Skocz do zawartości
Forum Burgmania

II- gi OGÓLNOPOLSKI ZLOT MAXI- SKUTEROWY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty lepiej nie marudz tylko powiedz ze jedziesz :lol: ...a co plecakiem nie mozesz byc :blink:

• Odpowiedzi 335
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

29

• MAXIMUS

15

• -=Dee Jay=-

13

• Artix

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po przeczytaniu postu decksa i waszych odpowiedzi na jego pytanie muszę z przykro?ci? stwierdzić, że albo warszawiacy s? tak por?bani ( zreszt? to normalne , bo nikt ich w Polsce nie lubi), albo wla?ciciele burgmanów s? tacy przygłupawi i zarozumiali :P

Gość scottie
Opublikowano
Po przeczytaniu postu decksa i waszych odpowiedzi na jego pytanie muszę z przykro?ci? stwierdzić, że albo warszawiacy s? tak por?bani ( zreszt? to normalne , bo nikt ich w Polsce nie lubi), albo wla?ciciele burgmanów s? tacy przygłupawi i zarozumiali :)

Yyyyy.... Ban?? Ban??

a moze bang bang :P

Opublikowano

nie no zostawcie go ..

zapraszam kolege na spotkanie .. i wtedy ja moge wyja?nic osobi?cie o co chodzi ...

a ja lubie tych "por?banych warszawiaków" - całkiem fajne to ludzie, :P

• Administrator
Opublikowano
Po przeczytaniu postu decksa i waszych odpowiedzi na jego pytanie muszę z przykro?ci? stwierdzić, że albo warszawiacy s? tak por?bani ( zreszt? to normalne , bo nikt ich w Polsce nie lubi), albo wla?ciciele burgmanów s? tacy przygłupawi i zarozumiali :)

Ja my?lę, że jedno i drugie :) My s? por?bani i przygłupawi (nawet teraz łykam prozac) :) WeĽ "chłepcze" jednak pod uwagę, ze Klub Burgmania to tylko w 30% Warszawa.

Pozatym... kto powiedział, że wszyscy maj? nas kochać?

Zawsze może się trafić jaki? "kozak" z wielkopolski co to zza klawiatury będzie krzyczał na nas. My tam lubimy krytykę ale tylko popart? argumentami :) .

Oto dane anonimowego krzykacza, klikacza o nicku "draki":

Ip- 83.20.216.236

netname: NEOSTRADA-ADSL

descr: Neostrada Plus

descr: Poznan

country: PL

Dokładny adres ustalę jutro bo dzi? jestem trochę spi?cy :P

Pozdrawiamy Poznań ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Oto dane anonimowego krzykacza, klikacza o nicku "draki":

Ip- 83.20.216.236

netname: NEOSTRADA-ADSL

descr: Neostrada Plus

descr: Poznan

country: PL

Dokładny adres ustalę jutro bo dzi? jestem trochę spi?cy :lol:

Pozdrawiamy Poznań whist

Madzia wzywana do tablicy :lol: musisz utworzy? spec komisję do wykrywania wywrotowców z waszego miasta(trzeba odwiedzić koniecznie w tym roku na jakim? wypadziku weeckendowym :lol: ) żeby wasze dobre imię nie cierpiało :lol:

Opublikowano

Czyzby nastepny "kulturalny" czlowiek, ktory bez przywitania i wypelnienia profilu oczekuje goracego powitania na Burgmanii :lol: ?

I tym razem nie w drugim, ale juz w pierwszym poscie wszystkich obraza :lol: ?

Opublikowano
Czyzby nastepny "kulturalny" czlowiek, ktory bez przywitania i wypelnienia profilu oczekuje goracego powitania na Burgmanii :lol: ?

I tym razem nie w drugim, ale juz w pierwszym poscie wszystkich obraza :lol: ?

Co ta zima robi z ludĽmi...

Na forum VespaClub to samo....

"ręce i nogi się uginaj?...."

pozdr...

ortos vel mr. c1

Opublikowano

hmmmm.... whist

Chyba najwyzszy czas ,żeby BURGMANIA zawitała do stolicy PYRLANDII :lol:

Bo jak mi się zdaje to te wszystkie prowokacje ku temu zmierzaja :(

By przy %% Burgmaniacy mogli sie zintegrować z "PYRAMI" :lol: jerzdz?cymi skuterami :lol:

ale mi sie rymło :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba najwyzszy czas ,żeby BURGMANIA zawitała do stolicy PYRLANDII :lol:

Madziu Burgmani? to jeste?cie Wy także tylko oddziałem Poznańskim (Pyrlandia kraina podziemniej pomarańczy :lol::lol::lol: ) i chętnie pewnie się z wami spotkamy na jakim? wyjeĽdzie i wys?czymy odpowiedni? ilo?ć złotego płynu. Dla mnie nie ma różnicy kto z jakiego miasta pochodzi tylko to czy jest przyjaĽnie nastawiony i czy lubi wspóln? zabawę w gronie braci skuterowej(jazda na różne wypady i nie tylko jazda whist ).

Opublikowano

Taaa. W tym szaleństwie jest metoda. he,he

To ?wietny sposób na wspólne spotkanie bez rusza się z miejsca.

