EMIL B Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 to kto jeszcze się wybiera do KFC?
FiołekPłock Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam oto mała FOTORELACJA z OFICJALNEGO PŁOCKIEGO MOTOCYKLOWEGO ZAKOŃCZENIA SEZONU 2012 SPOTKANIE POD KATEDRĄ PARADA PRZEZ CAŁE MIASTO KSIĄŻĘCE PŁOCK CZĘŚĆ ARTYSTYCZNA NA STARYM RYNKU ODWIEDZINY U ARKA NA RANCHO POWRÓT PRZEZ GOSTYNIN I FOTKA NA ZAKOŃCZENIE....... .......ZAKOŃCZENIE OCZYWIŚCIE DNIA DZISIEJSZEGO , BO SEZONU TO MY JESZCZE NIE KOŃCZYMY !!!!!! Podziękowania za wspólne latanie Mili Panowie i Miłe Panie !!!!!!
KLIMEK Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Dzięki za fotki i za wspólne km i jak widać na załączonych fotkach ZACNA MARKA czyli Helenka jest lepsza od YETI (a imię jego gruz )
rafszyman Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Również dziękuje kolegom za wspólne kilometry. Zdjęcia super szkoda ze nie mogłem wziąść udziału w paradzie. Pozdrawiam kolegów.
limmp1 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 z czym lepsza taka jest twoja wersja i takiej się trzymasz
Arkadiusz Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 Dzięki za odwiedziny, kolegom i koleżankom. Nie, ja wróciłem awaryjnie, bo zacna zaczęła przerywać, kichała, wzięła mi oleju trochę, nie chciała odpalić dwa razy, przestały działać kierunkowskazy, znikło światło stopu ale kupuję burgmana 650, nie inaczej. Z uwagi na dużą ilość zapytań o zacną, OŚWIADCZAM, NIE SPRZEDAJĘ ZACNEJ to był żart. Bogdan, się brzydzi mlekiem, tak jak Ja BUR..............M !!!! Przepraszam. Ps. Temat "Płock i okolice", proszę traktować z przymrużeniem oka.
limmp1 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Aruś mniej używek Klimek co masz taki wisielczy kołnierz
Arkadiusz Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 Aruś mniej używek Michaś, Ty to dopiero byłeś najarany, jak kleiłeś tą dekorację, chyba ładna kupka trawy, wtedy poszła Żeby tak zacną markę zeszpecić.
KLIMEK Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 O Arek to był ostry haj bo chyba ścieżka była za długa
FiołekPłock Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Prosze o spokój wśród MaxiManiaków ))) pozdrawiam
limmp1 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 nic długiego nie było taka co zwykle
EMIL B Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 może jutro polatamy ? !TOMCAT !TOMCAT !scooter !scooter !scooter
limmp1 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Widzisz Emil idzie zima i nikt już nie chce polatać
EMIL B Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 ja dzisiaj troch polatałem około 17 było ciepło ale samemu to jest nudno
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Widzisz Emil idzie zima i nikt już nie chce polatać Te Diler, Ty mów za siebie, bo ja latam i to nawet do listopada, Dziś też do roboty leciałem na 2oo rano o 7:00 a wracałem o 20:30, nie mogłem bo fabryka, ale się lata. W tym sezonie prawie 12 tkm nakręcone, a Ty mi tu zimą nie wyjeżdżaj bo ja na Mierzeję polecę na 2oo. Ja wiem, że Ci marzną wszystkie członki, ale to jak, by powiedział Klimek, starość, Panie, starość Panie. ja dzisiaj troch polatałem około 17 było ciepło ale samemu to jest nudno Czemu kolegi nie odwiedziłeś w fabryce ? Wystarczył jeden telefon. Ale jak się ma telefon w Playu, to tak jest.
limmp1 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 tam leciałeś kto to widział,jak dzwonię to nie odbierasz,niedługo zimówki musisz założyć
EMIL B Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 latałem po płocku może w tygodniu się spotkamy i polatamy? Bo co dla niektórych to chyba się sezon skończył w tamtą niedziele motorki na kołki i pod kołderkę z termoforem w nogach :)
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 motorki na kołki i pod kołderkę z termoforem w nogach :) Tak, Limmp1 ma na imię, na swym rumaku, marki "GRUZ"
limmp1 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 latać mogę sezon dla mnie trwa do grudnia
Arkadiusz Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Jakie smutno, siieeeee lata troszkę cały czas, ja zakończę sezon dopiero jak polatam z Masterem !!!
limmp1 Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 to chyba płozy założysz albo zimówki
Arkadiusz Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 Michał, troszkę ogranicz tą ścieszkę białego proszku, Na razie mamy 20 stopni ciepła i się śmiga cały czas, a zimówki i płozy to na zimę. Przypomnę Ci kolego to późną jesienią !!! Trzeba mieć fantazję dziadku !!!
Rekomendowane odpowiedzi