Norbert Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Z drewnem nie ciągnie się do lasu. W kazdym razie jak dla mnie nad morze jeszcze za chłodno, w weekend w Wawie ma byc cos ok 22 stopni czyli nad morzem moze 14 bedzie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2012 Z drewnem nie ciągnie się do lasu. ... !sciana ale tuman jestem!
PJS Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 O co chodzi z tym "drewnem" - nie zatrybiam. !OKK Naprawdę ciężki dzień a Ty mi humor poprawiłeś :lol: :lol: Pawełku wielki PLUS dla Ciebie !OK
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2012 Chodzilo Pawełku o to,ze jak bedziemy jechac,to kazdy zabierze troszke drewienka,jakies suche chwasty na rozpalke,zebysmy mogli tam w kominku napalic,bo tam sa pokoje z kominkami... !w00t
Norbert Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 W Niedzielę, jutro planuje ok. 10.00-11.00 ruszyć do Kazimierza Dolnego. Jadę z plecaczkiem wiec zakładam podróż turystyczno-krajoznawczą 90-100km/h. Na miejscu zamierzam poświęcic czas drugiej połówce więc...każdy organizuje czas sobie. Planuje wyruszyc do Wawy ok 17.00 Jeśli ktoś ma ochote na podróż wieksza grupą, zapraszam, ustalimy wówczas wspólne miejsce startu.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2012 W Niedzielę, jutro planuje ok. 10.00-11.00 ruszyć do Kazimierza Dolnego. Jadę z plecaczkiem wiec zakładam podróż turystyczno-krajoznawczą 90-100km/h. Na miejscu zamierzam poświęcic czas drugiej połówce więc...każdy organizuje czas sobie. Planuje wyruszyc do Wawy ok 17.00 Jeśli ktoś ma ochote na podróż wieksza grupą, zapraszam, ustalimy wówczas wspólne miejsce startu. Kurka wodna troszkę późno napisane i przeczytane !sciana . Niedzielę już rozplanowałem a z chęcią bym pojechał !scooter z młodym. Ale przy okazji chciałem podziękować za dzisiejszy miło spędzony czas, jazdę !scooter po mieście i gościnę !piwko u PINa. Kilka fotek do wglądu NADUŚ PS Pozdrawiam szanowną małżonkę i maleństwo PINa
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2012 Dzięki za pozdrowionka, miło spędzony czas no i przede wszystkim fajne kulanko !scooter
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2012 Piękna pogoda od samego rańca !OKK co dzisiaj robimy ?? Może pojedziemy !scooter na placki do Prażmowa ? Edit I jak zwykle już pomysł jest Kilku z nas na !scooter umówiło się o 11.00 w salonie Yamaha na ul.Połczyńskiej 120 podobno wystawiają jakieś motory do testów czy coś !w00t wszystkich chętnych zapraszam !tut do wspólnego kulania.
PJS Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Cześć ... Było fajnie i szkoda, że musiałem urwać się przed czasem Niestety domowe obowiązki (czytaj Żona !bicz ) wzywały !yeah Poniżej znajdziecie link do kilku fotek, które strzeliłem na naszym dzisiejszym kulanku !scooter . TU ZDJĘCIA Zdjęcia są w pełnej rozdzielczości i jak macie chęć możecie je pociągnąć poprzez koszyk na mojej stronie. Filmiki w drodze. Jak tylko dojdą na serwal umieszczę poniżej link. Jeszcze raz dzięki za miłą niedzielę. PJS I jeszcze jedno TU
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2012 Ja też dziękuję i można popatrzeć NADUŚ
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2012 Mnie też sie bardzo dzisiaj bardzo podobało, nawet to, że w pewnym momencie czułem sie jak żaba! Naładowałem akumulator na przyszly tydzień (ten organiczny). Wielkie dzięki dla wszystkich uczestników.
