Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Szymon - Czekam na CPN-ie za Grajewem po prawej stronie o 9:00 w piątek
boochos Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 OK. Bartheez, my z Romanem to lecimy speedem 95-105 km/h, żeby się nie okazało, że czekacie, a potem i tak tylko dymek po Was powąchamy, he he
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie ma problema Szymonie O Romka jestem spokojny bo już mieliśmy okazję nawinąć troszkę km. i wiem że przeloty rzędu 120km w ostrych winklach nie robią na nim wrażenia czym mile mnie zaskoczył. Noooooooo ale spokojnie przecież my jeździmy zgodnie z przepisami RD !scooter Jak by co to mogę poprowadzić to nasze stadko
Jurek_mwo Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Widze że już chłopaki się wstępnie umawiaja? i bardzoooo dobże,Avanturnik z plecaczkiem,startuja z Giżycka,a ja i moja połówka dołączamy do nich i juz potem lecimy razem, !scooter kierunek łómża
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2012 Bardzo żałujję, że nie spotkam się z Wami, nie stety nie znalazłem osoby, która by mnie wspierała podczas jazdy samochodem na to spotkanie ! !sciana , pozdrawaiam Was życząc jak zawsze miłego spotkania , a z piątku na sobotę Wasze zdrowie
boochos Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Szkoda Czaro, czy trzeba brac śpiwór, czy będzie tam pościel? Bo mamy z Jarkiem różne zdanie na ten temat, a chcemy się zgrac....
Gość Bartheez5 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Chłopy bierzcie PIERZYNĘ !V Jaro na Majkę zapnie to fajnie bedzie wyglądał ...................
jaro_4setka Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie ma problema Szymonie O Romka jestem spokojny bo już mieliśmy okazję nawinąć troszkę km. i wiem że przeloty rzędu 120km w ostrych winklach nie robią na nim wrażenia czym mile mnie zaskoczył. Noooooooo ale spokojnie przecież my jeździmy zgodnie z przepisami RD !scooter Jak by co to mogę poprowadzić to nasze stadko Rafał z tyłu bedziesz miał ogranicznik prędkości,co jakiś czas dostaniesz po karku,niewiadomo,czy nadążysz za chłopakami Szkoda Czaro, czy trzeba brac śpiwór, czy będzie tam pościel? Bo mamy z Jarkiem różne zdanie na ten temat, a chcemy się zgrac.... oglądałem zdjecia z pokoi,to wyglądało ,że kołderka jest... można tylko ręcznik wrzucić http://www.ekwos.com.pl/index.php?id=3
Jurek_mwo Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Tk ręcznik musi kazdy wziąść,a kołderka !OKK to juz nei koniecznie,bo moja żoncia mnie rozgrzeje Muszę się wam pochwalić ze Wczoraj moja córa wygrała Bitwę Na Głosy! cały dzien muśieliśmy tam siedzieć,masakra,no ale warto było,co gorsza musieliśmy udzielic wywiadu a to juz gorzej nam poszło hiii
boochos Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 no właśnie, - "kołderka", ciekawe czy to do zdjęcia, czy tak dla wszystkich? Jurek-gratki,a kiedy będziecie w tiwi?
jaro_4setka Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Tk ręcznik musi kazdy wziąść,a kołderka !OKK to juz nei koniecznie,bo moja żoncia mnie rozgrzeje Muszę się wam pochwalić ze Wczoraj moja córa wygrała Bitwę Na Głosy! cały dzien muśieliśmy tam siedzieć,masakra,no ale warto było,co gorsza musieliśmy udzielic wywiadu a to juz gorzej nam poszło hiii to już drugi burgmaniak,którego córka dostała sie,gratulacje ,na wyjezdzie porozmawiasz z makim,udzieli Ci kilka rad odnosnie bitwy na głosy
Jurek_mwo Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 W tv powinna być na początku wrzesnia,tak coś wspominali a tu: pierwsze wzmianki http://gazetaolsztynska.pl/
czaro69 Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Gratulacje Jurek, córcia Ci się udała Ps. Ręczniki są po 2szt na osobę, duży i mały, pościel (kołderka) też jest. Czajnik jakby co wezmę
Gość Bartheez5 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Czaro przypomnij mi o barszczyku czerwonym z rana będzie jak ŚMIETANA ................ P.s. Juras gratulacje dla córy !!!!! A może ty z Makim to jakaś rodzina ?????
Jurek_mwo Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Rafał! teraz to my faktycznie prawie jak rodzina,raz że Burgmaniacy dwa Warmia i Mazury a trzy córy nasze Bitwę wygrały.
boochos Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 komunikat meteorologiczny na weekend - burze, deszcz i trąby powietrzne http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Meteorolodzy-ostrzegaja-gwaltowne-burze-i-traby-powietrzne,wid,14772682,wiadomosc.html?ticaid=1ed52#czytajdalej co Wy na to???
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2012 teraz to my faktycznie prawie jak rodzina,raz że Burgmaniacy dwa Warmia i Mazury a trzy córy nasze Bitwę wygrały. No Juras !! Gratulacje Tobie , Twojej Żonie , no i oczywiście Córci - za to że wytrzymała taki stres . Wiem co to jest - oj wiem .Teraz to się zacznie !! Próby od wtorku do Czwartku , w Piątek generalka w studio a w sobotę Nerwy czy przeszli czy nie . Szykuj kaskę na smsy !! Ja oczywiście będę kibicował drużynie z Olsztyna !!
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 No to załamka Dzieki Maki!! Serdeczne,no chciała to ma córa,niech kosztuja życia puki mogą
Klubowicze MAKI Opublikowano 19 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2012 komunikat meteorologiczny na weekend - burze, deszcz i trąby powietrzne http://wiadomosci.wp...d52#czytajdalej co Wy na to??? Nas nie dogoniat !!! !scooter !scooter !scooter
czaro69 Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Szymon, sprawdź prognozę pogody na pogodynka.pl Nie jest tak źle... Ps. W hotelu można płacić kartą
boochos Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 wiedziałem, że mnie uspokoicie !kiss , zatem do jutra...
Jurek_mwo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Chłopy! jutro pomykamy na ( Wilkowyje !! )
jaro_4setka Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Dobrze,że Czaro jedzie autem,można sie schronić,jestem ciekaw ,czy do awensis zmieści sie 15 osób... :-)
jaro_4setka Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zmieści się zmieści rozepchamy ją jeszcze moja majka wejdzie na kolana
Rekomendowane odpowiedzi