Bobas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A co to się stało Bobas?A gdzie burgi 650 ? Obiecałeś zaprezentować Burgmana 650 i co kupiłeś „motorynkę” No właśnie Jeszcze raz zrobiłem przymiarkę do Burgmana i niestety na dobre zrezygnowałem. Dla wysokich ludzi są duże motocykle, a taki jest zdecydowanie Varadero. Na nich czuję się najlepiej i stąd moja decyzja. A poza tym za rok chcę jechać na wschód Europy, a tam są takie drogi, że na małych kółkach straciłbym swoją sztuczną szczękę !OKK W przyszłym tygodniu maszyna będzie dozbrojona w kilka fajnych akcesoriów i jadę przed siebie aż mi paliwa zabraknie. A wtedy zatankuję i tak dalej będę jechał i jechał i jechał ........... Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 26 Lutego 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 !OKK Witajcie,co to się porobiło .Bobas no nie wiem ,czy Ci wybaczę ten żarcik z Varadero . jestem odcięty od świata , bez prądu , bez netu - piszę z kompa u sąsiadów, gdyż u mnie remont na całego instalacji elektrycznej . za klika dni prawdopodobnie będę miał dostęp , chyba.... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bobasku Wielkie gratulacje , cieszę się razem z Tobą Superrrrrrrrrrrrrrr !OKK Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bobas gratulacje !w00t Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bobas, wrzuć jakieś foto nowego zakupu, bo link już nie działa !OK Odnośnik do komentarza
rob1969 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Gratulacje Bobas Fajnie mieć nowy sprzęt. !OK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Co prawda moto , ale gratki, niech wozi bezawaryjnie !OK . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A poza tym za rok chcę jechać na wschód Europy, a tam są takie drogi, że na małych kółkach straciłbym swoją sztuczną szczękę !OK Mógł bym zrozumieć gdy byś kupił takie cos co ma duże koło , ale co tam to co kupiłeś niech Tobie służy bez awaryjnie. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Bobas, wrzuć jakieś foto nowego zakupu, bo link już nie działa Wrzucę jutro jak będzie w domciu !OK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 !OK mój bedzie za jakiś tydzień.Bank sie ociaga z umowami Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ja jestem za niski ale z przyjemnością popatrzę Bobasku na Twój nowy zakup !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A te zdjęcia to wrzucę po założeniu kilku bajerków ( za tydzień ), bo teraz Viadro jest gołe i wesołe. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Krzysio , dawaj go na golasa !OKK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A te zdjęcia to wrzucę po założeniu kilku bajerków ( za tydzień ), bo teraz Viadro jest gołe i wesołe. Dawaj !OKK , w koncu ja tez pozwolilem puscic "w obieg" fotki Morphousa i to nawet przed zwyklym myciem ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Bobas to dziś nic nie pokarze bo w garażu będzie siedział do poniedziałku i nawed rodzina go nie wyciągnie !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Widziałem Bobasa, Viadro XL 1000 jako pierwszy bardzo ładny tylko jakoś słabo rozmawiał na temat !OKK Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Tomku, nie dziw się Bobasowi bo wykosztował się na nową brykę i zabrakło mu kasy na !OKK . Ale po wypłacie pewnie da radę Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Widziałem Bobasa, Viadro XL 1000 jako pierwszy bardzo ładny tylko jakoś słabo rozmawiał na temat Sorki Tomku, że tak było, ale to chyba emocje Na kuligu nadrobię zaległości. Aku naładowane, maszyna gada jak ta lala !OKK Brudasa nie sfotografuję, bo już lśni jak perła. Jutro wrzucę kilka fotek !YES Jezus, jak się cieszę Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jezus, jak się cieszę Bo Chłopcy kochają takie zabawki.... !OKK Sam też nie mogę się doczekać chwili, kiedy kupię maxi. Pozdrowienia i jeszcze raz gratulacje oraz zadowolenia z nowego nabytku Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Dochodzi 19 ,30 Bobas wali na kolacje i zaraz wraca do garażu . Krzysztof sory ale nie mogłem , bo wspomniałem jak sam waliłem do garażu jak ZACNA przywędrowała z WAWY !OKK !YES . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Panowie, mam prośbę. Chciałbym, aby każdy z Kujawiaków po niedzieli wpłacił kasę za kulig na konto podane na stronie ośrodka. Wpiszcie w tytule swoje Nicki,np. Michu + Jolka. Dla przypomnienia jest to 115 zł od osoby. Właściciel prosił o zaliczkę. Niech nasza wpłata będzie właśnie nią, ok ? Napiszcie proszę do mnie na PM jak wpłacicie pieniążki. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Bobas my tu o twojej hondzie a Ty o kasie Jak już tak nalegasz to tak zrobię Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Bobasku Oczywiście , po niedzieli kasa pójdzie !OKK Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Bobas jak ja się cieszę że ty się cieszysz !!! P.S. Dziękuję za negocjacje, ale to twarda sztuka i dalej idzie w zaparte. Bądźmy jednak dobrej myśli że plan się powiedzie. Niezapomnianych wrażeń z pierwszych przejazdów Wiaderkiem. J.D. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Lutego 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Panowie,mam prośbę. Chciałbym, aby każdy z Kujawiaków po niedzieli wpłacił kasę za kulig na konto podane na stronie ośrodka. Wpiszcie w tytule swoje Nicki,np. Michu + Jolka. Dla przypomnienia jest to 115 zł od osoby. Właściciel prosił o zaliczkę. Niech nasza wpłata będzie właśnie nią, ok ? Napiszcie proszę do mnie na PM jak wpłacicie pieniążki. Z góry dziękuję. Siemka Prośba wykonana !OKK . Dzisiaj zawitał do mnie gość z zachodu - polski.Kawkę spiliśmy pozwiedzaliśmy okolice.Troszkę krótko ale miło i CIEKAWIE . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi