla 4oo poprosze. Miejsce na parkingu dla 4oo wyznaczone będzie miał tylko Artix pozostali będą mogli parkować swoje 4oo w dowolnym miejscu na parkingu dla samochodów.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doktorek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Stycznia 2012 Powoli zaczynam się decydować na moje uczestnictwo w Zlocie "Burgmania 2012", mam nadzieję, że już będe mógł wybrać się w tak daleką podróż, proszę koszulkę zlotową XXL Doktorek 3
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2012 Powoli zaczynam się decydować na moje uczestnictwo w Zlocie "Burgmania 2012", mam nadzieję, że już będe mógł wybrać się w tak daleką podróż, proszę koszulkę zlotową XXL Doktorek Z dużą przyjemnością dopisuję Twoje zgłoszenie do listy zlotowej bo świadczy to o tym, że jest już teraz dobrze i będzie jeszcze lepiej. !OKK
romarjo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Może w końcu się uda proszę o dopisanie rozm.L
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2012 I ja! I ja! Miejsce w domku mam już zaklepane od Wigilii, więc najwyższy czas wpisać się na listę. Chyba tak wycyrklowałem, że będę miał nr 100 na liście Koszulka dla mnie, jak sądzę, męska XXL I dodatkowe pytanie. Chciałbym zarezerwować koszulki "na wynos", na pamiątkę dla moich synów, którzy nie mogą ze mną jechać. Oczywiście za dodatkową opłatą. Czy można? Jeśli tak, to dwie męskie S i L.
mikemat Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Prosze o dopisanie do list uczestnikow, przyjade z plecaczkiem, prosze o koszulke meska XL (mikemat) + damska L (Madzia), jesli moge prosic za doplata dla mojego dziecka jeszcze jedna (nie bedzie jej na zlocie) - M (Zosia)
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dopisane do listy ale proszę o podawanie nicków lub imion. Mikemat nie można do Ciebie przesłać wiadomości na PW i na e-mail.
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jako i ja zaczynam dojrzewać do wyjazdu a ze względu odległości zaczynam liczyć koszty. I teraz mam pytanie do organizatorów w związku z planem imprezy, jak przyjadę w piątek rano to czy jest przewidziany obiad w ten dzień i jak wygląda też sobota ponieważ tekst planu nic nie mówi o dorosłych zlotowiczach "15:00 – 16:00 Poczęstunek dla dzieci i młodzieży" Proszę o odpowiedz
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jako i ja zaczynam dojrzewać do wyjazdu a ze względu odległości zaczynam liczyć koszty. I teraz mam pytanie do organizatorów w związku z planem imprezy, jak przyjadę w piątek rano to czy jest przewidziany obiad w ten dzień i jak wygląda też sobota ponieważ tekst planu nic nie mówi o dorosłych zlotowiczach "15:00 – 16:00 Poczęstunek dla dzieci i młodzieży" Proszę o odpowiedz Wszystko według planu ale jak pisałem plan może ulec zmianie - tylko na plus. W tej chwili wszyscy liczą zyski/straty i nie kwapią się do sponsorowania choć niewielkiej części imprezy. Mam nadzieję, że w niedługim czasie zmieni się to.
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy obiadów niema, więc musze dodać koszty już i tak nie małe
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2012 Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy obiadów niema, więc musze dodać koszty już i tak nie małe Dla zmęczonego podróżnika znajdzie się na pewno i ciepły napój.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wszystko według planu ale jak pisałem plan może ulec zmianie - tylko na plus. W tej chwili wszyscy liczą zyski/straty i nie kwapią się do sponsorowania choć niewielkiej części imprezy. Mam nadzieję, że w niedługim czasie zmieni się to. Czyli rozumiem że na dzień dzisiejszy obiadów niema, więc musze dodać koszty już i tak nie małe Dla zmęczonego podróżnika znajdzie się na pewno i ciepły napój. Witam, chciałem powiedzieć że trwają "intensywne starania na wielu odcinkach" aby taka jedna firma z parafii Marka Biletego zorganizowała w piątek grill dla Burgmaniaków a co z tego będzie w krótce się okaże 3
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam, chciałem powiedzieć że trwają "intensywne starania na wielu odcinkach" aby taka jedna firma z parafii Marka Biletego zorganizowała w piątek grill dla Burgmaniaków a co z tego będzie w krótce się okaże oj trwają i to na wielu! Nieustannie myślimy jak uatrakcyjnić pobyt Burgmaniakom i ich żołądkom. Dzięki Lucjan również za Twoje zaangażowanie. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi