Burgerman Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To się narobiło, za płotem będę miał zlot . W takim razie proszę o wpisanie na listę: - Burgermana, - Panią Burgermanową - dwa Burgmaniątka ( 4 i 8 lat ). Dla tych, którym nie starczyło miejsca w hotelu spieszę donieśc , że w Malborku oprócz Ośrodka MOSiR - są jeszcze inne hotele oraz agroturystyki. .
Gość radiolog Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To miałem szczęscie, ze załapałem się na hotel rzutem na taśmę. Pieniądze wpłacone za 2 osoby i w związku z tym prośba o zmianę nr 37 z ..... na miki
KAZI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mało tych miejsc......Dla mnie namiot odpada - proszę o info ile kosztuje zlot bez noclegu.
Barti Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mało tych miejsc......Dla mnie namiot odpada - proszę o info ile kosztuje zlot bez noclegu. Też bym prosil o informacje ile kosztuje zlot bez noclegu.
ptaku_1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Poprosze o wciagnacie mnie na liste, wyglada na to ze to bedzie najdluzsza moja wycieczka 2oo
Administrator Artix Opublikowano 6 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chwilowo mam maly problem ktory ciagle rosnie i obawiam sie ze pierwszy raz od VI edycji nie bedzie mi dane bawic sie z wami. No coz nigdy nie wolno mowic nigdy kto wie moze choc jeden dzien uda sie zaliczyc
Barti Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jadę! Czy są jeszcze miejsca w domkach lub hotelu? Wszystko zarezerwowane No to lipa !V Straszne czasy, po kilku godzinach brakuje miejsc w hotelu. Sami wiecie, że na taki zlot może przyjechać około 300 osób a miejsc na wygodnych wyrkach tylko 44, żenada. Róznica w cenie druga sprawa, za 230 PLN to i ja bardzo chetnie skorzystam z opcji wyrko ale nie bo już wszystko zarezerwowane Może to zlot tylko dla k*********w Nie da się ukryć że coś tu nie gra. Wyszlo na to że aby załapać się na wyrko trzeba się było zdeklarować w ciągu kilku godzin od pojawienia się informacji o zlocie bo innaczej śpisz na trawie !V No może ktos nie zrozumiał że wpłacić ma też kasę od reki i miejsca się zwolnią
Lucjan73 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Panowie ! Przypominam że w Warce było jeszcze mniej nmiejsc pod dachem i jakos kto chciał to sobie poradził, ekipa z Poznania wynajeła noclegi oddalone o 300 m od zlotowiska bo zalezało im na spaniu pod dachem. Wydaje mi się że w Malborku napewno też są możliwości wynajęcia czegoś sensownego. A co do różnicy w cenie noclegów pod dachem i na polu można na to spojrzeć tak: organizator załatwił super zniżki na noclegi (sprawdżcie w cenniku OSiR-u >>KLIK<<) ile kosztuje sam nocleg a opłata zlotowa obejmuje jeszcze wyżywienie i gadżety. Łatwo krytykować ale wiem jaki był kłopot ze znalezieniem chętnych do organizacjii oraz ze znalezieniem sensownego miejsca na zlot.
Klubowicze dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam ! Proszę o zarejestrowanie uczestnictwa Dziadka i Babci. Wpłaty dokonamy po 23 grudnia (z następnej emerytury bo grudniowa się świątecznie wyczerpała) Pozdrawiamy w oczekiwaniu jak zwykle pięknej zabawy i ucztowania. Dziadek
Więcek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeszcze zlot się nie rozpoczął, a już tak dużo osób nie zadowolonych może tak na samym początku podziękujmy SIEMIKOWI i osobą z nim współpracujących za podjęcie się organizacji zlotu BURGMANIA 2011 Wielkie Wielkie dzięki Po za tym w 100 % popieram Lucjana73, dla chcącego nic trudnego, a refleksje na temat zlotu BURGMANIA 2011 przyjdą po zakończonej imprezie.