rafszyman Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Bardzo chętnie ale pasuje mi w piątek. Odnośnik do komentarza
darekwiosna Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Emil a co tam organizuja? moje ulubione jeziorko jesli chodzi o osrodek LOT'u. Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 tak to ośrodek lotu http://www.motogen.pl/Klub-Szlif-Sierpc-zaprasza-juz-pojutrze-na-III-Szlif-owy-Zlot-Wrzesniowy,2043.html ja moge sie przelecieć w sobote parada jest o 11.30 do sierpca oczywiście jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ty komendant nie podśmiewaj się jest kryzys koszty trzeba ciąć,co niektórzy zamiast kupić łącznik gumowy gażnika oszczędzają,do tego celu bandaża używają Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 siemanko Fiołek wrócił ogarniamy KFC ? Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 kiedy? !scooter !scooter !scooter !scooter !TOMCAT Odnośnik do komentarza
master Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 kurcze a kiedy ja wroce to juz nikomu sie nie bedzie chcialo smigac :) za zimno juz pewnie bedzie. Pozdrawiam z Tarragony i zaraz wyruszam do Porto Marghera (venice) Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 pośmigamy jak wrócisz i nie spadnie śnieg Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 kurcze a kiedy ja wroce to juz nikomu sie nie bedzie chcialo smigac :P za zimno juz pewnie bedzie. Spoko ja z Tobą pośmigam !!! Ja sezonu tak szybko nie kończę !!! A "Yeti" od 1 września to idzie do garażu bo właściciela w kościach łupie, stary chłop już jest i zbyt za dużo nie może, "młody człowiek a już nie może"....... Ba ale jak się tańczy na szkle to tak jest !!! Tak, że spoko wracaj daj znać na telefona i śmigamy!!! Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 mnie nie łupie nic w kościach,młody się odezwał,też mogę śmigać nawet po śniegu Odnośnik do komentarza
darekwiosna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 tak to ośrodek lotu http://www.motogen.p...niowy,2043.html ja moge sie przelecieć w sobote parada jest o 11.30 do sierpca oczywiście jak pogoda dopisze kur...de do 14.00 pracuje ale chyba bajeczna pogoda sie nie zapowiada. siema FIOŁEK, MA5TER Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 może w niedziele się spotkamy i polatamy? Odnośnik do komentarza
darekwiosna Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 mi niedziela pasuje. jak ktos jeszcze reflektuje to pisac co i jak. Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 niedziela pod wieczór 18ta pasuje Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Michał ty skróć ścieżkę bo nie wiesz co piszesz jakie oszczędności to tylko wykorzystanie elementu do maximum a łącznik spokojnie leżał w garażu i czekał na wymianę która trwała zaledwie 30minut zresztą chłopaki się zdziwili jak ich dopadłem na moście po za tym ciekawa czy YETI dożyje takiego wieku jak zacna HELENA. O ile mi wiadomo to Helena mimo drobnych przygód docierała zawsze o wlanych siłach do garażu a nie tak jak ty z płaczem raz na holu raz na przyczepie !wchair a do odpalenia gruza potrzebujesz dużego prądu np. z opla astry i 2 ludzi na co są dowody jak by to powiedział EL KOMENDANTE Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jak nie będzie padać to chętnie może trochę wcześniej niż 18 ? Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 niedziela pod wieczór 18ta pasuje Tak, teraz się szybko ciemno robi to Michał się za jeżdżenie bierze, No ale jak bym wyglądał tak jak Ty Michałku to moja zacna, też by tylko jeździć chciała nocą. I nie podśmiewaj się z bandaży przy Heliksie, bo jak Ty kiedyś wciągniesz ten biały proszek i złapiesz bajerę jadąc na Yeti, że lecisz F-16, to Cię uprzedzam, w Płocku takiego chirurga nie znajdą by Cię poskładał. Ps. Dziś jak zwykle mam nockę, więc po 20:00 możecie zajrzeć, jak będę miał czas to pogadamy chwilę. Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Proponuję spotkanie o 17:30 gdyż w okolicach 20:00 jest już ciemno. Oczywiście KFC/Statoil Pasuje ? Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ok 17 30 Odnośnik do komentarza
FiołekPłock Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 pasi 17.25 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja tak wcześnie i po widoku z Yeti nie smigam. Wstydzę się. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Września 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Za późno do Was zajrzałem Szkoda, bo miałem ochotę na lekką przejażdżkę. Ale nic to, sezon w pełni. Odnośnik do komentarza
limmp1 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ja tak wcześnie i po widoku z Yeti nie smigam. Wstydzę się. no trudno kolegi nie mam twój wybór Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No i pośmigaliśmy troszkę, oj Michał, Michał ja dzwonie do kolegi z pod KFC a kolega co ?????? Za widno hi hi hi . Dzwonię do Klimka, a tu Grill !!!! Ale dzięki Emil, Bogdan i Fiołek, choć Wy nie zawodzicie. Za późno do Was zajrzałem Szkoda, No szkoda Grzesiu, ale dziś byłem kontuzjowany więc i tak, miałem kiepskie latanie Odnośnik do komentarza
EMIL B Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi