Wiiz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Dnia 21.06.2018 o 21:16, subaru gtb320 napisał: Nie bawem będzie wycieczka Czechy,Słowacja winkle (tempo szybkie) Zapraszamy. A ja jestem bardzo zainteresowany
ALIGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 22 godziny temu, Wiiz napisał: "Nie bawem będzie wycieczka Czechy,Słowacja winkle (tempo szybkie)"???? co dla ciebie jest szybkim tempem bo nie wiem czym jechać???
Marcin 78 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Hmm , do wyboru masz Majkę 400 od żony i swoją Hajkę , pierwsze na pewno bym odpuścił, z drugim może nadążysz , najwyżej poczekamy na Ciebie
ALIGATOR Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 oki to nie jadę wstydu oszczędź . Polacy nic się nie stało ...
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2018 Ktoś chętny pozwiedzać W-W w sobote .
Wiiz Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Pozdrowienia dla Joasi i reszty ekipy, stojących na parkingu przy wjeździe na A1 w Żorach. Ja niestety jechałem z przeciwnej strony i nie miałem jak się zatrzymać i przywitać.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2018 Wiiz pozdrawiam ale nigdzie nie jeździłam w sobotę
Użytkownicy Chop Opublikowano 9 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 9 Lipca 2018 Dzisiaj wybrałem się na przełęcz Pustewny a potem spacerkiem na szczyt Radegasta no i "jak nie jak tak" piwko Radegast też zaliczone. Fajne miejsce na całodniową wycieczkę, szkoda tylko że o 18-tej już całkowicie opustoszało.
BURISMAN Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Szkoda że nie napisałeś wcześniej, pewnie bym się wybrał z Tobą na tą pogańską górkę.
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Wczoraj razem z zięciem powtórzyłem trasę czeskich winkli z 20 maja.Wczoraj jednak udało sie nie pobłądzić i zrobiliśmy dość długą pętlę tak żeby dwukrotnie przejechać od Jesenika do Rapotina a po drodze zaliczyliśmy masę winkli i agrafek na lokalnych drogach.Przy drugim przejeździe okazało się,że Czeska policja zrobiła sobie akcję na motocyklistów.Było ich od groma i niestety nie dało się już zaszaleć. Wyjazd był całkiem jednak udany,ręce do dzisiaj bolą.Odwiedziliśmy m.inn zamek w Velkich Losinach - piękny dwa szturmowce na postoju po drodze były jelonki na winklach nie wiele brakło do zamknięcia opon
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2018 Pierwsze 200km w około komina zrobione.Jest git. Gębą się cieszy,plecak zadowolony. Kilka minusów jest ale to szczegóły oprócz jednego że trzeba cały czas na licznik patrzeć choć obroty w dolnej części tarczy.
Wiiz Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam kolejnego „zdrajce” i witam w klubie
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 38 minut temu, Wiiz napisał: Witam kolejnego „zdrajce” i witam w klubie Jeszcze trochę i na czwartkowe spoty wszyscy będą na motórkach przyjeżdżać
Wiiz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Czołem Braci Forumowej, pytam czy coś, ktoś organizuje w tą niedziele? Zastanawiam się czy jest się do kogo przypiąć na jakąś wycieczkę czy muszę sam coś wymyślać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2018 ja też odpadam ... rodzinny wyjazd 400 mam w planach
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dnia 23.07.2018 o 22:21, Wiiz napisał: Witam kolejnego „zdrajce” i witam w klubie Nie tak do końca zdrajca Mam jeszcze skuter tylko inny.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tak sobie myślę nad wyjazdem .Ktoś byłby chętny na pare dni przelecieć się na mazury. wszystko zależy od pogody . zważywszy że 15-08 jest świeto a więc coś można pomysleć . Opcje są trzy namiot pokój 4os 280zł za pokój przyczepa campingowa 4os 250zł ( jakaś górna pólka ''lepsza'') powyżej 3dni 150zł Mają wolne miejsca .
Wiiz Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 CTRL+C START: Czołem Braci Forumowej, pytam czy coś, ktoś organizuje w tą niedziele? Zastanawiam się czy jest się do kogo przypiąć na jakąś wycieczkę czy muszę sam coś wymyślać CTRL+V END W zeszłym tygodniu odwiedziłem kotlinę Kłodzką tydzień wcześniej zresztą też Szczerze polecam dwie drogi: 457 Pomorzowiczki <-> Lutynia w CZ. Na mapie nie wygląda powalająco ale jedzie się fantastycznie. 387 Ścinawka Średnia <-> Kudowa Zdrój w PL. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, mnie poniosła radość jazdy na winklach Arturo-BB nie wiem czy jechałeś ale uwierz mi warto!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2018 387 to tzw. droga 100 zakrętów. Znana mi od ponad 15 lat .Robiona wielokrotnie w obie strony. Fajna 457 też ekstra.Warto zrobić pętlę w dół na Stronie Śląskie i potem na Czechy drogą 446 do Brannej lub na 44 na Jesioniki. Jest zabawa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2018 A ja polecam w tamtych rejonach schronisko Jagodna na przełęczy Spalonej , bardzo sympatyczne miejsce, a i droga fajna
bobby Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Czy ktoś z forumowiczów rozważa całodniowa jazdę w rejon Dolnego Śląska dnia 15.08? Chciałbym się wybrać najlepiej do Świdnicy i Polanicy. W jedną stronę autostrada, a w drugą drogi krajowe. Wyjazd rano- powrot wieczorem, z grubsza przepisowym tempem. O mnie- jestem z okolic Olkusza i jeżdżę na nc, preferuje mniejsze grupy niż 15 osobowe watahy
Wiiz Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Bobby nie wykluczam tego kierunku w tym terminie, jedno co mi średnio leży to autostrada. Staram się jej unikać. Masz już upatrzone miejsca?
Rekomendowane odpowiedzi