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jadę! Czy są jeszcze miejsca w domkach lub hotelu? Wszystko zarezerwowane No to lipa Straszne czasy, po kilku godzinach brakuje miejsc w hotelu. Sami wiecie, że na taki zlot może przyjechać około 300 osób a miejsc na wygodnych wyrkach tylko 44, żenada. Róznica w cenie druga sprawa, za 230 PLN to i ja bardzo chetnie skorzystam z opcji wyrko ale nie bo już wszystko zarezerwowane Może to zlot tylko dla k*********w Nie da się ukryć że coś tu nie gra. Wyszlo na to że aby załapać się na wyrko trzeba się było zdeklarować w ciągu kilku godzin od pojawienia się informacji o zlocie bo innaczej śpisz na trawie !V No może ktos nie zrozumiał że wpłacić ma też kasę od reki i miejsca się zwolnią Barti, ZX-space. Sprawiacie wrażenie kogoś kto wszędzie widzi teorie spiskowe. Barti ty chyba niekoniecznie rozumiesz co czytasz. Zamiast zadawać pytanie o różnicach w cenach (jakby to było najważniejsze !V i to w niecałe pół godziny po pierwszym poście w tym wątku), trzeba było się zapisać na zlot i zarezerwować lokum. Każdy miał równe szanse, więc nie rozumiem o co Wam chodzi. Ja dzwoniłem do hotelu o godz 7:00 i dowiedzialem się że recepcja jest czynna od godz. 14:00 (o czym zresztą pisała Spinka). Jeśli nie udałoby mi się zarezerwować pokoju w hotelu pojechałbym z namiotem i nie byłoby problemu, a co do organizacji i wyboru ośrodka Lucjan chyba wyjaśnił sprawę. Panowie ! Przypominam że w Warce było jeszcze mniej miejsc pod dachem i jakos kto chciał to sobie poradził, ekipa z Poznania wynajeła noclegi oddalone o 300 m od zlotowiska bo zalezało im na spaniu pod dachem. Wydaje mi się że w Malborku napewno też są możliwości wynajęcia czegoś sensownego. A co do różnicy w cenie noclegów pod dachem i na polu można na to spojrzeć tak: organizator załatwił super zniżki na noclegi (sprawdżcie w cenniku OSiR-u >>KLIK<<) ile kosztuje sam nocleg a opłata zlotowa obejmuje jeszcze wyżywienie i gadżety. Łatwo krytykować ale wiem jaki był kłopot ze znalezieniem chętnych do organizacjii oraz ze znalezieniem sensownego miejsca na zlot. Siemiczku, wielki szacun za zorganizowanie zlotu z tyloma atrakcjami i ogarnięcie całego tematu.
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wrzonio i to by było na tyle !!! ejmen.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jeszcze zlot się nie rozpoczął, a już tak dużo osób nie zadowolonych Szkoda, że nikt jak narazie nie deklaruje swojej pomocy przy organizacji tak trudnego przedsięwzięcia jakim jest zlot Burgmanii. Krytykować jest najłatwiej. Siemik, wielki szacunek dla Ciebie za to co robisz dla nas. I nie przejmuj się wpisami niezadowolonych, muszą sobie sami poradzić z tym problemem. !V
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zx, przyjedź na Wigilię, dyskusja rozwinie się przy i może znajdzie się miejsce u kogoś w domku lub pokoju. Strasznie szybko poddajecie się.
drzewo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przyłączam się do pytania KAZI-ego, czy macie już ustaloną opłatę bez noclegu? Czy w przypadku noclegu poza polem namiotowym i tak trzeba będzoie płacić za pole.
Klubowicze robson Opublikowano 7 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Deklaruję chęć udziału w tak zacnej imprezie , jak również pomoc w miarę możliwości w organizacji. Postaram się przybyć na miejsce co najmniej jeden dzień prędzej tj. w czwartek . Ludzie - więcej optymizmu .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zamieszczam kolejne info nt. VII Ogólnopolskiego Zlotu Maxi Skuterów *Burgmania 2011*Malbork*. - Wariant bez noclegu na terenie OSiR Malbork: 170 pln. Uprzedzając kolejne pytania... Uczestnictwo w zlocie nie uwzględnia rozdzielania na poszczególne dni... więc jeśli przyjedziemy na 1 dzień to opłata zlotowa wynosi tyle samo. No i na koniec jeszcze jedna, myślę, dobra informacja dla zlotowiczów !V : Jeśli wszystko ułoży się zgodnie z założeniami to będzie na zlocie *all inclusive X 2 dni (ID uczestnika zlotu) Ps. Jedna drobna sugestia: znalezienie w PL pojemnego ośrodka, spełniającego kryteria miejsca dużego zlotu, który oferuje nocleg w hotelu/ domku a także udostępnia pole namiotowe z opcją ustawienia namiotu, przyczepy kampingowej czy kampera graniczy z cudem...
szuwarek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Poproszę pokój z dżakuzi, masażem tajskim i pięknymi kobietami bez opłat I tyle w temacie Zchodząc na ziemię poproszę o dopisanie do listy uczestników: Szuwarek Meduza Szymon Kaska poszła
DIAMANDA2002 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jea ! To taki news na Mikołaja ???? Poproszę o dopisanie, opcja z hotelem. Kaska jutro, hotel już klepnięty !!!!!! PZDR !!!!
skrobi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Proszę o dopisanie do listy. Opcja namiot.
Rekomendowane odpowiedzi