Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Luty 2010

fundi600

Rekomendowane odpowiedzi

A co to się stało Bobas?A gdzie burgi 650  :P ?

Obiecałeś zaprezentować Burgmana 650 i co kupiłeś „motorynkę” 14263951949f1ce6ebeeb4.gif:P;):(:P

No właśnie ;)

Jeszcze raz zrobiłem przymiarkę do Burgmana i niestety na dobre zrezygnowałem.

Dla wysokich ludzi są duże motocykle, a taki jest zdecydowanie Varadero.

Na nich czuję się najlepiej i stąd moja decyzja.

A poza tym za rok chcę jechać na wschód Europy, a tam są takie drogi, że na małych kółkach straciłbym swoją sztuczną szczękę

!OKK

W przyszłym tygodniu maszyna będzie dozbrojona w kilka fajnych akcesoriów i jadę przed siebie aż mi paliwa zabraknie. A wtedy zatankuję i tak dalej będę jechał i jechał i jechał ........... ;)

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• krzys-68

25

• Bobas

22

• michu

19

• fundi600

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
:P !OKK Witajcie,co to się porobiło :P;) .Bobas no nie wiem ,czy Ci wybaczę ten żarcik z Varadero ;) . jestem odcięty od świata , bez prądu , bez netu - piszę z kompa u sąsiadów, gdyż u mnie remont na całego instalacji elektrycznej :P:(;) . za klika dni prawdopodobnie będę miał dostęp , chyba.... :(

A poza tym za rok chcę jechać na wschód Europy, a tam są takie drogi, że na małych kółkach straciłbym swoją sztuczną szczękę

!OK

Mógł bym zrozumieć gdy byś kupił takie cos co ma duże koło , ale co tam to co kupiłeś niech Tobie służy bez awaryjnie.burno1111thumbig5.gif

unicycle.jpg

A te zdjęcia to wrzucę po założeniu kilku bajerków ( za tydzień ), bo teraz Viadro jest gołe i wesołe.

Dawaj !OKK , w koncu ja tez pozwolilem puscic "w obieg" fotki Morphousa i to nawet przed zwyklym myciem :) ...

• Klubowicze

Bobas to dziś nic nie pokarze bo w garażu będzie siedział do poniedziałku i nawed rodzina go nie wyciągnie !OKK

Tomku, nie dziw się Bobasowi bo wykosztował się na nową brykę i zabrakło mu kasy na !OKK :) . Ale po wypłacie pewnie da radę :)

Widziałem Bobasa, Viadro XL 1000 jako pierwszy :o bardzo ładny tylko jakoś słabo rozmawiał na temat :o:blink:

Sorki Tomku, że tak było, ale to chyba emocje ;)

Na kuligu nadrobię zaległości.

Aku naładowane, maszyna gada jak ta lala !OKK

Brudasa nie sfotografuję, bo już lśni jak perła.

Jutro wrzucę kilka fotek !YES

Jezus, jak się cieszę :D

Jezus, jak się cieszę :o

Bo Chłopcy kochają takie zabawki.... !OKK Sam też nie mogę się doczekać chwili, kiedy kupię maxi. Pozdrowienia i jeszcze raz gratulacje oraz zadowolenia z nowego nabytku :blink:

Dochodzi 19 ,30 Bobas wali na kolacje i zaraz wraca do garażu :blink:;):o .

Krzysztof sory ale nie mogłem , bo wspomniałem jak sam waliłem do garażu jak ZACNA przywędrowała z WAWY !OKK !YES .

Pozdrawiam :D .

Panowie,

mam prośbę. Chciałbym, aby każdy z Kujawiaków po niedzieli wpłacił kasę za kulig na konto podane na stronie ośrodka. Wpiszcie w tytule swoje Nicki,np. Michu + Jolka. Dla przypomnienia jest to 115 zł od osoby. Właściciel prosił o zaliczkę. Niech nasza wpłata będzie właśnie nią, ok ? Napiszcie proszę do mnie na PM jak wpłacicie pieniążki. Z góry dziękuję.

Bobas jak ja się cieszę że ty się cieszysz !!!

P.S. Dziękuję za negocjacje, ale to twarda sztuka i dalej idzie w zaparte. Bądźmy jednak dobrej myśli że plan się powiedzie.

Niezapomnianych wrażeń z pierwszych przejazdów Wiaderkiem. J.D.

• Sympatycy
Panowie,

mam prośbę. Chciałbym, aby każdy z Kujawiaków po niedzieli wpłacił kasę za kulig na konto podane na stronie ośrodka. Wpiszcie w tytule swoje Nicki,np. Michu + Jolka. Dla przypomnienia jest to 115 zł od osoby. Właściciel prosił o zaliczkę. Niech nasza wpłata będzie właśnie nią, ok ? Napiszcie proszę do mnie na PM jak wpłacicie pieniążki. Z góry dziękuję.

Siemka Prośba wykonana !OKK .

Dzisiaj zawitał do mnie gość z zachodu - polski.Kawkę spiliśmy pozwiedzaliśmy okolice.Troszkę krótko ale miło i CIEKAWIE :ph34r: .

Pozdrawiam