Amon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Brzmi kusząco tylko termin ustalić by trzeba:D
Gość Kristof Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jestem jak najbardziej za A ja zapraszam na małą wycieczkę w niedzielę tj.19.06.2011 do Nysy wyjazd o 8.00 powrót wieczorkiem, trasa powrotna może Czeską stroną ale to jeszcze do ustalenia na miejscu. Po drodze postoj na pyszną rybkę !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kristof a napisać skąd wyjeżdżamy ? ... i o 8.00 to macie z Anią być u mnie ... tak jak napisał Kristof na niedziele planujemy wycieczkę tam i spowrotem do Nysy/jezioro Otmuchowskie wyjazd o 8.30 z McDonald przy autostradzie Gliwice-Wrocław O TU
marcho Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 jakby ktoś chciał to jest zlot pojazdów militarnych z ciekawą parada przez miasto http://www.muzeum-dabrowa.pl/zlot.html pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2011 A ja zapraszam na małą wycieczkę w niedzielę tj.19.06.2011 do Nysy wyjazd o 8.00 powrót wieczorkiem, trasa powrotna może Czeską stroną ale to jeszcze do ustalenia na miejscu. Po drodze postoj na pyszną rybkę !OKK no i niestety, nie mogę pojechać
Gość Kristof Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 no i niestety, nie mogę pojechać Oj nieładnie !placz1
marcho Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam - może nie był to weekend skuterowy aleć zawsze https://picasaweb.google.com/marek.cho/Alpy pogoda dopisała - wyjazd całkiem spontaniczny na długi weekend + 2 dni !OKK czwartek wyjazd piątek - sobota Wiedeń niedziela - poniedziałek mmmmm górki
Darioo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Ładne GÓRY, super widoki. Jak już znasz drogę i wiesz co gdzie i jak To może warto pomyśleć o zaplanowaniu wypadu na motorach. Wypad dwu dniowy w jakiś najbliższy weekend , to może być fajna sprawa
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 Na dwa dni to można jechać na kawę i sernik do Wiednia, a w nocy pobujać się na Praterze Przejazd przez Großglockner połączony ze zwiedzaniem, zatrzymywaniem się w punktach widokowych, podziwianiem, zrobieniem kilku zdjęć, plus jakaś kawa i małe co nieco - zajmuje prawie cały dzień. Byłem w zeszłym roku samochodem wjazd około 10:00, wyjazd 19:00 i nie udało się wszędzie wejść. Wiele punktów czynnych jest (było) do 17:00. Marcho, pogoda to Ci się udała. Ja musiałem (w sierpniu) w jeden dzień odpuścić ze względu na pogodę (deszcz, niskie chmury). Następnego dnia pogoda jak to w górach - zaczęło się od słońca, a skończyło się na deszczu i mgle Trzeba więc zrobić sobie jakiś zapas na nieprzewidziane okoliczności i to nie tylko pogodowe, ale też mieć czas na wieczorne zwiedzanie pub'ów !piwko
Darioo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Taki serniczek po wiedeńsku no no + kawa = dobry pomysł Taka weekendowa wycieczka połączona z zwiedzaniem. A ile to jest kilometrów od nas ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2011 Darioo TU możesz poczytać
Darioo Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Joasia70 przeczytałem i obejrzałem fotki, super recenzja. 1996 km no to już nie weekendowy wypad tylko wyprawa. A nie wiedziałem że tam byłaś ( więc chyba odpada ) To może inny pomysł na Słowację, też podobno fajnie
marcho Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Marcho, pogoda to Ci się udała. Ja musiałem (w sierpniu) w jeden dzień odpuścić ze względu na pogodę (deszcz, niskie chmury). Tak !YES pogoda dopisała - widoki dzięki temu były rewelacyjne Na górze było +26 stopni i prawie bezwietrznie czyli sandały i krótki rękawek ( he he kobieta spiekła sobie dekolt ) nie wzięliśmy poprawki na działanie słońca na tej wysokości wyszło mi 1760 km Pzdr
Miro71 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Na dwa dni to można jechać na kawę i sernik do Wiednia, a w nocy pobujać się na Praterze Patryk jezeli bedziecie sie gdzies wybierac w moim kierunku ( a ja bym nie zauwazyl informacji na Forum) tz. Praga Wieden daj znac na PM jak tylko wolny czas mi pozwoli ruszylbym w waszym kierunku ... Spotkania z Wami to sama przyjemnosc ( a szczegolnie jak wszyscy spia hihihi...) a propo PATRYK SPISZ ???? Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2011 Śpię!!!!!!! od 2 do 10 Nie obiecuj, bo głupio będzie się wycofać. Poczekamy jak pogoda zrobi się wreszcie letnia.
Miro71 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Śpię!!!!!!! od 2 do 10 Nie obiecuj, bo głupio będzie się wycofać. Poczekamy jak pogoda zrobi się wreszcie letnia. spoko zawsze moge zwalic na chorobe !OKK a tak powaznie to liczysz jeszcze na lato ????
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2011 Miro no oczywiście, że liczymy na lato !!!!! !sciana
Miro71 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Miro no oczywiście, że liczymy na lato !!!!! !sciana nie wiem jak u Was ale u nas nie zapowiada sie na ladne lato ... Jeden dzien upalow drugie 5 dni deszczu ... !NOT No ale miejmy nadzieje ze kiedys sie rozpogodzi ....
kaktus83 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam. Gdyby ktoś był zainteresowany to wyjazd na Słowacje o którym pisałem jakiś czas temu planujemy na jutro. Pogoda była niepewna ostatnio i dopiero dzisiaj podjeliśmy z kumplem decyzję. Trasa ok 450 km, sobota w aquaparku w tatralandi. Powrót w niedziele przez zakopane. Będziemy czekać na rynku w ustroniu jutro od 17 do 17.30.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2011 może niedziela będzie nareszcie ładna ? proponuję wycieczkę pod hasłem "kremówki wadowickie", wyjazd standardowo z McDonald Roździeń godz. 12.00 Katowice - Wadowice
Gość Kristof Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 A ja jadąc w celach służbowych w kierunku Cieszyna natknąłem się na taką miejscowość !OK Dzięgiel nic nie mówiłeś o tym !tut https://picasaweb.google.com/107714357737897857932/Wyjazdy?authkey=Gv1sRgCOj1k5nVtr7Keg#5628222298996018306 i znów okazja do !holiday "opijania" !holiday !piwko
Dzięgiel Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Kiedyś mój pradziadek był księciem w tej miejscowości i odziedziczyłem ją po nim.A nic nie mówiłem bo wiedziałem,że trzeba będzie stawiać
Dariusz Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Witam Czy jest ktoś chętny na niedzielną wycieczkę na skuterkach ? Pozdrawiam serdecznie Dariusz
Miro71 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 WItam Grupe Slask na Forum pod "Imprezy , Podroze" zamiescilem krotka relacje w weekendowego wypadu do okola jeziora Bodenskiego jak jest ktos zainteresowany to zapraszam Pozdrawiam Miro71
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2011 Jakaś taka nowa świecka tradycja powstała - informować o wycieczce weekendowej już po powrocie Też tak zrobię i pojadę w Europę i poinformuję o tym po powrocie . To my Cię zapraszamy do ........ do Chudowa, a Ty jedziesz nad namiastkę morza i co ........ !placz1 - obyś, obyś .................. obyś nie zasnął
Rekomendowane odpowiedzi