Wystarczy pokrzyczeć i zwymy?lać Burgmanię, a ta przyjedzie aby porz?dek zrobić. Oczywi?cie winnego się nie znajdzie (bo w sumie po co?) ale spotkanie towarzyskie się odbędzie. Napitku się troszeczkę spożyje.

No to co? Krzyczymy z 3miasta? Już teraz czy ma się ciut ocieplić?

Gdzie następne KRZYKI (spotkanie)? :lol::lol:

Opublikowano
Gdzie następne KRZYKI (spotkanie)? :lol::lol:

KRZYKI to dzielnica Wrocł?wia. Bardzo ładna i zielona. Czy to jaka? wskazówka co do wyjazdu??

Pozdrówka

• Administrator
Opublikowano

Jakos nie mam chyba ochoty na spotkania z ludzmi ktorzy mnie obrazaja i to bez wzgledu na miasto, bo tu jakis preferencji nie mam. Choc w rankingu moich ulubionych miast na pewno jest 3M i wiele innych miast, a chyba najwiekszy kompleks Warszawy ma Poznan, toz to juz 2 osoba z tego miasta ktora ma jakies problemy z komunikacja z ludzmi z innych miast. Zreszta co za roznica czy ktos jest z Pcimia czy z Warszawy czy jeszcze z innego miasta, grunt to kultura i wspolna pasja. Osobiscie nie chce takich osobnikow widziec na zlocie Burgmanii jak owi zle wychowani Poznaniacy.

Opublikowano

Jezeli dowiem sie ze na burgmani bedzie choc jedna 50tka(pusta) to nie liczcie na na grupe tryzmajaca wladze

majon

Opublikowano

Przepraszam za mojego ziomala i pzysięgam iż uczynię wszystko żeby go?cia ukarać...

Mam nadzieję że nie potraktujecie nas - poznaniaków ogólnikowo i wierzycie że to tylko odosobniony wyj?tek. W każdym stadzie jest jaka? czarna owca i u nas chyba też sie własnie pojawiła.

Opublikowano

Witam...

Ja też jestem z Poznania i też chciałbym pojawić się na zlociku.

Tak sobie my?le że obydwie strony trochę przesadzaj?. "Wojna poznańsko warszawska" zawsze była jest i będzie. Ale trzeba to chyba potraktować z przymróżeniem oka i jako temat do wspólnych żartów.

Osobi?cie proponuje rozwi?zać ten konflikt i zorganizować na Burgmanii przeci?ganie liny między Poznaniakami a Warszawiakami i wreszcie okaże kto jest lepszy.

Pozdrawiam ekipe w ramach miło?ci i braterstwa zobowi?zuje się postawić pierwszemu napotkanemu na zlocie Warszawiakowi browarka (żeby nie było że jeste?my sk?pi)

Opublikowano

Musialem zapytac, a co to za nick???Marych :D

pozdrawiam Połzen z Kielczy

majon

Opublikowano

nick majon był już zajęty to co miałem zrobić ? :D

Opublikowano

Pozdrawiam ekipe w ramach miło?ci i braterstwa zobowi?zuje się postawić pierwszemu napotkanemu na zlocie Warszawiakowi browarka (żeby nie było że jeste?my sk?pi)

No to kolega teraz rzucił ko?ć niezgody w?ród warszawiaków ... teraz każdy będzie chciał być jako "ten pierwszy" :D - będ? rozstawiać namioty już tydzień wcze?niej tworzyć listy społeczne tak modne kiedy? :D

Pozdrawiam

Opublikowano
nick majon był już zajęty to co miałem zrobić ? :D

grozi to kalectwem lub utrata watroby.

pozdr

majon

Opublikowano
Osobi?cie proponuje rozwi?zać ten konflikt i zorganizować na Burgmanii przeci?ganie liny między Poznaniakami a Warszawiakami i wreszcie okaże kto jest lepszy.

a ja to sie chyba "rozerwe" o ile bede w stanie po leczeniu ptasiej grypy :D

Opublikowano

Witam...

Co do mojego chamskiego wręcz nie na miejscu zachowania to już sobie wyja?nili?my chyba.

A co do wypowiedzi tego kolo to przyznam ze nie znam kolesia i nie wiem kto to jest.

Co do kary to mnie tak w klubie Z***** że my?lałem że pod stół sie wkulne.

Na zlocik raczej dojade moj? "kił?" mam taka nadzieje ze mnie nie zawiedzie.

Pozdrawiam wszyskich.

PS. Moim zdaniem my (skuterzysci) mamy swoje male państwo

Opublikowano

Czy mozna prosic o jakies bliższe dane tego kolesia co tak "ładnie" !V -pojechał ...

Bo ja osobi?cie go nie znam :D

Chyba czas poszukać tego m?ciciela ;)

Gość avecezar
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich a szczególnie WAS,

Wrocław się melduje i na piwko rezerwuje. Mój kochany plecaczek będzie mn? kierował więc z zamkniętymi oczami dojedziemy.

p.s.

Generalnie mieszkam bliżej Poznania ale pochodzę z "bliżej Warszawy" - ciekawe po której stronie liny będę.... !V

Opublikowano

A może się jako? wspólnie wybierzcie na mecz Lech-Legia i po meczu jaka? "ustawka" hehe, tylko nie zapomnijcie po drodze do sklepu metalowego po sprzęt...