PJS Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A TUTAJ reszta materiału z dzisiejszego wypadu. Polecam tryb full HD plus 3D. Miłego oglądania PJS
Patryk-undof3 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 ja mam nadzieje że jeszcze coś takiego zorganizuje suzuki nie mogę sie doczekać co znów można będzie po katować ps co do spodni to musiałem je 2 razy prac bo sie nie dopierały buhahhaha szkoda że nie widzieliście jak potem dziewczynę przewiozłem jaka ona była mokra
Norbert Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Chciałbym rzucić pewien pomysł na wycieczkę. Założenie jest takie, aby cała wycieczka odbyła się bez spinki. Czyli wyjazd ok 10.00 i aby wrócic za dnia. Pomysł zainspirowanym tematem z jednego forum moto. Trasa to Warszawa- Góra Kalwaria - Zamek w Czersku http://www.zamekczersk.pl/index.php?NR=69 (tutaj pauza i zwiedzanie zamku), dalej lecimy na Warkę , z Warki lecimy na przeprawe promową do miejcowosci Świerże Górne- tutaj trzeba dobrze celowac w godzinę kursowania http://kozienice.dt....usowa pauza, dalej powrót w stronę Otwocka prawą stroną Wisły. Traska ma ok 200 km. wiec na miękko można to zrobić bez jakiegos mega zmęczenia. Temat do obgadania . Ile osób by się pisało na trip? Termin do ustalenia, najprawdopodobniej sobota lub niedziela.
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2012 Po pierwsze primo: Wielkie dzięki dla PJS za materiał video z niedzieli u Yamahy! Po drugie primo: Norbert, jestem jak najbardziej za! Oczywiście jest jeszcze kwestia terminu, ale wstępnie zgłaszam swój akces. Preferowałbym raczej sobotę, tzn. nie koniecznie najbliższą, ale sobotę.
PJS Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Pomysł fajny (uprzedziłeś mnie ). Jestem za ale jeszcze za odległy termin aby potwierdzić na 100% PJS
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2012 Jestem za !w00t , z tym że jesli ten weekend to niedziela !YES ( bo w sobotę czas dla rodziny ), natomiast następny weekend to pamiętajcie o Dniu Dziecka w Ząbkach Pogoda ma być w miarę, nie za gorąco i za zimno, oczywiście może się zmienić !sciana http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2012 Ja tez jestem "za"... ale najblizsza sobota to moze byc nie najlepszy termin poniewaz: 1. zalamanie pogody ma wypadac akurat w ta sobote 2. Ja nie moge w ta sobote !w00t Ale genralnie pisze sie na wypad !TAZ
Patryk-undof3 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 jak bysmy jechali do tego czerska możemy zachaczyć o tor moto crossowy moze akurta moi znajomi beda jeżdzić albo beda zawody zawsze mozna wpaśc odpbicie od trasy to około 200m także blisko ;D a potem do zamku
Klubowicze sonor Opublikowano 22 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2012 a moze na naszych !scooter na tor sie wbijemy i pokazemy co potrafimy...?? !w00t !tut
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2012 a moze na naszych !scooter na tor sie wbijemy i pokazemy co potrafimy...?? !w00t !tut Nawet nie proponuj! W niedzielę, taki jeden, chciał się wbijać wózkiem golfowym do bajora gdzie quady ledwo dawały radę a nawet grzęzły. Ale zahaczyć możemy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2012 Termin Panowie , termin !tut trzeba konkretnie ustalić co by zaplanować weekend . i ludzi zbierać, zbierać !gora
Norbert Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Ok, są chętni, to jest o czym gadać. Więc tak , propozycje terminu mam dwie : najbliższa sobota 26.05 , albo sobota za dwa tygodnie 9.06. Za tydzień dzień dziecka więc odpada, bo większość jedzie bawić małe szkraby.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2012 Ok, są chętni, to jest o czym gadać. Więc tak , propozycje terminu mam dwie : najbliższa sobota 26.05 , albo sobota za dwa tygodnie 9.06. Za tydzień dzień dziecka więc odpada, bo większość jedzie bawić małe szkraby. A niedziela nie ?? Ta co będzie teraz ?? Jak spontan !w00t to spontan jedziemy na wariata !TAZ i już
Patryk-undof3 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Nawet nie proponuj! W niedzielę, taki jeden, chciał się wbijać wózkiem golfowym do bajora gdzie quady ledwo dawały radę a nawet grzęzły. Ale zahaczyć możemy. i strasznei załuje że tego nie zrobiłem ale trudno innym razem może się uda
Rekomendowane odpowiedzi